Mobilbilderna vi minns.

Idag jobbar ja 15.05 till 20.05 inte värt skift, påminnner om frasses fredagar som inte heller kändes värt. Ikväll har ja inga planer alla ska typ ut och ja känner inte för att gå ut inte än ifall, sen så har vi match söndag så om det blir ut blir det nyktert. Och det funkar bara ibland. Jag som bara ville ha fredags mys, Örebro spelar ikväll så resten av folket är där, matchen börjar 19 och och slutar 21 så det känns inte heller värt. Får se vart kvällen tar vägen!

SAKNAR ER.

 












Se originalbilden
  Haha och så tackar vi google för dom små bilderna;P

Papi,stina,sussi,vg,jäder,robba -OSV.OSV.-

Med andra ord längtar hem så ja får träffa er allihopa!=)


2009-11-27 @ 14:22:57 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()



Shoppingglädje

Nu har ja kommit hem efter en kul hockeyträning:) tidigare idag hade jag en hel dag på stan, hittade en julklapp till mami och lite till jonas:) Sen så hittade även jag lite grejer alltid kul med shopping:)

Lite smakprov från dagens fynd:



Brallor från Zara.

 





Tröja Wear It.

 





Så jäkla coola :) i like.

 

Ja fattar inte grejen med att byta blogg? , varför gör man det? (Sara:P)
Sen kan ja ju tillägga att Guuuu vad segt det är med att lägga upp bilder helt sjuuuukt, men snart med snabbt internet då jädrar kanske det gör lite skillnad:)


2009-11-26 @ 22:47:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Annas Önskelista Julen 2009

Jaa..nu har många frågat och ja har verkligen känt mig stressad med detta, tycker det är så svårt att bestämma sig vad man vill ha på sin önskelista, sen är det ju så att man önskar sig saker även om det inte står med!

sen är det ju det här med vad man vill och inte vill önska sig man kanske vill ha en sak men inte önska sig de. MMM..som sagt svårt. Men nu är det på tiden att ja delar med mig av mina önskingar..och så ni vet så ger ja ut alla till samma så ni får väl prata ihop er:) KANSKE kategorin hör till sånt som ja som egentligen inte önskar mig för att det är nog bäst om man köper själv osv men om ni verkligen hittar nått så går det bra.

* Nike bauer träningsväska, helst i svart och vitt eller samma färger som min trunk:)


* Sällskapsspel, Förslag:

 &

* Duntäcke, ett mysigt som prasslar och är varmt. (Obs ja kan gärna ta ett om ni har över hihi)

* Plattång GA.MA ( Köp med rabatt på mitt jobb om ni ska köpa! )

* Smycken,Assesoaer, halsband, hårgrejer, sånt som blir snyggt och är i min stil har för övrigt gone wild med hårtjosan! första färg val : svart ( Sara vet )

* Kläder i rock stil ( Ja det är kankse svårt men haha:P)




KANSKE, men helst inte.

* Vinterskor SNYGGA.

* (Skidtumvantar med sånt där mysigt fleeze i)


Ja det är vad ja kommer på hittils, ja säger väl till om det är nått annat som dyker upp , men som sagt även om ja inte skrivit upp det ni kankse hade tänkt köpa så behöver det inte betyda att ja inte vill ha det NI FATTAR. Åhh det känns jätte jätte mycket som ja glömt massa saker! Låt fantasin flöda ja blir glad vad ja en får!!:D NOT! haha skoja ba=) ja blir det=) Tycker det roligaste ändå är att ge bort julklappar!=)

LOVE YOU.


2009-11-26 @ 19:01:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



here i come!

Hej hej kära vänner!

Idag blir det att traska en runda på stan, jag är ledig idag vilket känns så otroligt skönt ska ni veta=)
Så här på morgonen har ja haft telfonmöte med jojo:), samtidigt som ja packade upp all tvätt det kallar ja effektiv!, åt precis frukost och efter det hedde ja igång en disk. Yes ja ligger i, Nu blir det att göra sig klar för the big city. Julklappar och besöka Zara är prio 1 idag:)





Ikväll har ja träning som vanligt:)


2009-11-26 @ 12:12:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



När kommer julen?

När kommer känslan, "åhh så mysigt snart är det jul" eller "åh titta det är helt vitt ute" eller när det knakar under skorna som i zelda. När ja tittar ut nu så är det mörkt och frost på bilarna men ingen jul inte ens nära. Ja tror att julen kommer nog inte fören ja tar steget ut från bastuträsk tågstation och känner att snart är ja hemma, och när ja går längs stigen in till mamma och kommer in och får träffa min underbara familj,hundarna och se en klädd gran,eller då man vaknar upp hos pappa och alla ligger och sover trots att vi egentligen har lite bråttom då carl,david och pappa sätter på sig finkläderna och vi sätter oss vid granen för att öppna första julklappen då kommer nog känslan. LÄNGTAR.

Jaa nu kanske ja fått igång besöks statiken igen..upprepar KANSKE. Brukar sällan gå som man vill på en gång. Varför är det alltid så? varför kan inte bara allt funka efter första försöket?

Idag har ja jobbat, urch vilken rutten dag bara massa service ärenden..tror det var typ 10 st ifall, längtade bort. Känner att det skulle sitta fint med en paus julen närmar sig och gu va ja längtar efter min vila!

Efter jobbet tog ja en fika med sandra sen vandrade vi hem till mig, jätte härligt att ha lite tid över att umgås med sandra ochså=). Är svårt att hinna med andra än vad det gäller personer i laget! Men det gick=) Så snart blir det att styra upp jule bak och sunes jul=)



I veckan har ja träning och jobb så det är inget nytt, sen har ja match på söndag mot Nor ska bli riktigt kul hemma match dessutom tråkigt att ja inte har nån som kommer och tittar bara=(!

För övrigt så saknar ja er därhemma jätte mkt nu mer än vanligt då ja vet att vi snart äntligen får ses!!=) Sara,Carl,Carro och alla andra som är i norge ni är medräknade med "hemma" ;P

MISS YOU.


2009-11-24 @ 23:32:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Seriepremiär!

Ja kan meddela att vi hade våran första seriematch för säsogen igår. Vi fick åka 6 timmar i båda riktingar för att ta oss dit och hem. Mysigt med bussresa med laget, det kändes som inte ens jobbigt. Som vanligt har ja plats längst bak och tog med täcke och kudde så ja kunde sova :)

Första perioden:

1-0
1-1

Andra perioden:

1-2

Tredje perioden:

2-2


Ja matchen var väldigt jämn och vi fick ett bra motstånd. Men vi drog på oss onödigt mycket utvisningar och spelade större tiden av matchen 4 mot 5. Vi var många sjuka och var endast 11 utespelare mot deras 17 st. Sen så hade vi åkt 6 timmar buss på det så det är klart det spelar in. Tror att vi tar dom hemma , jag är inställd på vinna nästa ifall! Bella gjorde båda målen så det är väl henne att tacka för vinst;P Sen så måste ja säga att Emelie gjorde en kanon match! Kul att se!:) Man såg verkligen att alla kämpade och tog i, synd att många som ja hade sån jälva mjölksyra i benen att den ork man gav tog slut allt för snabbt! Nästa match = inge stryke innan!.


2009-11-22 @ 16:09:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fineelly back to normal!!=)



Sitter med stirrblick även om ja vakna innan väckarn igen, så tycker ja ändå att det tar ett tag innan man vaknar. Ja fattar inte grejen, om man vaknar av sig själv varför kan man inte få vara pigg då?!




Igår jobba ja till 18 sen for ja in till stan och fika med fanny, kladdkaka med glass och festis, så himla gott=) sen drog vi hem till fanny ett tag, så himla mys bara snacka, ta igen och umgås!! Så nu är ja bara så himla glad=) Tack för ikväll fanny det får vi göra om! Fineelly back to normal!!=) love you sweetie:)


2009-11-18 @ 11:01:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Julklappar

Idag på lunchen passade ja på att försöka hitta lite juleklappar och det gjorde jag ochså=) Lite till mami som bara skrek tjeeeeeeeeeena karin!,en sak till david och carl kunde inte låta bli det var så himla klockrent, massor till sara som vanligt så vill man ha allt själv haha=) Känner att ja hunnit handla för rätt mkt redan nu utan att rikigt tänka på vad allt kostar så, Carl & sara för hur mkt ska vi köpa för till varann??=) David dig är ja klar med!=)

Skriv här eller sms:a för ja har förtillfället inga pengar på mobilen!



GU VA JA LÄNGTAR PÅ ATT FÅ KOMMA HEM OCH TRÄFFA ER ALLA!!


2009-11-13 @ 22:05:50 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Hockeyträning x 2

Idag har ja sprungit runt vid universitetet och delat ut rabattkuponger till alla studeter ja eller ifall 500 brevlådor, med jobbet då alltså urch ja var tvungen att stiga upp 07.45 ..vi skulle samlas 08.00 kände att ja ville sova så länge ja vara kunde. Och ja som egentligen började 12..inte okej.

Direkt efter jobbet hem och packa träningsväska sen ner till ladan. Vi var inte speciellt många idag.. 9st. Men det blir ju vad man gör det till ja tycker alltid det är kul att åka skridskor så det gjorde inte så mkt mer speltid för oss som var där:)

Och när våran träning var slut frågade killarna som skulle spela efter oss om vi kunde vara med för dom var bara 6 st. Efter lite övertalning och en kort funderare var saken klar jag och Ahlin ( Moroten ) stannade kvar och grisade runt=) Vi körde smålagspel 3 mot 3. Med en avbytare, våran avbytare gick dock av efter halva tiden så vi körde utan,fan va slut jag var!! Haha ahlin gled typ in i mig och ja ramla snacka om spagetti ben, nån minut efter det hade det visst gått en timme så inte så konstigt man var trött! Men kul var det=)

Nu blir det till att tagga till träningen imonr hehe:)

 

Go Natt!! Nu blire nog att kicka lite på ett inspelat grey`s!


2009-11-11 @ 23:46:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ny design igen?

Ja som ni kanske ser så testade ja med en ny design, ja vet som inte om ja gillar den det här med rosa har aldrig varit min grej. Sen såg ja nu att johanna sa att man knappt ser vad det står? Jag undrar om det jag ser ser annars ut för så lär det vara för ja ser jätte tydligt. Kankse byter igen då för din skull jojo sen ochså för att ja känner mig lite redan less haha=)


2009-11-11 @ 09:36:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Bra musik

Såg idol i fredags FY FAN vad erik är bra , helt sjuk. Så på tal om det tänkte ja dela med lite bra låtar till er med idetorka eller bara är sugen på riktigt bra musik.

The red jumpsuit apparatus :

- Face down ( Favvo )
- Damn regret
- False pretense



Rise Agaist :

-Hero of war
-Injection
-Under the knife




Riktigt bra låtar!! , Sara ja tror du skulle gilla och min favvo kändes så ifall :) Alla är som sagt bra så ja tycker NI ska lyssna på ALLA:) Sen kan ja rekomendera låtar med kings of leon & Volbeat dom är ochså brA!=)

Dom gör mig glad och ja mår bra då ja lyssnar på dom =) mina nya green day för ett tag ifall:)


2009-11-09 @ 20:42:33 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



3 år

4 November hade nina halloween fest i skelleftehamn. Jag var utklädd till sångarn i Kizz och Jonas han med stjärnan, lite kul att det var första gången mina vänner fick träffa Jonas. Vi blev tillsammans samma kväll och ja nu har det alltså gått 3 hela år:)

Tiden går fort då man har roligt:) , jag har alltid kul med dig babe! Du får mig att skratta och må bra. Jag trivs så himla bra med dig! Jag älskar dig mest av allt<3




Forever and ever.


2009-11-04 @ 22:50:43 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Halloween 2009


Halloween i år firade vi hemma hos oss dvs ja och jonas, det blev ett ganska blandat gäng med lite tjejer från laget och lite av jonas kompisar:)



Jonas var lätt läskigast! , vet inte om det syns så bra men hans ögon var kolsvarta, han hade
köpt svarta linser:P (Finns förövrigt på Teknikmagasiet för 300kr och partaj 400kr)



Haha kevin var lite läskig ochså men mest rolig :P man såg som inte hans ansikte som ni ser:)



Hajen var mimare ja hade ju velat se nån liten show;P Nästa år;P?



PANG PANG!



Ja har inte tänkt säga vad ja var ni får GISSA!!:)



Som sagt scarrry:P



Haha sen kom Bojan!:P snacka om att gå in helhjärtat ja gillar det!:) Nån som kan gissa vad hon var??:P



Sen blev det käk haha=)







Haha om ni inte har fattat så borde ni fatta nu? , ser ni vem ja var:P?



Haha morotsaft!;P



Sonic IGEN;P



Ja fattade som aldirg vem per var, eller han sa det men ja visste inte vem det var haha=)





Haha alltid på fest så får ja en sån här bild på boman han gillar verkligen vårat borshockeyspel:P














HAHA whata:P





Eva då:P



Det var alla mina bilder ifall men ja väntar på hajen och fias bilder SKICKA!=)
Sen tycker ja att du borde fixa blogg hajen så du kan lägga upp alla bilder:)
Tack alla som kom för en jätte kul kväll!=)




Dagen efter:

Som ni kanske vet så blir ja väldigt bakis,VÄLDIGT. jag låg i sängen HELA dagen tills ja skulle sova, ja gick upp två gånger för att gå på toa. Jag var så sjukt hungrig så ja låg och sa att ja skulle nog inte överleva till jonas som den ängeln han är så åker han och köper max, jag har världens bästa pojkvän TACK ÄLSKLING:)



Jag blev så himla lycklig så ni anar inte!!:)


2009-11-02 @ 21:55:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()