Detriot VS Färjestad

  VS          




Ikväll bär det av till Karlstad för att titta på lite riktig hockey:D

 


2009-09-30 @ 11:31:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Guldsmedshyttan

I helgen har ja varit på träningsläger i guldsmedshyttan. Det där med att stiga upp tidigt har ju aldrig varit min grej sen att träna direkt direkt efter det gick ju sådär haha. Efter lunch hade vi träningsmatch mot hällefors dam div 1. Vi förlora med 4-0 men vi hängde ändå med rätt bra , och ja vet inte hur många chanser våran femma hade!! , otursförföljda skulle ja vilja kalla det.

På kvällen satt vi och chilla i våran "storstuga" där alla skulle sova. Jag kände direkt att ja blev lite rastlös och kände att ja ville hitta på nått. Så ja föreslog att vi skulle köra idol. Och laget så ja:D HAHA det var skit skoj! , Maja som Jide, Emelie kamera man, nordling,jenny,sara som jury, och Jag,Fanny,Ahlin,Yrsa,Bojan som artister osv. Efter en lång kamp blev det faktigst paulitte som tog hem segern! Hajen har tagit cirka 500 bilder så ja ska lägga upp lite så fort ja knyckt några av hon;P

Matchen på söndag mot killarna vill ja inte ens tala om blir arg bara ja tänker på den!!, Min klubba gick av  i 19:e minuten. Inte värt..:(

Förutom det så var det en riktigt mysig helg:D


2009-09-30 @ 11:26:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Saknad

Carl, ja saknar dig och din blogg. Fixa internet,och få tummen ur! :D

DAVID,SARA,MAMMA,PAPPA SAKNAR ER MED!!<3 Längtar till dec/jul så otroligt mkt!
-Längtar att få träffa er alla andra där hemma ochså och de vet ni.

Och vad skulle ja göra utan dig Fanny, är så glad att ja träffat dig du är bäst:D!



Haha , hur kan man inte sakna er! Btw en väldigt söt bild på david:D


2009-09-24 @ 23:50:55 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



Nej, jag har varken tv eller dator - cappich!

Fortfarade förskyld, störade. Ja väntar på att få bli helt återställd. Träningen igår lyckades inte med uppdraget.

Jobb idag:

Om man vill ha ett batteri till en telefon men vet inte vilken telefon det är,man vet inte hur telefonen ser ut mer än att det är en luck variant, man vet inte vad batteriet heter.

VARFÖR FRÅGAR MAN DÅ EFTER DET?..


Nu ska vi ha dockteater!


2009-09-23 @ 19:13:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Västerås VS Örebro

Jaa, igår innan match fick ja ta till drastiska åtgärder då ja ännu inte hade blivit frisk sen i torsdags. Apoteket var närmast till hand så ja shoppade loss på allt som kunde få mig att orka spela hela matchen och inte tuppa av mitt i.

Muccoagin - För halsen
Espiritox - Mot förkylning
chi san - mot trötthet osv.


Hela 300 spänn :S Men det var det värt alla gånger från att ha mått ungefär 70% till 90%. Ja spelade matchen utan problem:D

Det
var borta match och färdmedlet blev bilar, trist. Men så fort vi kommer igång med pås-försäljningen då jälvar blir det buss:D Det var många sjuka och många som tränat dåligt så det slutade med att vi bara var 10st som skulle spela matchen. Dvs 2 st 5:or, helt okej för min del mer speltid för alla:D

Vi spelade hela tiden jämt och var egentligen det bättre laget. Olyckligtvis fick dom in ett mål i första perioden, och vi hann aldrig kvittera. En riktigt kul match , då det hela tiden var så pass jämt, vi hade mycket puck i deras zon och hade väldigt många målchanser men fan vad otur vi hade. Det ville sig inte. Sen spelade vi bara 2 perioder. Då det bara var en träningsmatch och dom hade tydligen lyckats dubbelboka fick vi avbryta matchen 5 min in i 3:e perioden. Riktigt strörigt!, och frusterade att vi inte kunde få göra ett mål och vinna matchen hade varit så jälva skönt! 

Jag vet att vi hade kunnat lite spela bättre , ja vet att vi hade kunnnat vinna matchen. Vi behöver bara mer vilja och mer "jävlar anama"! Tuffare tag och snabbare pass.

Sen så var ju Sofia som ja vanligtvis fått spela med sjuk. Det sög. Aldrig mer får du vara sjuk gumman:)


2009-09-20 @ 13:30:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



SKONA MIG!

Jag hade träning i torsdags, ja somnade halv 6 precis efter att ja ätit massa mat och tänke att ja bara skulle vila. vaknar upp klockan 19 då träningen börjar. Ja skyndar mig till träingen är där på 5 min. Jaha då skulle man springa 3 Km gu va ja mådde illa maten låg i halsen kändes det som..sen var det styrke. Det har börjat bli kallt ute så även om man blev varm så frös man ändå. Jag ångrar att ja for till träingen för efter den blev ja sjuk=( Så nu har ja haft skit ont i halsen har inte pratat nått idag, men ja känner att det inte står riktigt rätt till:(

Med match idag och allt, vet inte för tillfället om det känns så bra att spela med detta. Lever fortfarande i förneklelse och tror innerligt att det ska gå över tills matchen senare idag.

Jag har till 15.00 på mig att bli frisk, Fanny är på väg med mirakelmedicener och heling!, sen ska vi väl hinna med att handla lunch och fika. För sen bär det av mot VÄSTERÅS.

Huskur
Nu ska ja ta 2 skedar salt i ett glas varmt vatten och gurgla

- Gårkvällens mupp -

-Hej har ni nått för 20 kr?
- Ja, vi har dom har bollarna kostar 10 kr om du köper 2 sånna blir det 20 kr
-Nej dom vill ja inte ha nått annat
- ja du den har flaskan kostar 20 kr på pricken
-Nej inte sån heller , har ni nått för 20kr ,20kr är det ja har,kolla här är mina 20kr va har ni nått för 20kr
(Ja bläddrar och kollar i katalogen)
- Nää du det verkar vara det vi har där i kring för sen kostar det 30kr och uppåt.
-Okej men har ni nått för 20 kr kan du kolla igen, för ja ska ha nått för 20 kr, jag har 20kr kan du kolla om ni har nått för 20kr?
-Ja alltså det var det ja sa att vi hade sen förut, sen är det inte så mkt mer tyvär.
-Ja men ja vill köpa en laserpenna har ni sånna vart har ni sånna kan ja köpa en sånn för 20 kr för 20 kr är det ja har ja vill köpa en laserpenna
- Ja fast den kostar 100 kr och så en sån har du tyvär inte råd med.
-Ja men kan ja få köpa den för 20kr för det här är det ja har ( visar en 20-lapp )
- Nej tyvär det är samma pris för alla.
- Jaha okej,

Går sedan där i från med freaky eyes.


2009-09-19 @ 10:49:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Svenska kyrkan

Dumma dig
Hur kan man vakna av sig själv? men ändå vara hur trött som helst? Svidande ögon och en plågad rygg hur går det ihop.

Svenska kyrkan
Som ni kanske förtår från ovan har min morgon varit emot mig. Jag öppnade lite post i morse, fler brev från svenska kyrkan, JUST JÄLVAR ja skulle ju gå ut ur det där. Fan, så ja sätter mig ner och försöker få tag i nån som  vet hur man gör, ingen svarar. Så ja googlar, verkar enkelt OM MAN HADE EN SKRIVARE(!) Sen äntligen på hitta, ett nr som faktigst svarar. Nu är blanketten på väg snart är ja inte längre medlem.

Jag vet inte varför ja är medlem från första början?!, helt onödigt då ja inte är troende för 5 öre, ja har inget intresse av att gifta mig eller begravas där. WTF. 2000kr av en lön varje år går tilll svenska kyrkan jag blir så arg,dels på mamma som låtit mig vara med och inte gått ur åt mig då ja ville det sen ja föddes. Dels mig själv för att ja inte tagit tag i det, och dels att jag vaknade på fel sida. Urch nu snart äntligen är det ÖVER!!

Nu kom Fanny innanför dörrn , ja som sa att ja skulle hinna med och durcha och göra mig klar innan hon kom. Fan ja sitter i morgonrocken haha.

Gotta go.


2009-09-17 @ 12:14:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hockey

I Lördags körde vi ett 2 timmar och 40 min långt träningspass Precis lagom!!:D

I Söndags var det Träningsmatch mot HV71 div 1, vi fick dyng spö..haha men det var rätt väntat.

Första  1-0
Andra  6-0
Sista   2-0

Alltid, vi tappar alltid i andra perioden. Helt värdelöst! Men det var jävligt kul att spela match, och att vi var i kinarps arena var inte helt fel:D Jag fick spela Högerforward i första femman,urch vad nervös ja var vill ja lova. Våran femma måste ja ändå säga att det gick rätt bra för ja är som ändå nöjd med våran insats visst vi kunde vart bättre det kan man väl alltid men vi stog emot dom rätt bra, Släppte bara in 1 mål av de 9 som blev.

Sen tycker ja inte att alla i laget gjorde gjorde sitt bästa, man kunde se på långt håll att de hade för lite fart för lite "kämpaglöd" och alldelens för mesigt, Vilket i sin tur drabbar hela laget. Tråkigt. 

Men avslutninsgvis kan ja inte säga så mycket mer än att Hv var helt enkelt det bättre laget.

Ikväll hade vi träning det är så jävla kul,LOVE IT.

Behöver jag säga att ja har rätt slut nu.....


2009-09-15 @ 22:59:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



STACKARE SOM VAR MED PÅ BLANDTRÄNINGEN;P

Nostalgi?
Haha fan va sjukt. Jag spelar jätte hög musik. Sen hör jag mitt namn ropas "Anna!, Anna" Vet inte varför men för en sekund kändes det som att jag befann mig på allvädersgränd och carl ropade på mig för ett ja skulle sänka. "Anna , Anna!" Hörs igen, va fan vart kommer det ifrån, jonas står nedan för balkongen och ropar aahhha. Så så vare!


Träningen idag
Jonas kom nyss hem han surar över träningen som var idag, säger att den var sjukt tråkig och att alla lika gärna kunnat vara hemma och avnjuta denna fredags kväll med vänner istället. Att han var tvungen att förklara allt 8 gånger för att de små inte förtog och att ingen egenlitgen brydde sig om att ta i eller koncentrera sig,jag förtår er!
Chriter och flick ingen bra kombo! Men det är bara en träning kvar nu sen är det ALDRIG MER FLICK ELLER CHRITER:D Inte för att ja lider har aldrig varit med på dom träningarna:P Nu peppar vi på träningen imonr och matchen på söndag visst då!?=)

Jag har jobbat tills nu så ja var inte med, men känner inte att ja missade nått haha stackare.

(I sept så har dom gjort så att vi har 2 träningar i veckan , så fredgarna har varit med flick dvs man får dela upp planen. så blev inte fallet idag utan dom körde ihop. Nu i okteber kommer vi ha 3 ispass bara dam.)

Ikväll

Ville Fanny o co att ja skulle hänga med ut till liqvid..Orkar jag? Det kändes jobbigt. Ge mig lite ork!


2009-09-11 @ 19:06:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Sämsta filmerna hittils

Ingen speciell ordning alla är lika dåliga.

Den svarta dahlian




Mannen som kunde tala med hästar



In to the wild



wheaterman



jakten på lycka




Urch!


2009-09-09 @ 19:30:08 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Grattis mami!!

Grattis kära mor på födelsedagen!:D

Du är så söt:) Detta var förra julen då vi körde innebandy sthlm-norrland, mys.

Jobb idag som vanligt,fan va dött det är i centrat helt sjukt.

Ikväll blir det att kika lite på fotbollen.
Sverige - Malta ja har tippat idag 4-1 vi får se hur det blir med den saken.

Hade träning igår, fan va kul det är!:D

Längtar efter er därhemma!! Och tills David och Mami kommer och hälsar på<3


2009-09-09 @ 19:13:29 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Crap!

Skadad:(

Ja va kan ja säga lilla Fanny gumman, fan vad dumt att du ska gå och göra dig illa. Med match i helgen och allt! Jag hoppas verkligen att du kan vara hel inom ett par dagar!!

Just ja kanske ja glömt att nämna.

Match

Vi spelar mot hv71 på lördag 12/9 i kinarps arena det blir nice:D Sen efter oss spelar hv71 - Lindköpning. Så dom tänkte att vi skulle spela innan för att dra dit lite folk jajjmen;P


Ikväll

Blir det att se reprisen av privilied som vi missa igår. wie.

Avslutar med ett par sköna låtar:)

The red jumpsuit apparatus - Face down
Black eyed peas - i gotta a feeling
pitbull - i know you want me


2009-09-07 @ 20:03:25 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Trötter

Lite allmäna regler:

Ja börjar inte fören 15 idag och ändå har ja fått 3 st samtal innan kl 11. så nu är ja vaken kankse lika bra?.

Till en annan gång om ni ska ringa innan klockan 10 gör det int,skriv sms. sen efter 11 är det okej att ringa:)
Och ett litet förtydligande: Detta gäller alltså då jag är ledig eller har sovmorgon.

Capich!


2009-09-04 @ 11:47:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Äventyr med Fanny


Mys

Igår var jag med Fanny , ja hjälpte henne att söka lite jobb så nu väntar vi bara på att alla ska ringa upp så hon har lite valmöjligheter;P sen myste vi bara och gjorde egenltigen inte ett skit skönt tycker jag:D

Klipptid

Idag så gick vi till hennes frisör hon hade bokat klipptid.Jag tog före och efterbilder men väntar med att lägga ut dom tills ja fått hennes godkännade:D hehe:)

Jag passade även på att klippa min lugg som växt som ogräs senaste månadarna:P så nu kan ja se igen :)

Zara
efter det gick vi in en snabbis på Zara där ja hittade ett par assnygga byxor och en mysigstickad sak utan armar:) Sedan tog vi bussen vidare till Mb ( Marieberg ) mitt nya Mb ( Moröbacke ) känns mysigt att kunna säga Mb igen haha:D


 

Hg pris picknickmiddag

I centrat gick vi lös på en hg pris middag för 27 kr man fick plocka från en buffe och sedan väga maten för att sedan betala precis för så mkt man plockat kanonerns måste ja säga! För annars brukar man behöva betala 80-100kr för buffe och jag känner aldrig att ja "äter upp" dom pengarna.

Hockey

Sedan gick vi till Stadium för att kolla på hockeyutrustning, jag behöver verkligen nytt,det jag har nu är lånat och för stort. så efter många om och men bestämde jag mig för ett par benskydd och ett axelskydd i (Nike) Bauer så klart;P som allt annat haha så märkesnörd ja känner mig:P



Ja kan säga till er som inte spelar hockey, fan vad dyrt det är med utrustning!:( 1600 spänn! rena rånet.

efter det var vi som nöjda för dagen och tog bussen hem igen, nu spörengnar det ute så ja är glad att vi for hem då vi for!!

Ikväll

Väntar ett spinningspass och förhoppningsvis mat jag är jätte hungrig men ack så lat.


Puss!


2009-09-03 @ 17:30:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



IS - ÄNTLIGEN

Jaha!, då har man haft den första isträningen för säsongen! Fan vad kul det var:D Och match blir det redan nästa söndag!! Sen måste ja säga att fan va duktiga vi blivit,vilken fart!;P


---------BILD---------

Här hade ja tänkt lägga in en bild på då ja spelade förr men har ingen på daton:´( Får styra det!:P
Mamma skicka!!:)


Sen kör vi spelkväll på lördag hos mig vilka var det som kunde nu igen:P? Har bara 7 stolar haha:D


2009-09-01 @ 23:48:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()