Volbeat

Ikväll Blire Volbeat konsert med Jonas o Peter osv. Vi fick det som en tidig julklapp av Jonas pappa Tommy. TACK! Är as taggad!:D Ska på Olerays innan och ta nån öl det blir chill.

Några EXTRA bra låtar;)

-Back to prom
-A moment forever
-Still counting


Imorgon är det den årliga Mariebergsfesten ochså så den ska ja traska till med mina kära kollegor från TMmarieberg!

Sen får ja passa på att säga GRATTIS till rickyliten som fyller år idag :)


2008-12-10 @ 16:35:02 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



konichowa!

Detta har typ tagit några år så ja är lite efter känner ja men ändå här har ni den "theeee thaliand trip!"

Jag,Jonas,Frida,Johanna,Oskar och Ludwig for den 22 nov till Thailand. Första stopp phuket town ja fick en klump i magen då ja tittade ut genom fönstret och tänkte vart fan är vi?, är detta verkligen Thailand?



Vi sov första natten där men bara för att det redan var betalt och klart,resten av resan hade vi obokat tack och lov för det!
Vi steg upp hyfsat tidigt för att så fort som möjligt komma ifrån denna håla som ingen av oss ville stanna i! Hoppade på en tuktuk i hopp om nånting bättre!



Patong beach nästa, fick en guidadrundtur med snubben som körde kändes då redan mkt bättre det fanns turister där,kläder, och Thailand kändes nära! Vi kom överens om att stanna ,Tonyresort fick mer än godkänt!

      

Jag och Johanna passar på att klippa oss för billig peng:) Sen på kvällen var det utgång på Rockbar, Fria drinkar och liveband. En kul kväll ute och god mat!:)

    
   

Efter 2 nätter på Patong, var det dags att bege sig vidare denna gång mot PhiPhi öarna med båt så var vi där på några timmar, men innan vi fick gå iland snorkling:D

Kändes verkligen som en utmaning då ja är livrädd för fiskar, och då man dessutom är ute på okänt vatten hade man ingen aning om vad som skulle bita en i fötterna! Men ja var bestämd ja skulle göra det här, hoppade i kände hur de nafsade på fötterna fick panik började skrika och simma in mot båten igen det gjorde inte saken bättre att de kastade brödbitar mot mig för de dröjde inte länge fören de nästan låg upp på ytan och spratlade för att de var så många. PANIK ...fick hjälp upp,hämtade andan. Vilade lite och hoppade i igen denna gång med johanna som fick mig lugn vi tittade under vattnet och ja fick då se att de var ju jätte söta små akvariefiskar. Det bästa ja gjort! så värt det!

 
  
      

PhiPhi var helt underbart, äntligen det Thailand vi letat efter! Dagen efter tog vi en taxiboat till Monkeybeach.

   

Mysiga kvällar med bira på stranden och en underbart fin strand,Jag säger då det LOVELY!

  


Efter nån dag på PhiPhi var det dags för förflyttning..Vidare till Krabi Raily beach (BUT WHY!!)
Efter en bit ut med båten och med närmanden mot vårt mål börjar vattnet bli brunt...Vi tittar oss omkring och ser land..men ingen strand..plötsligt stannar båten mitt ute i vattnet. Jaha då var man framme,ändå tanken ja tänkte var vart fan har vi hamnat!? JAG VILL TILLBAKA. Men vatten på till knäna och rullväska som bagage så gav ja upp,tur man har så fina vänner som hjälper en i nöd Kp du är en ängel:)

  


WHAT THA FUCK!?

Äntligen där...eller så inte, som ni ser så var det bara att stå sitt kast då det var sista båturen för dagen, fort fort därifrån! Dock måste ja tillägga att boendet var jätte fint! Och andra sidan var inte så pjåkig! När vi gick och skulle kolla in stranden så rasslade det till i träden och Jonas kände att det blev blöt på hans tröja,haha en apa hade kissat på han:P

 

Dan därpå tog vi båt vidare till Koh lanta och stannade till på Lanta long beach resort. Ett lite lungnare område,mindre turister och mer chill.Bodde i en jätte fin "bongalow"(?) På kvällen for vi till en jätte mysig resturang precis vid vattnet och åt och drack gott:D



  

Efter 2 natter sovda tog vi oss vidare längs med stranden till Moonwalk resort dit stoffe och nathalie och hans familj bodde.Underbart fint därmed hur mysigt som helst och en kanon härlig bar! Stoffe passade på att fylla 26 år samma dag som vi kom dit. Så vi slog på stort och hade kalas med poolparty och massa buckets! En underbart trevlig kväll!

   

Där stannade nån da till sen begav vi oss tillbaka mot patong beach och stannde på en svensk/tysk place. Gick ut på en "irichpub" och drack fatöl för första gången under hela vår vistelse MUMS:) Hade det hur bra som helst! Riktigt kul kväll!

  

Sen vidare och tillbaka till phukettown för transfer. Och sen ja....HEM.

Massa shopping,precis lagom mängder drickbart,ett underbart resesällskap,och en otroligt skön semester!


2008-12-05 @ 22:38:47 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()