då kör vi!

Utgång frimis ikväll :D ses i dimman!:P


2009-07-31 @ 18:59:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Back in business!

Så där ja då var man hel igen,har inte riktigt känt att ja återhämtat mig från utomlands än! Men nu så!

Jag och Fanny for till oslo Förra torsdagen för att hälsa på SARA,JOHAN aka Sune;P ,JÄDER, Men sen fick vi även träffa John,erik,johan osv så det var en trevlig överaskning!:D Vi fick bo i ungkarls lyan och det tackar ja så hjärligt för det var ju toppen bra,käk blev det inte så mkt av kom ja och fanny och ja på i efterhand hehe två pommes på burger king och en grillkorv och sen fick ja smaka lite av johns mat men det var som det. Fan vad hungriga vi var på bussen:P 3 dagar utan riktigt mat gör sitt. Har så mkt som ja skulle vilja berätta men ja orkar inte;P

Men sammanfattningsvis:

Ja hade en skit kul helg!!,Vi söp mest och hade det bra som man alltid har utomlands,Så jävla kul att träffa mina älsklingar igen:D Har saknat dom massor! Ni är toppen!:D Men som ja och fanny sa det som hände i norge stannar i norge;P det blir nog bäst så:) Men bilder ska ni få det kommer snart så fort ja får tummen ur!:P

Jobb:

Min älsade semester är slut och första dan på jobbet var i måndags , så nu äre mest jobb framöver:( Men det är då ja kan skriva lite roligare inlägg hehe:D


2009-07-29 @ 18:01:59 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Drömmar

God morgon, såg just att Fanny lagt ut lite bilder sen vi körde gokart och var på stan. Haha va kan ja säga man får väl bjuda lite på sig själv ibland, okej ja gör det rätt ofta men ja gillar det:D

----> http://fsomisamson.blogg.se/

Ni som känner mig vet att ja har rätt sjuka mardrömar, här kommer en ny från inatt.

Drömmen börjar med att jag sitter i bak på en "sheva" med förbundna ögon och händer.Det är sjukt varmt i bilen och jag har svårt för att andas av allt snor. Jag är rädd och har ingen aning om vart jag befinner mig eller vem som har kidnappat mig. Det är guppigt på vägen och jag flyger runt som en Skräckslagen bambi. Plötsligt så stannar vi och jag hör hur någon kliver ut ur bilen,han går mot de bakre bildörrarna och jag börjar andas fortare och känner hur mitt hjärta dunkar hårdare. Dörrarna öppnas jag försöker skrika på hjälp men som ni sätt på film så är det inte så lätt med munkavel. Han tar tag i mina bundna armar och släppar mig ut ut bilen längs en grusig väg. Mina ben plågas och jag känner hur mina armar nästan lossnar från sitt fäste. Jag är livrädd vart för han mig vad kommer att hända härnäst?

Marken under mig har förändrats det är inte längre grus utan det känns som trä, nåntingt mindre hårt och nått som inte längre river upp mina ben till misshandel. Han sliter hårdare och jag hör hur han börjar bli utmattad, han har släpat mig en lång bit och jag får känslan av att vi snart är framme, framme vart vet jag inte men jag fruktar det värsta.

Han sliter upp mig för några trappsteg och jag hör hur en dörr öppnas, plötslingt försvinner allt ljus och det blir mörkt som natten, han slänger ner mig på golvet.Tar av mig ögonbindeln och tänder en lampa som bländar mina ögon,jag ser ingeting. Han ger mig en spade och säger att jag måste gräva en grop, jag tittar mig runtomkring det är trägolv men längst in där jag sitter är det jord,kall jord som ger mig rysningar. Jag börjar gräva,han lämnar mig där inne och låser dörren.

Jag försöker dersperat hitta en utväg,men ända utvägen som finns är dörren som är låst. Så jag gräver,jag försöker att hitta ett bättre ställe att hamna på men drömmen är kvar,jag tar mig inte därifrån. Efter några timmar då jag är så utmattad att jag inte orkar gräva mer och så slut och att mina armar inte längre går att andvända så faller ja ihop på backen. Jag somnar till tänker att ja nu kanske en ny dröm börjar,men jag vaknar till av ett smäll, det är mannen som kommit tillbaka. Han är arg att jag inte hunnit längre han gräver mer och ännu djupare. Sen när han inte heller orkar längre så tittar han på mig och sprakar ner mig i gropen, den är djup och jar har inte en chans att ta mig upp igen, trött av utmattning orkar ja inte heller göra motstånd.

Han kastar ner en lampa och en sked,sedan lägger han en stor skiva över och lägger nått väldigt tungt över. Jag skriker och slutar inte för en på ett bra tag. Jag är fast i en grop jag själv grävt med endast en sked som kan rädda mig. Jag tar lampan och håller den intill mig,jag hör endast mina egna andetag,nu dör jag,jag tittar mig omkring. Jag börjar gräva med skeden mot det håll jag hoppas kan leda mig ut. Men mina armar är trötta och det är nåntingt hårt som tar emot till min fasa upptäcker jag att det är skellet,delar av männsikoben som ligger intryckt med mig och jorden. Jag skriker igen, tills jag inte längre har nån röst kvar.

Lampan har slockat och jag ser inte längre vart jag gräver. Men jag forsätter gräva då det är den ända chans jag har att komma mig ut detta levade.Plötsligt så rasar jorden ner mot mig och jag ser en liten glämta av solsken. Jag känner hur hoppet kommer tillbaka och att jag kanske bara kanske kan klara det här ändå. Hålet har nu blivit så stort att jag lyckas krävla mig ut, jag befinner mig under huset.

Jag hittar kol och papper alldelens intill mig, då jag inte vet hur länge jag varit borta eller vart jag befinner mig skriver jag en lapp. " Jag lever / Anna " gården är omringad med stängsel och jag ser inga utvägar. Jag får syn på en liten pojke som går på andra sidan stängslet,Jag springer allt vad ja kan och säger ge den här till polisen och säg att jag är här, han ser ut som ett frågetecken, jag säger igen " ge det till polisen,polisen!" han säger Politiz? Jag antar att han inte kan svenska så ja bara nickar på huvet och ger honom lappen. Jag springer snabbt tillbaka till mitt gömställe under huset,jag víll inte att han ska se att jag klarat mig ut från jordgropen.
 
Jag hör på håll hur en bil närmar sig gården det är är mannen som en gång förökt ta mitt liv. Han öppnar stängselgrinden och kör i på gården. Det här kan vara min enda chans att ta mig ut härifrån levade så jag springer som jag aldrig gjort för springer med alla krafter jag har kvar. Jag klarade det jag är ute från gården men mannen tätt bakom. Jag springer in på majsfältet som ligger alldeles intill,det växer högt och han kan knappast se mig längre,men jag springer en bit bort ser jag en familj som tycks jobba på fältet. jag viskar " hjälp mig!,hjälp mig" Dom tycks inte heller förstå vad jag säger, så jag säger det på engelska " vart är jag!!?" Dom svarar " africa" sen svimmar jag av

. Jag vaknar till av att dom bär mig, dom heller vatten på mig,det snurrar i huvet,vart är vi på väg? Jag tittar upp jag ser stängslen brevid mig vi är vid gården igen,Jag får panik och rycker mig loss,försent mannen har järngrep runt min arm och jag tar mig inte därifrån. jag skriker,medan han ännu en gång släpar mig mot dörren,dit jag aldiig mer ville in. Jag hör ett skott,skottet träffade mannen rakt i huvet och han faller ihop på marken,det rinner blod. Jag tittar upp dit ja hörde ljudet ifrån,där står pojken. Han jag gav lappen,Där står jonas som jag aldirg trodde att ja skulle få se igen. Jag springer mot honom och han omfamnar mig. Jag var fri,han var död och jag hade klarat mig. Sen som i slutet på en film fick ja veta att han hatade par som var kära och lyckliga och att han tog en partner ifrån sig för att man skulle känna som han, olycklig och leva med att sin älskade var död. Hans fru hade visst tagit självmord inte så konstigt om ni frågar mig. Men slutet gott allting gott!

Och jag tror jag vet vart detta kommer ifrån,för igår kväll innan jag somnade såg jag Bones,csi, och criminal minds. Sen så har jag en livlig fanasi. Men jag tycker ändå att jag skulle passa att skriva filmmanus jag har det i mina drömmar haha.


2009-07-22 @ 12:27:14 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Fest - utgång Frimis

Ännu en gång för er som inte vet:P
Frimis är ett stort uteställe med jätte stor uteservering 2 dansgolv vad ja känner till och 3 barer! My favorite!=)




Börjar med en jävulst go drink, smirrnoff lime/citron och 7up=)



















Ja det där gick ju som det gick , ja var sämst men nu kan ja nog till
nästa gång=)










Matte detta är inte okej! , min bakismelon=(=(

Sen gick vi ut på frimis men ja glömde helt bort att ta kort;(


2009-07-21 @ 17:39:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Kålmården

Jonas hade ju bara en och en halv vecka semester så det sög ju men vi hann ändå med rätt mkt ändå:D Först drog vi till Kålmården jag var som en liten 5åring som sprang runt och var i extas över alla djuren:) Men vadå ja gillar det;)
Sen han vi med att hälsa på både hans mormor och farmor:)
 
Sen for vi till hans stuga på grytö,jätte fint ställe! dom har stugan ute på en ö. Så det är avkopplade och mysigt inga andra grannar eller folk stör en:) helt underbart=)


Han log inte först, sen sa ja att han skulle det för det såg ut som att han
hade så tråkigt, men ja vi väntade på maten så vi var hungriga:D Men ni
får den glada bilden ändå:P



Jag var så glad hela tiden, vad kan ja säga rå peppad:D
Vi började med att gå in på Tropicarioet eller vad det nu hette:P
Inträde 90kr



En av mina favoriter:) , dom var lösa sen locka ja ja på den med apljud haha,
sen kom den till mig:) Wie rå söta:)



Helt sjuk ja trodde den var på låsas men nej den blinkade till då ja satt
mig mot fönster! rå stor var den!!





Haha det var så synd om den, han hade ramlat och tog sig inte upp!
lilla kraken!



Detta var lite coolt det var massa rockor som simmade i en lågvattenbassäng,
och man fick klappa dom:) , man lockade upp dom med handen som kom
dom upp mot kanten.ja tror dom gillade att bli klappade:D Förövrigt så kändes
det som att ta på en snigel haha:D





Efter lite övertalning så vågade jonas peta på en:P



Carl du ska nog blunda nu:P



Alltså deras tänder är helt sjuka!!! , ser inte så snälla ut ifall!



Riktigt mäktigt hur som även om det var glas i mellan så simmade som så
nära så det blev som läskigt ändå då dom svepte förbi en med sina mördartänder
och läskiga ögon.





En liten överblick....Det fanns massa andra djur där inne
ochså men dom är inte lika roliga=)

Sen gick vi vidare ut till själva parken
inträde 295kr ( Då ingick safari med egen bil )



Rå söt:) , han ligger och kliar sig på magen=)





Alltså seriöst ni fattar inte hur stora dom var! helt sjuk , ja trodde dom var som
en stor häst men NEJ NEJ. sen så ställde sig en och kissa jälvar lätt flera LITER!



Han var som tråkigt men vad håller han i bakrunden på med haha:)



Vi avslutar med girafferna så fina=) , Tog över 300 bilder hehe, men orkar inte
det tar ju fan evigeheter:P

Lätt värt!!:)


2009-07-21 @ 17:00:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Utgång Liqvid

Ja ligger lite efter.......;P  så det blir ibland. Vi var ifall ut på liqvid förra fre,lör? minns inte riktigt fanny?:P Det är en lite mindre pub. Men ändå bra med sittplatser,det finns inget dansgolv så det är väl lite trist men det är billig öl, 29:- så det är perfekt då man har lite dåligt med pengar;P


Fanny ligger lite före mig,hade inte ens hunnit köpa en öl:D


Jag och Vevve, Börjar med en vatten och inväntar mina pommes då
middagen glömdes bort! Är förövrigt väldigt förkyld,därav  börjar ja lite
Piano:)


Matte & Amanda


Sälen,fanny och random som typ var där själv? fast sen fick
han hänga me oss.




Hahah alltid:D



Får tacka för en mkt kul kväll!!:D


2009-07-21 @ 16:05:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Utan pengar på mobilen tills imorn

Fanny , jag ringer dig imonr,och svaret på sms:et är nej:P

Sara , hur går det ? vad ska vi bestäma? mötas i oslo?:D

Bilder från helgens bravader inom kort!


2009-07-12 @ 21:22:44 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Festivalfredagen


Förfest hos sandra.




Om ja får säga det själv en riktigt fin bild:D



Ida,jag,jonas myser vid det otroligt bra datahögtalarna;)





Ja skulle egentligen bara titta hur ja såg ut i luggen och som ni ser så är den otroligt REN!



Johanna är söt som vanligt!, nån gång efter det här kortet begav vi oss ut till området,som vanligt är det ett ganska stort hopp i tiden:D



Jag och carl taggar för bungy jump!



Yes,satan så taggad. ( Ja har för mig att det finns typ ett exakt lika dant kort på mig då ja ser ut som ja gör på bilden, samma min samma ögon, nån som vet av sig att dom har det;P)



Och om ni inte fattat så är det här efter vi hoppat kan man framförallt se på min lugg haha.



Seriöst ingen aning vad som händer? carl?



på vägen hem fick jag ont i fötterna, david ville testa:D



Sen var det upp för bevis om det verkligen går att springa i högklackat, i detta fall så nej haha:)

En rikigt kul kväll!!  thank you all! Johanna och carl ja vill ha era bilder sen bungy gympen osv:D har typ inga=/


2009-07-10 @ 15:05:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Festivallördagen

Förfest hos tobbe och sussi



























Haha, thii spidermanglove! swii!!



Hahah emelie!



Jag vet inte vad ja gör men ja gissar på att ja rapar:P







Och ja min lugg levde sitt eget liv och nej min ena framtid har inget liv för den är död!
Jag avslutar med en skål! Fan vilken kul helg!!:D


2009-07-10 @ 15:04:04 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



Hela mig snälla

Fan så förkyld jag blev,är skönt att det är sånt skit väder för det gör som inget då ja ändå bara ligger inne och ruttnar bort, missar inget fint väder direkt.

Måste ändå säga att jag saknar att vara liten,då gillade jag att vara sjuk. Mamma köpte alltid djungelbokenfestis, och sen fick man välja typ vad man ville från affären då dom handlade,sen fick man bestämma mat. Sen blev man sjuk ompysslad och hade det bra.


2009-07-09 @ 15:26:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hemma i skell.

Sådär ja då var man tillbaka i Örebro,fan vad tiden hemma gick fort. Jag har haft jätte kul! Har varit jätte mysigt att träffa alla och bara vara ledig:)

Måndag: Jag kommer hem vid 20,30, johanna hämtar mig på flygplatsen chillar hemma hos mig ett tag med johanna,johan,carl,amanda och mamma. Sedan spelar ja david och carl & amanda Bond på 64.

Tisdag: Hänger på Sandra,carro,johanna osv till boviken sol och bad. Fick även träffa stina osv:) På kvällen hade jag johanna,nina,liv kalas för liv som fyllde år:) av mig och johanna fick hon ett par skor:D specielbeställda ;)

Onsdag: Jag och lucas drar ut till hans stuga i sjöbotten och solar och snackar skit. Fan vad bräms det var ! men det var trevligt ändå:P Sen då solen gått ner far vi till martin och chillar :) Sen efter det for ja till mormor för att äta middag med mormor,morfar,stig,carl,david,mamma rå gott:) Sen på kvällen spelade vi marioparty:D

Torsdag: Jonas kommer till skellefte med tåg vid 9 på morgonen. Jätte tidigt..jag far och hämtar han sen somnar vi:P Vid halv 12 är vi uppe igen. Då tog vi med oss david hundarna och bilen till stugan som ligger i storsand = bjuröklubb. Solade och doppade fötterna inte mkt mer det var jätte kallt:P  Varit förbi och hälsat på Pappa och Annili=), Och farmor och spelat kula:D, sen gick ja lite på stan ochså köpte present till jonas:P  på kvällen var det snack om att gå ut men vi orkade inte blev en myskväll hemma istället:D

Fredag: Förfest hos sandra,med johanna,johan,jonas,ida,tobbe, mfl. Sedan ut på området, hade riktigt kul jag och johanna bestämde oss för att hoppa bungy jump, sen kom carl förbi och ville inte vara sämre så han hoppade ochså. LÄTT DET LÄSKIGASTE ja gjort. Han som stog med mig i korgen pratade hela vägen upp om hur viktigt det var att hoppa med huvet före. Väl där uppe var ja så jälva nervös så allt han sagt försvann. jag fick mer eller mindre panik. Sen sa han bara - Hoppa på 3 du får inga pengar tillbaka om du inte hoppar vet du. 1 2 3!

Jag hoppade...kan inte minnas hur ja gjorde då ja hoppade allt gick så fort men vad jag vet var att det blev en jälva snärt! satan vad ja for. Johanna kom fram efter hur fan hoppade du? va sa ja ja vet knappt? men ja hopppade!!=)

Sen visade hon bilder från då ja hoppade. JÄMFOTA haha. Ja jag är inte förvånad;P

Jag carl,david och jonad följdes hem ( haha catwalk )

Lördag: Jonas fyller år!!:) minikalas hos pappa och sen hos mamma:)
Bakis,började vända då man fick i sig nån öl,
förfest hos sussi  med johanna,johan,liv,tobbe,björn,albin,cissi,linda,issa mfl sedan ut på området och röjde :D hängde mesta tiden med carl,och jonas mfl jonas hoppade :P han ville ochså:D just ja sen köpte ja spindelmannen hanskar en till mig och en till carl. scwi!!!

Söndag:Bakis återigen...hela dan haha. Jonas for hem på kvällen=(

Mån: På dagen var jag med johan hemma hos mig:D , sen på kvällen var ja med robba vi såg baksmällan på bio helt okej film! absolut sevärd!

Tis: Tog en fika på vitbergs med johanna,nina,peter och johan. Sedan for ja till mormor för att fira ingrid ( min moster ) sen fick ja skjus till bussen av mamma. Hej då skellefte........

Kommer att sakna er alla! , har varit jätte kul att träffa er. Vissa hade ja defenitif velat se mer av!=/ det har gått så fort så man hinner sällan med allt. Hoppas vi ses snart igen. Ni är alltid välkomna att hälsa på!

Ska lägga ut bilder från festivalen, måste bara packa upp sladden osv:) håll ut:P 

skrev ihop det här så hastigt sa ja har säkert glömt nått hehe:D ni får ha lite översendeja har blivit jätte förkyld=(





2009-07-08 @ 16:03:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()