Klippt


Idag har ja klippt mig, håller egentligen på att spara ut håret men ja kände att ja var tvungen att klippa till det om
ja skulle orka fortsätta:) ja kan som inte säga om ja blev nöjd eller inte, eftersom att ja vill ha tillbaka mitt långa på en gång men det går ju som inte så..jag måste ge det några dar innan ja bestämmer mig..

Om ja ska beskriva frisyren så tycker ja att den påminnner om lottas fast i min hårfärg.


2009-10-30 @ 12:31:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



orka!

Igår och idag har ja jobbat mer än ja skulle vi har en sjukling. Det har ändå gått bra jag är ledig imonr så det ska bli skönt. Sitter och väntar på att fara till träningen samling snart, urch ja är som opeppad har så ont i huvet vill bara ligga och lata mig. Vi ser väl om ja faller ihop och dör, ja så trött känner ja mig förtillfället.



Eller så blir ja kanske pigg sen och gör nått coolt typ som han!


2009-10-28 @ 19:15:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



NEVER EVER

Svininfluensan..



Aldrig i livet att ja tar det där jälva vaccinet, folk har dött,nån har tappat talförmågan,nån kan inte längre gå. Det blir ju bara för mycket verkar ju ifall inte vara så beprövat. Antingen blir du sjuk eller så får du nån annan hemsk biefekt.Ja tycker det hela är så himla uppförstorat,det är ju bara en influensa som det alltid är varje år du får feber och mår piss några dar men inte så mycket mer,att dom ska lägga ut 1,8miljarder på medicnen känns ju inte så värt,då de flesta säkert redan varit sjuka eller är immuna sen innan.

Sen läste ja om nån nån annan influensavåg som vi haft för flera år sen där fler dog av vaccsinet än själva sjukdomen. KANON.


Nån som tänkt vaccinerna sig?


2009-10-26 @ 20:25:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Blåtand




iear BT-500
 
Iear BT-500
Idag inhandlade jag ett bluetoothheadset med stora lurar,de ligger just nu på laddning i soffan. Ja har lite svårt för "vanliga" lurar och ännu svårare för "in-ear" lurar så det fick bli med stora kopor. Dels så kan man ju koppla upp dom mot mp3 om spelaren har bluetooth och och byta låtar kan du göra direkt på luren.Eller som i mitt fall andvända dom till telefon för att lyssna på musik men även ändvända den som en handsfree, micken sitter inbyggd och svar knappar har jag på själva luren MKT praktiskt och helt utan sladdar!=)

Pris 500kr 


2009-10-26 @ 20:06:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Oväntat besök

Alltså snacka om lilla shocken då ja jobbade i torsdags, jag står och packar upp varor hör hur nån hälsar "hej" ja hälsar tillbaka men vänder mig inte om direkt. Sen så tittar ja upp och där står tro det eller ej VG!=) Gu va glad ja blev kramade om min saknade vän och blev helt till mig. Det kändes så sjukt haha=) JÄTTE KUL ATT SE DIG VÄNNEN=)

Klicka f�r att st�nga bilden

Hihi tack ja lånar den:P


Annars då: Jo i torsdags då ja jobbade så fick vi ny lev. och det betyder nya prylar:) Alltid lika kul men en sak ja fastnade mest för var vad som kom till att bli min nya mobil:) Kunde inte hålla mig länge utan köpte den dagen efter på fredagen då ja fick lööööön=)

 

I LIKE:)


2009-10-24 @ 12:01:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Draft: Okt. 20, 2009

Idag då ja skulle gå på bussen och fylla på mitt busskort så ville det sig inte,dom har nämligen slutat ta emot kontanter på bussen detta fr 1 okt. Men nu kan man istället betala med kort vilket verkligen känns välkommet ja menar hur ofta har man kontanter på sig numera? Hur som helst blev det Sms-biljett nått som är ett betalningsätt i rätt riktning:)

Jag som hade tänkt andvända mina "brevänspengar" En annan gång.




En annan sak ja kom att tänka på idag, på min bussresa var svordomar. Alltså så töntigt egentligen ja menar svordomar är inte långt bort från vanliga ord. Vad är det som gör att just dom orden är "Fula" och "otrevliga" idags läget andväder ja svordomar som vardagsord. Men ja vet att mormor hade komenterat detta på en gång. Varför är det så att vissa ord är okej och andra inte? dom låter ju inte annars i örat och ja känner inte svordomar är annars än att andvända sig av ordet leverpasej,det är väl inte heller fint?

Fan,helvete,jävlar!


2009-10-20 @ 19:35:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Halloween firar vi den 31okt=)

Vattengympa?:



Destination calabria - alex gaudino
Watch out - alex gaudino
Fascination - Alphabeat
think about the way - Eurodancer


Haha johanna ja har ingen aning vad man har för musik på vattengympa, är ja inne på rätt spår:P Haha:)
Ja skulle vilja skriva in maskinen - alla som inte dansar. men den kändes lite opassande eller:P? det blir ju vad man gör det till hehe:P

----------------------------------------------------------------------------------------

Sen tänkte ja passa på att säga att halloween 2009 närmar sig!=) Det är ju alltid massa tjafs om vilken dag man ska fira på, vissa firar samma som dag som USA, 31 okt oavsett vilken dag det infaller på, andra menar att halloween helgen som ligger planerad i våra kalendrar är till för att besöka de döda och hedra deras minne och att helgen som följer kan man "fira" på. Tycker vi gör det så krånligt för oss, i år är det iförsej enkelt då våran halloween faktigst faller på den 31 Okt i år. Så saken är klar:)



JAG ÄR PEPPAD:)


2009-10-19 @ 23:21:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Utklassning

Igår hade vi träningsmatch mot Nora, dom spelar i våran serie i vinter. Fan vilken kul match det var, men hajen och fanny i första kedjan och mycket snack och snygga pass och fart så vann vi matchen! vi spöade skiten ur dom och vann med 10-0 =) våran första vinst! VIKTIGT:) 

sen får man ju tänkta på att de lagen vi möt förut har ju spelat i div 1, eller så har det varit killar. Så det här var första matchen vi spelade mot div 2 lag och ett lag som facktisgt spelar i våran serie.

Fick göra mitt första mål igår ochså fan va skööööönt,Bröt mig fri åkte full fart mot mål jag mot målvakten och ja vann hihi, fan va nöjd ja var:) sen gjorde ja ett till med ett klockrent pass från fanny, sen gjorde ja typ ett till ja stod framför mål eve sköt och ja såg till att den gick in! Grejen var den att pucken hade gått in vilket som tror ja. ja tyckte det var eves mål mer en mitt men ja "fick" det.

Idag så har ja gått en lång promenad i 2 h med fanny, vi gick genom fannys favvo ställe det var skit fint och perfekta gå vädret:)

Nu ska ja träna lite stryke eftersom ja missar träningen imorn=(

sen blir det att se gossip girl som har premiär!:)


2009-10-18 @ 16:34:14 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Arbetslös och desperat

Helt rätt danne:D Haha du är så rolig:)




Hela artikeln finns på länken nedan.

http://na.se/nyheter/2.2503/1.598669




2009-10-15 @ 18:42:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Juletider nalkas

Ja var på stan härom dan o köpte julklappar eller det blev bara 2 st men ändå, och som alltid då ja hittar saker till sara så vill ja ha dom själv..så än så länge så låtsas ja att det är mina =)

Så på tal om julklappar så önksar ja att följade personer skickar mig eran önskelista!
( antingen här eller på min mail:) )

Mamma
Pappa
Carl
Sara
David
Fanny

Sen är ja lite förvirrad ang lilla julafton i skell i år..hur blev det?? Johanna?,Nina?,carro? nån som har koll?

Sen ska vi ha en lilla julafton i örebro ochså:) Vilka vi blev är ja lite osäker på men Fanny,Sofia,Emelie,Hajen var det väl ifall nån mer=)? Hur som helst så styr vi nått julebak med lite julklappar :)

 


2009-10-15 @ 14:27:05 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Fest Fia 22år:D

Jobb till 18, sen hämta ja upp Fanny på vägen och tog me henne hem för lite öl, vi hann väl med 4 st sen kom Kattis för att hämta oss. Rally med dunka dunk på vägen till Fia:D





Haha vad gör du sötunge:)?



Väl framme var det inte bara vi där, mkt folk så vi fick sitta på golvet ett tag:P



Sen kom vi åt ett bord i köket:D Sofia bjöd på shotar med tequila sunrise? stämmer det:P?



Sen kom Emelie och var glad:)














WHONE THAI THAI! HAHA:)



Sen ville alla andra ochså ochså:P









Självaste födelsedagsbarnet:D



Haha va fan!:P



Sen blev som festen där vi var med Gitarr och allsång:)



Toabilder såklart;)



Vi dansnade en hel del ochså:)





Sen blev det bara ja och Fanny kvar så vi bjöd på en 2mans show;) Av en egentolkning av modern dans kanske?:P







Sista bilden för kvällen ifall på min kamera:) , Tack för en kul kväll tjejer ja hoppas du tycker att din födelsedag blev rolig:) Tack för inbjudan nu taggar vi för HALLOWEEN;)


2009-10-11 @ 00:52:03 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Min okända brevvän

Min kära brevän (Tydligen):
Ja fick ett brev hem till mig för nån dag sen med min adress och mitt namn eller inte det stod Angnes men ändå. Ja öppnade det eftersom ja tänkte att det ändå var till mig då allt annat stämde. Väl i så upptäckte ja ganska snart att det inte var det.Det fanns ingen avsändare på baksidan och ingen som hette angnes osv här i kring. Så va gör man?Det var typ 3 ark papper skrivet på verkar som att nån skrivit till sin brevän eller nått tråkigt var det ifall! Hur som helst så skickade denna person med 100kr och 2 påsar te ochså. Det var väl för gulligt tänkte ja , va snällt till mig? Tack:)


Idag:
har ja jobbar som ja tycker att ja gör alla andra dagar hela tiden förutom då ja e ledig haha:D

Ikväll: har vi träning wiie=) är taggad som alltid, hatar att min handled har fått knäpp och bröjar krångla hoppas att det går över,,..nog för att ja haft det till och från sen frasses..och det var länge sen så det känns som att ja helt enkelt får bita ihop tills det vill ge upp ett tag.

Imorn: äre fest hos fia ja är skit peppad!!:D

Hajen: Ja vill ha bilderna sen guldis!!:P


2009-10-08 @ 18:51:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Wiiiie:D

Idag är det jobb 12.00-18.00 sedan blir det till att köra lite styrke träning. Sen är tv:soffan rätt så uppbokat:D

 

21:00 Desperate Housewives
22:00 Christine


2009-10-06 @ 11:34:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



En smakexsplosion!

Inlägg "grattis mami":
Haha gu va ja garva åt mammas kommentar nyss. Ja kan verkligen höra dig säga det ochså. Förlåt mamma men ja tycker det var en jätte söt bild:D du får väl skicka några bilder så ja har annars har ja liknade på lager;P

Idag har ja jobbat,ätit lunch hos fanny,storhandlat,fikat och nu fastna ja här helt seg och mätt efter vad som kan ha varit världens godaste kvällsfika:D

+OCH  + 

Det är alltså drickyougurt blåbär/hallon så sjukt mycket godare än vanlig, detta i en djuptallrik med start, sedan riktigt färska mackor rikligt med nutella:)

Såg just att min besöksmätare skjutit i höjden, kan inte hjälpa att undra vilka som egenligen läser! klart att man är nyfiken. De som lämnar komentarer är ju rätt så lättgissade;P men alla andra...? Kan inte ni ochså skriva nått så man vet! vore så mycket roligare:)


2009-10-05 @ 21:39:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



STOCKHOLM VARE.

Jaa gårdagen gick fort. Hade ställt väckarn på halv 7, hade svårt att somna så det blev bara 4 timmars sömn men ja hade för det inga problem att stiga upp(!) ja var peppad på målet.Vi skulle ju till sthlm Bussen gick gick 07:45 och var framme i sthlm var vi 10.30. Resan kostade 234kr tur och retur med swebus. Fick senare reda på att man kunde visst boka tur och retur för 100 kr så det finns rikigt billiga resor med andra ord.



Jonas är trötter. det var lite ombytta roller, ja fick va pigg för en gång skull:D

Väl framme stannade vi till på cityterminalen för lite fika.



Ja inte fan var det billigt att fika haha en kaffe gick lös på 27 kr och en crossiant 42kr. Men ja kom undan skapligt med en banan på 7kr, det är värt att inte dricka kaffe:D

Mätta och belåtna började vi vandra in mot stan:)



Alltså snacka om att emelie verkligen inte syns bakom Fanny haha!



Så ja mycket bättre;)



Alltså så himla söt emelie:D


OCH!



Inne på Zara, där ja hittade en sketa fin kjol:D

Sen blev det dags för käk, vi traskade in på Pizza hut. Måste säga att ja är
verkligen besviken på servicen så grymt dåligt,och så otrevlig männsika.




Fia är trött och hungrig precis som jag, saaaatans hungrig!



Haha inte så söt ;P -->

Men satan så god min Pizza var den är den ända som får pluspoäng!:D


Efter maten började det olyckligtvis regna, typiskt, så ja tog inga mer kort, väntar in fannys ;) . Men vi gav inte upp för det;P Jag hann träffa min kusin Peter ochså det var trevligt:D Sen gick vi in en sväng och kika kring gammla stan. Där vi tog varsin bägare med glass MUMS:D

Lånat lite av Fannys bilder:D
'

Min kusin Peter:)



Haha ja Fanny vad var det här bra för;P var vi lika:P?


Haha:)



Sen blev det kvällen och vi klev på bussen hem. En mycket mysig dag med mycket mysigt folk!:D

Ja bara för att man för över massa pengar och är beredd på att verkligen slösa lite, så hittar man inte mycket alls! Varför är det så? Men ja hittade lite ifall:) Halsband,linne svart och grått,kjol,nitarmband,armband. Bältet är iförsej ochså nytt men inte inköpt i sthlm.


WONE THA TA!!


2009-10-04 @ 16:04:36 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Idol 2009

HAHA, ja vad kan man säga så jälva pinsamt! det bara vred sig inombords,var jobbigt att se på ändå var ja tvungen att se om det 5 ggr. För er som inte såg det så kan ja korfattat säga att det var en tjej som tyckte sig höra sitt namn och trodde då att hon gick vidare, men ack så fel hon hörde. Jag ville lägga in klippet här från youtube eller nått men som med allt annat så har ja inte orkat lära mig. Sara hur gör man?:)


Tack för underhållningen du gjorde min dag:D

Sista barmarksträningen igår ochså..skönt nu är det bara ispass framöver:D

Idag börjar ja inte fören klockan 15.05 så ja tog mig en rejäl sovmorgon mycket mysigt blir dock lite skumt då jonas kommer hem från jobbet då ja vaknar haha snacka om att leva 2 olika liv ibland., ikväll blir det att se detriot mot saint louis:)

Shopping i helgen ja är taggad;)


2009-10-02 @ 13:55:03 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Äventyr med mina hjärtan=)

Jobb 12-15 sen fort hem, tack micke för att du ställde upp:D Sen blev det till att klä sig varmt och tagga inför matchen. Men först stannade vi på max för att käka mat!



Mätta och belåtna:) , alltid lika gått.



Fanny posear för fotografen;P



Så här glad var Jonas över att snart få se sitt Detriot:D



Och så här glada var vi:D Äntligen FRAMME=)



Det var inte bara vi som ville parkera bilen nära:P


 
Uppvärming, mäktigt äntligen där!!:D











Natinalsångerna=)! snart snart!!





Nedsläpp zetterberg vinner teck och det gjorde dom alla andra gånger ochså;P Tycker detriot kunde tagit i lite mer. Kändes som att som tog det lungt många gånger både i närkamper och i sitt spel. Märktes att detta var en träningsmatch och att ingen ville riskera att bli skadad innför kommnade matcher, men när dom väl levererande så gjorde dom verkligen det satan så snygga mål!!:) helt sjukt hur duktiga dom är! helt klart SKILLADE;D



Matchen slutade 6-2 till detriot red wings;D wiie=)


Riktigt kul att ha sett detta live!, nu håller vi tummarna på att detriot vinner hela skiten i stanley cup:D


2009-10-01 @ 14:53:08 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()