TM FEST

I går Lördag bjud jag in hela TM gänget på fest, Vart ricktigt lyckat! Invigde baren ochså är helnöjd med mitt köp!:) Närvarnade var Jesper,Peter,Victor,Micke sen var det 3 icke tm:are (Rikard och Johannes, Jonas) men ju fler destu bättre:) Alla kunde inte komma but thats theirs lost;) Vi var hos mig hela kvällen och höll igång till kl 4..sen blev det sängen för min del jobbade idag 11-18. Tungt pass med tanke på gårdagen!

Idag pratade jag med gubben jag köpte baren av också vi kom överens om att jag skulle få 500:- tillbaka annars var det andra som ville ha den. Han sa även att han hört sig för med "experter" som sa att lukten skulle ifall va borta på 3 månader...:S men men ..

Sen tänkte jag lägga upp lite bilder också , ENYOY;)


2008-09-28 @ 20:22:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Sorglit slut!

Idag vaknade jag upp vid klockan 1..och mådde ännu sämre än jag trodde att jag kunde göra. Gick upp och åt 2 kakor sen durcha jag och la mig i sängen igen med datorn...låg/satt där hela dan till klockan 4 då jonas kom hem från jobbet. Då gick vi en sväng på stan för att köpa present till Jeppe som fyller 18 år idag! ( Jonas lillebror ) Så det blev smörgåstårta och tårta...och mys.

Sen gick vi förbi danne och co på en pub , Jag pallade inte så jag sitter bara här och ruttnar i min ensamhet. Jonas stannde för en öl.

Köpte föresten en bar igår! , den var riktigt fin! Passar perket i våran "hall" SKA LÄGGA UPP BILDER SEN;P Den jävliga var bara att den var typ rökskadad..!!! (Av ciggarettrök alltså) Har skrubbat 3ggr nu och det går inte bort har alla fönster och dörrar öppna för att vädra...inte det bästa då man är förkyld kanske men jag vill bara att det ska gå bort. Ringde upp gubben idag ochså som jag köpte den av och gav han en utskällning:) Jonas tyckte det lät som att jag var jätte ledsen när jag pratade med honom för att jag var så förkyld haha. Vi skulle höras igen på söndag och jag har fan inte tänkt ge mig jag ska ha minst hälften tillbaka;)

Sen ska jag bara berätta en sista grej;) i förr går då jag var ledig var jag hemma och trixade och gjorde fint så hade jag öppet balkongdörrarna för att de var så skönt väder ute flög det in 2 äkliga JÄTTE STORA FLUGOR. Jag blev  livrädd och trodde att det var getingar och ringde jonas och sa att han var tvungen att komma och rädda mig ( jag gömde mig bakom ytterdörren). Sen sa han att vårat "elracket" låg i vardagsrummet och att jag kunde ta dom med det. Så jag sprang allt vad jag hade hämtade racket och viftade som en tok. Tog ett djupt andetag och bestämde mig antingen så är det dom eller jag. Det blev jag. efter en mkt lång jakt fick jag till slut tag på en så jag höll in knappen och det blixtrade till och flugan föll "död" ner på marken. Jag la racket över honom ifall han skulle vakna till liv. Och mkt riktigt så gjorde han det så jag tryckte till igen för att ge honom ännu en stöt. Sen började han gå igen....Jag kunde inte trampa eller slå ihäj honom så jag tog ett brev under och hedde ut han från balkongen. Han föll rakt ned i ansfallten och studsade till.

Jag tänkte varför flög han bara inte?...och hade lite dåligt samvete..
...Han kunde ju inte hans vingar hade ju bränts bort....;(


2008-09-24 @ 22:34:41 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Jag antar att det inte bara är jag..

..Som har gått och blivit förkyld. Det störda är att jag typ blev sjuk av att äta lite PEZ, För det var efter jag ätiti ett gäng som jag fick jätte ont i halsen sen dan efter var jag förkyld skumt. Helgen då, Jo jag var ju ut i fredags det var nice:) vi blev en till cissi från skellet numera sthlmare,hakade på. Förfest hemma hos mig sen där vid halv elva gick vi ut. Cissi tog sig dessvärre inte ut hon var för full enligt vakten. Jag tyckte inte att hon var så full, (men tydligen) ?! Jag och sandra kom ifrån tobbe och jonas ganska direkt, hittade inte åt dom fören på slutet. Jag hade kul ändå , hehe vi körde lite "uppdrag" under kvällen det gick väl sådär för sandra :P Men det är bara att gilla läget;) Blev fylle käk hemma at our place stuvade makaroner och korv! Tobbe och sandra körde en sleep over och vi la oss kanske nån gång efter 3 om jag minns rätt?...

Lördagen var väldigt seeg. Degade hela dagen, vi tog oss tillslut upp för att tappert gå till ica för att köpa godis och nått ätbart. Sedan tillbaka och se film. ( Fools goold = Typ äventyrskomedi blandning mellan nationaltreasure och 50 firsts dates den får *** och en halv stjärna, Lättsam att se på) Och sen såg vi även den ny utkomna 21 ( Handlar om Blackjack, Och att räkna kort den får **** stjärnor:)

Igår jobbade jag 10-18 i city, Och idag är jag ledig vi ska fara till lindköping idag och kanske köpa en grej får se om det bli av!:)

VIKTIGT: Kan nån snälla säga när det är vi senast ska betala resan !? och vad det var för boknr nu igen!:)


2008-09-23 @ 13:18:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Peppad

Vaknar som vanligt upp vid 11 och undrar vad jag ska göra resten av dagen, är så tråkigt då jonas inte längre är sjukskriven! Så tomt och tyst. Jag har iförsej fyllt upp mina dagar rätt bra endå, varit och fikat med Lisa min nya norska kompis på BaraVara, lunchat med Sandra och tobbe på La baugette ( som vanligt haha:P ) Skulle egentligen vara med rikard på torsdagen men han hade så mkt skola så det fick vänta, blev mys kväll med jonas istället. Nu äntligen är det fredag ikväll blire fest, Ska på Its SÅ med Sandra tobbe och Jonas vad jag vet än så länge. jag hoppas det blir riktigt kul, sandra lovade ifall att det var värt att ta ledigt för;) Pepp för ikväll !


2008-09-19 @ 12:44:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



TOODELS!

Var ute och gick en timma idag , han dock inte långt fören jag fick skavsår. Gick sista biten i hopp om att hitta ett ställe med plåster med en sko. Det gjorde jag ganska direkt så det var skönt. Väl framme vid mitt mål ( Jonas jobb ) Var jag helt slut och hade fått ännu mer skavsår. Så vi tog bilen hem och åt lunch. Efter det durchade jag en timme och försökte hitta på egna låtar haha. Sen gick jag en sväng till ica för att posta paket till de som vunnit på mina auktioner på tradera. Sammanalagt plusade jag 110:- lätt värt med tanke på hur knappert det är just för tillfället!


2008-09-18 @ 16:02:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



.


Hej:)

Nu är det exakt en vecka sen vi fick flytta in i våran nya lägenhet. Jag trivs så jäkla bra! Kunde inte blivit bättre. 2.5 rum och kök på 74 kvm med balkong. Börjar bli riktigt fint :) Jag och jonas shoppade loss härom dan då kan man lungt säga att det gick några tusenlappar men det var det värt. Känns verkligen som hemma nu:) Köpte lite nya lampor ,mattor,inreding.
Igår hade vi första festen i lägenheten ochså:) Spelade lite fia med hutt, buzz, gitaru hero. det var super trevligt:) Gick helt okej inte fått ett ändå klagomål!:)  Sitter förövrigt i VÄRLDRES mysigaste morgonrock tänk er en ny tröja som är mjuk på insidan och ta den mysigheten x5 plus att den är så mysigt överallt det är min morgonrock lätt värt de 299:- jag la ut. Finns att köpa på hemtex! 

Nu ska jag äta pizza:)


2008-09-14 @ 15:41:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()