Filmtips

Igår såg ja film med Sandra Vicktor och Jonas, filmen hette Felon och får Hela 5 stjärnor! Så jäkla bra film, Handlar om en kille som åker in i fängelse och som vanligt är vakterna helt störda så dom bryr sig inte så hårt om nått. Mycket slagsmål och spännade händelser. SE DEN!

Sen efter filmen kom Peter och Jesper och joina. Vi spelade "Den glade mytomanen" det  får 1 och en halv stjärna. Man bli less det jätte bort men det har sina stunder.

FÖRSTA SNÖN kom igår ochså! Mysigt värre:)

Förövrigt sitter ja bara här och är väldigt väldigt trött. Måste duscha nu så ja vaknar till!


2008-10-31 @ 11:48:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Full rulle!

I veckan har ja jobbat på som vanligt , och igår fick ja träffa rickard lite:) vi solade vilket kan behövas, ifall för min del om jag inte ska bränna sönder mig själv i Thailand:) Idag har jag gått på stan med sandra och hennes mamma som är här och hälsar på. Vi köpte lite utklädnadsgrejs:) Nu vet ja vad jag ska klä ut mig till ifall:) Har som grubblat och tänkt på massa olika saker, men nu är det bestämt:)
 
Imonr hänger ja med sandra på haloween fest hos nån jag garanterat inte känner men det är alltid kul att träffa nytt folk! Sen på lördag är det fest hos micke, ser fram emot den här helgen. Älskar haloween är så kul att klä ut sig sen har man ju en vettig andledning. Ja menar hur skulle det se ut om jag kom på fest i en grisdräkt den 2 mars tex. nää vissa är så tråkiga,ser inte det roliga, mer maskeradfester åt folket!:D Blev förövrigt rå peppad att klä ut mig till en gris den 2 mars bara för det haha. vi kan ha en gris fest nån som är med?























Ser ut som att det blir till att börja om med hockeyn nu ochså. Vilket ja tänkt på sen ja flytta hit med de har som aldrig bleve av. Man vet inte vem man ska ringa , eller vilka lag som finns, spelar det ens tjejer? Men sen pratade ja med jesper om det och hans pappa var tydligen tränare för ett tjejlag. Helt sjukt det är ju ment to be;) Så ja ska fara o kika då dom tränar på tisdag, sen på onsdag blir det kanske att ta mina första skär för i år! PEPPAD!



2008-10-30 @ 16:16:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Beautiful people!

I lördags var det fest hemma hos mig och med folket som kom kan det inte bli så mkt annat en kul!:)
Så därför får ja tacka Jesper,maria,Peter,Victor,viktor,micke,rickard,jonas för en jätte trevlig kväll med allt va de innebar:) Min hallsoffa gick sönder, va hände där! nån som vet? och flaskorna i baren blev lite mindre fulla men de är väl så det ska va! Jag ska gå tillbaka och klaga på dom ja köpte soffan den måste ju för fan hålla för att man sitter i den? Och vad är en fest utan bilder ..? nää just det ENYOY;)






A ja gillar er helt enkelt!


2008-10-27 @ 22:47:45 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



Update,samt en rolig dialog:)

Vad ja velar o gör tväremot mig själv känner ja:P jag svarar på kometarerna på på fliken komentarer istället:) Punkt.
Igår jobba ja i mareiberg 11-20 sen efter det var jag daniel micke victor och peter hemma hos daniel och spelade "Den ofrivillige spelaren"  Vi hittade dock en liten bugg i spelet det är nästan för lätt att spränga banken annars är det ett skit kul spel med roulette,trav,keno,texas hold em i ett:) Idag har ja jobbat 11.30-15.30 i city rå härligt pass som går jätte fort att jobba:) Passade även på att handla lite drinkmixer och karamellfärg på min lunchrast, till lunch blev det delliboll;) Känner att det går framåt med att fylla ut baren är alltid lika kul att köpa nått nytt till den, Idag blev det en martini:)
 
Ikväll blir det som sagt fest hemma hos mig och folket droppar väl in där efter 7 nån gång, vi sa som så att alla tar med sig nån sprit/likör så kör på drinkar hela kvällen:) Blir kanon bra tro ja :) ska försöka lära mig nån fler drink ochså sist blev det rosa pantern och piggelin:) ikväll siktar ja in mig på p2 och nån iceblue eller vad den nu hette:) Och kanske är det nån som hittar på en egen drink som man kan ta del av:) Är hur som helst peppad:)

Haha jonas ser fotboll i vardagsrummet och skrek nyss ut "vad fan gör du ditt jälva negerarsle!" HAHA det lät jätte kul=) På tal om jonas, vi satt och pratade här om dan och jag berättade om att det var en tjej som hade tagit/snattat mat från ica och att hon åkte dit för det för att en hade sett det. Sen sa han
-vadå pep det inte då?
-nää varför skulle det göra det?
-ja men hon tog ju maten, piper det inte då?
-nää alltså dom larmar ju som inte maten
-ja men alltså måste dom inte avlarma streckoden för att det inte ska pipa?
-va?, alltså det är ju inte streckoden som ger ifrån sig larmet?
-va?..är det inte så vadå det piper inte om ja tar typ mat?
- HAHA nää alltså det piper ju om det sitter ett larm på varan
- JAHA,,,...så värt!

haha jonas är ju sötast i världen men det visste vi ju redan;)


2008-10-25 @ 16:55:26 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Bengal

Jobb,jobb,jobbat. Typ det ja gjort den senaste tiden så ja ha int varit så aktiv här känn ja! Butiken i marieberg har vi flyttat nu ochså så det är typ 5x så stort än den förra butiken blir sjuuuuuuuukt snyggt! Längtar tills ja jobbar imonr:) Tänkte ta lite bilder sen så ni får se. Pratat med Nina idag ochså det var ett tag sen så det satt där den skulle. Pratade med Frida och nu Nina att ni "allihop" ska komma ner till örebro då ja fyller 21 den 21 mars;) ( på en lördag )  Vore inte det HUR KUL SOM HELST:) Skulle lätt vara den bästa presten man kan tänka sig! Att bara vara alla för en gångs skull! Så vad säger ni??!

Hittade förövrigt världens finaste katt som ja vill ha!:) Skit häftig! Kostar dock 8000:- ..synd att det var en märkeskatt.
I helgen blir det fest,at my place. Lite tm människor och ja vi ser väl:)

Jag kände att det blev enklare att svara på era kometaren i inläggen istället så så får det bli ;)

Svar till Papi : Jag har inte hunnit kolla hos polisen än men dom säljer samma cykel forfarade fast för 1299:-..Vi kanske kan dela på det eller nått istället?

Svar till Mami: Tack Tack ja fatta! , Hehe du skriv typ som ja prata "men ja". Älskar dig med!

Svar till david/Anonym?: Haha :) Ja tydligen;)

För övrigt så är jag så jäkla peppad på tahiland !!!!!!!!:)


2008-10-23 @ 20:18:49 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()



check this out.


Då jag klippte mig försvann de sista blonda slingorna från sommaren. Förra bilden visade lite fel vad det gäller min nuvarande hårfärg, den här stämmer in mkt mkt bättre:) Dark dark dark. Länge sen jag såg den, min naturliga hårfärg men jag trivs:)


2008-10-18 @ 00:09:47 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Från topp till tå!


Och som ni önskade bild på nya frillan;)

Mina fynd på Tradera,Älskar att kjolen har två bältesgrejs:)

Mina skor som jag köpte då mami och carl var här, som jag tycker är sjukt fina:)


2008-10-17 @ 23:59:49 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Drinktips


2008-10-16 @ 15:24:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Pousse cafe


Igår var vi som sagt och tittade på tapeter vi hittade ett par jätte fina kostade 500 :- rullen..har ingen aning vad en tapetrulle ligger på i pris i vanliga fall men men fin var den! Måste bara hitta nått som passar till den. Har varit ledig idag med så jag håller på att tvätta. Hunnit med att klippa mig ochså, jag som skulle spara ut håret haha. Men så vart det med det hade panik på mitt hår som det såg ut innan och jag kände väl att jag inte ricktigt hade tålamodet till att spara i två år. Kostade bara 240:- och dom som klipper är jätte duktiga rå värt:)
Får spara ut nån annan gång.

Sitter förövrigt och tittar i min cocktailbock och skriver ned det jag behöver för att kunna blanda :) Har ju en liten grund ståendes i baren med mer blir de att köpa in! Hittade en rå häftig som är gul,röd och grön randig, Så jag tänkte att alla kunde få ta del av den:)

Pousse cafe:

1 Glas
1 cl vardera av
Grön curacao
Grenandin
Kahlua
Creme de menthe
Galliano

Ställ alla spritsorterna i kylskåpet minst 2 timmar innan drinken ska blandad. Häll varje spritsort långsamt ner i ett väl kylt glas över baksidan på en sked. Den tyngsta spirtsorten ska hällas först och den lättaste övererst. Drinken serveras försiktigt genast.

Ingen aning om hur den smakar nån som vet?  Annars får jag helt enkelt  återkomma med den biten:)


2008-10-16 @ 15:20:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Eller?

Idag har jag jobbat 11-18..Stannade kvar lite längre för att göra klart en skylt ja höll på med. Hade ändå ingen vettigt att komma hem till. (Jonas var hos martin, så inge illa menat mot jonas) och jag hann ändå hem till christine:) Jag pratade med mamma i 40 min hade på paus under tiden. Det är så jäkla skönt att bara pausa och skita i reklamerna GULD! Det sjuka är att även om jag började titta med en timmas fördröjning bak i tiden så var jag ändå ikapp nutiden efter 2 timmar. Det tyder ju bara på en sak SJUKT mkt reklam men så skööööönt att slippa den, speciellt tandläkarna som talar om illningar i tänderna eller lätta reklamen "ska vi gå hitåt" YES SÅ ÄGDA!

Imorgon ska vi fara och titta på tapeter till sovrummet vore så skönt om vi kunde hitta nått så vi kan börja göra om lite:) känns som att det har stått på hold ett bra tag.

Nu när Sara har klarat körkortet är det bara en kvar att ta, lille David. hade önskat att jag fick vara med det är så kul speciellt i början, då mamma håller andan och klämmer åt pansioners handtaget ovanför rutan. Och när hon kippar efter andan vid högerregeln som man inte visste om. Synd det missar ja..hoppas att det går bra för dig ifall david det är länge kvar men det går fortare än vad man tror:) På tal om familjen så har Sara gått och blivit brunett för er som ville veta;P

En sista sak är det bara min familj eller säger man eller? alltså eller som i en mening, ska vi gå och fika nu eller? men då säger vi så eller? tycker du jag ska köpa den hör tröjan eller? Vi kom allafall fram till att det är ju så man säger. Är det våran dialekt eller är det bara vi? eller?


2008-10-14 @ 23:52:14 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()



Jag tror alla, precis alla har gjort det!


Jonas plockar upp makaronerna som flög åt alla håll då matlådan tippade i backen utan lock.


2008-10-14 @ 23:35:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Svar på kommentar

Försov mig idag, eller egentligen inte för jag kom inte på fören efter att jag stigit upp att jag hade det. Vad kallar med det en sån gång? Steg upp för sent men inte med mening. Jag kom nämligen på att jag skulle börja tidigare än vanligt men steg ju upp då mobilen sjöng. Werdo ja e vet. Dagen var allmänt seg och jag var som bara trött hela dan. Huvva. Vad gör alla människor nu för tin,ni känns helt öde. 

Ni som lämnat komentarer har jag svarat på nu ochså svaren finns på kommentarer, inte så svårt:)


2008-10-13 @ 19:39:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Saknad

Fest igår hos Daniel, Ricktigt trevligt:) Idag har jag jobbat sen har jag varit med lisa och sett film. Sjukt trött idag hela dan ..Sover för lite (!?) Eller så inte.

Saknar er där hemma jätte mkt;(. Fan vad trist det är att inte ha träffat er på över ett halvår snart!:( Kommer hem den 23 dec resan är bokad och betald. Så SNART! Om ni har vägarna förbi är ni alltid välkommna!;)


2008-10-11 @ 21:53:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lazergame


Saknar er jätte mkt!  jag hade så jäkla kul med er! as always!;) 


2008-10-11 @ 21:41:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dumma dumma dig.

Inte hunnit fylla ut baren helt ut , men sånt tar ju lite tid får bli Tyskland framöver:) Sen så är det ingen bild på sovrummet men den får jag lägga upp efter att Jonas gjort om istället tänkte jag!;) I veckan har jag varit med sandra tobbe och sett bio Patrick 1,5 helt okej! den var väl medelbra inte så man satt och asgarva direkt. så den får 3st *** :) Sen dan efter det var jag på bio igen med Lisa vi såg Eagle eye..den var inte så jätte bra inte nån biofilm ifall! Värd att se om den går på tv:n :P Så den får 2st ** Efter att vi sett bio skulle vi hem till mig..blev till att gå min cykel var nämligen STULEN=( dom hade lämnat kvar mitt avknipsade lås jälva ************!! Sen har jag varit med rickard ochså lite grann. Annars har jag jobbat på som vanligt, Jonas har varit i sthlm och jobbat så jag har varit ensam men han kom hem idag:)! Sen så har Lilla sara tagit körkortet nu ochså !:) IM SO PROUD OF YOU!:) Ikväll är jag bjuden på fest skulle gå förbi en sväng med peter. Jobbar imonrn så det blir lunga puckar för min del.


2008-10-10 @ 21:11:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Köket


Sådär lagom städat! , Ser ni jonas:P?


2008-10-10 @ 11:27:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Här kommer man in


Hallen


2008-10-10 @ 11:23:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Baren


I like it a lot!;)


2008-10-10 @ 11:18:31 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Veckan i sin helhet

Måndag komme Mami och carl på besök, vi gick på stan hela dan och carl gick lös på kläder. Ah lindströms verkar vara lite shoppoholik och nu visar även min bror symtom! (Jag köpte ett par skit fina skor:)

Tisdag Jobbade jag 11-19 Efter det traskade jag ,mami,carl och Jonas in till stan för att besöka Olearys Ta 2 öl och njuta av matchen AIK-DJURGÅRDEN Ricktigt bra match synd bara att AIK förlorade i förlängningen , matchen slutade 3-2.

Onsdag vart det dags att besöka mariberg och allt vad det innebär = Mera shopping. Hittade mig en as fin jacka som jag är super nöjd med:) Carl forsatte att förvåna med ännu mera inhandlade av kläder. Nu har han en helt ny garderob med det var kankse på tiden;P Mami och Carl tog sedan natttåget hem ,Jätte Jätte kul att träffa dom igen var så länge sen! Kommer att sakna ihälj mig efter alla där hemma ;(

Torsdag sov jag bort hela dan vaknade nämligen 15:45...då tänker ni säkert "ja men du la dig väl rå sent!" Nej jag la mig 12...haha what can i say i like to sleeeep;) Gjorde bort att handla ochså landade på 1300:- för hela månaden helt ok! Var med Sandra och Tobbe på kvällen. Och ett STORT GRATTIS till sara som klarade uppkörningen!:)

Fredag Jobbade 14:30.20.00 , Jonas for till stugan över helgen. Var med Rickard på kvällen och såg Heros

Lördag Jobbade 10.00-18.00 Sen på kvällen var jag hos Peter och spelade risk med Victor,Jesper,Rickard, och Random:)

Söndag Jobbat 11.00-18.00 Sen har jag bara varit, Jonas kom hem idag ochså MYS:)

Sen tänkte jag snöra upp lite bilder på nya lyan ochså:)!


2008-10-05 @ 20:23:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Kvälles Wildcard :)


Johannes


2008-10-05 @ 20:22:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jesper och Rickard hailar?


2008-10-05 @ 18:56:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



I Like


Haha så arg:P


2008-10-05 @ 18:56:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



.


Micke,Jesper,Rickard,Jonas,Peter,Victor


2008-10-05 @ 18:54:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Me and viking


Jespers egenblandade drink :JESPORIA


2008-10-05 @ 18:52:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



TM people


Peter


2008-10-05 @ 18:51:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



TM people


2008-10-05 @ 18:48:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



TM people


Vicke


2008-10-05 @ 18:48:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



TM people


Micke


2008-10-05 @ 18:47:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



TM people


Jesper


2008-10-05 @ 18:46:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()