A-kassa

Jag blir så arg. Meningen med att man betalar A-kassa är ju för att man ska ha en trygghet att falla tillbaka på om man skulle förlora sitt jobb. I det här fallet varsling. En avgift man betalar varje månad för att vara säker på att man får ut pengar om man skulle bli utan sitt jobb,inkomst.

Jonas blev varslad 12 dec. Anmälde sig som arbetsökade/arbetslös samma dag. Skickade in alla papper och arbetgivarinyg och liknade till A-kassan. Allt är korrekt ifyllt och tillbaka skickat samma dag som han motagit brev från dom. De på A-kassan säger att " allt ser jätte bra ut, det dröjer inte länge"

Nu 10 veckor senare har vi inte sett röken av några pengar. Och det ändå svar dom kan ge honom är att "det är på väg" och på annat håll har man hört att de ligger ungefär 8 veckor efter med alla sina utbetlaningar jag undrar just vilken turorning han är på.

Och ändå får vi hem räkningar som han ska betala, GISSA FRÅN VEM JOO A-KASSAN. Visst fan är dom väl dumma i huvudet. Han har inte fått pengar på 10 veckor och dom skickar ändå ut räkningar som du räknar med att han betalar.

Och då ställer jag mig frågan MED VILKA PENGAR DÅ!?? idioter.


2009-02-16 @ 21:37:27 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()