tempo go go go

Ny vecka nya tag, jobbar 8-17 hela veckan med dagarna fullproppade med utbildningar och föreläsningar. Det är en hel del att ta in med andra ord!! Känner lite inre panik av att hinna lära mig allt och att det dessutom ska fastna i huvet. Idag gick vi bland annat igenom kassasystemen och lite hur dom funkar kul att få testa lite.

Jag känner mig rätt slut i kroppen, inte rikigt van att "jobba" dessa tider, men det är bara till att vänja sig! Har svårt att hinna med att träna, då träningerna börjar 17.30 men idag är det sen träning..innebandy väntar!:)

Återigen verkar detta jobb riktigt roligt, och ett stort plus är ju alla glada medarbetare man lärt känna under tiden!

Nu är det dags för mat, middag. orka.


2010-04-27 @ 17:58:38 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Grattis Fanny!:)



Grattis hjärtat!!:) När ska du ha kalas for your Friends:)?


Igår var det fest hos fia & Kevin för kevin som ochså fyller år idag:)























The End


2010-04-25 @ 12:14:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Teambulding

Go morgon. Vaknade av mig själv men är ändå trött som alltid.

De senaste 2 dagarna har det varit fullt upp, i torsdags så var det en av de 2 första "teambulding" dagarna med nya jobbet. Först var det typ mingel i en halvtimma med grupperna man skulle jobba inom finns ju som 3 olika avdelningar. Sen var det föreläsningar och lite sånt om media markt och vad målen är osv.

De sa bland annat att det var visst 6000 personer som sökt jobbet och om det är 100% så fick 2,2% jobbet!! 

Vi fick vi måla sköldar som skulle symbolisera våran bakund,familj,intresses osv som vi sedan fick visa upp och presenteria i små grupper.

Sen var det dags för Target 10, vi blev indelade i grupper ca 6 stycken i varje, de var 21 lag som skulle tävla mot varann. Sedan fick man en mobiltelfon och en karta med bilder på 10 platser. Man fick 2 timmar på sig att besöka alla platser och ta kort med mobilen med alla lagmedlemmar och undertiden fick vi ca 100 frågor på sms som var värt olika mkt poäng om man svarade rätt.

Kl 17.30 var det samling där vi började där ett sista uppdrag delades ut man skulle sjunga i miken en hel låt, Sagt och gjort så stog ja där och sjöng haha allt för mitt kära lag!:P Men ja är ju sämst på att sjunga sen efter mig så sjöng en annan tjej och då KUNDE hon sjunga så hon vann, FUSk:P

Sedan gick vi till Olerys där käk och valfri dryck x3 väntade, där presenterade de även de vinnade laget , vi vann inte men vi kom 2:a av 21 lag:)


Dag 2.

Även då var det föreläsingar med blandat innehåll, sen fick vi de lite filmer från andra nyöppningar man blev skit peppad!!

utan för väntade bussar som tog oss ut mot marieberg vi fick ta en rundtur i butiken. Man fattar som inte hur stort det är för en man går in i butiken. Grunden har som börjat komma upp och man kunde se vart dom olika avdelningarna skulle vara. CA 5000 KVM och största butiken i sverige det är grymt:D

Efter att dagen var slut gick ja på stan med Sofie och Sofia två nya från jobbet, jag inhandlade 2 svarta kostymbyxor så ja har nått att jobba i:)

Jag tycker ändå att dom gjort det bra, man har verkligen kommit varandra närmre även om vi bara träffats i 2 dagar  man inte lärt känna alla men man har många som man som "känner" som man aldrig träffat förut:)

på kvällen var ja helt slut så ja o jonas hade filmkväll o bara slappa:)




Sofia:)  & ja minns inte



Sofie:)























Victor:)



Philip:)


Idag är ja ledig och samma sak imonr. Ikväll är vi bjudna på födelsedagsfest hos Kevin&Fia för kevin, det blir mysigt har knappt hunnit träffa dom och alla andra för ja har haft så fullt upp i veckan!


2010-04-24 @ 12:21:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



yeah yeah whatever

Snacka om att man kan ändra humör beroende av vädret, det är ju deprimernade då hela himlen är täckt av moln solen har gått och gömt sig och dessutom så regnar det. Trist mkt trist väder, på ett sätt skönt då ja ändå inte orkar bege mig ut och göra nått. Kan vara ganska skönt att ha det som ursäkt.

Ikväll var det tänkt att ja skulle fara och se Djurgården-Hv71 hos cattis, men nu for ju Jonas med bilen försöker komma på en plan som inte innebär att ja måste cykla,gå eller ta bussen Hmm..

Imorgon är den stora dagen, min första dag på media markt.Känns nervöst, men det ska bli skit kul! De 2 första dagarna är mer som "lära känna varann dagar" vet inte alls vad vi kommer att hitta på men ja vet att vi skulle avsluta med käk:P


2010-04-21 @ 18:31:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Stockholm weekend


Jaa nu är ja hemma från Stockholm, blev en 4 dagars, kom i lördags och på kvällen blev det fest, jonas joinade lite senare:) Fick bo hos Oskar o co där av festen kp flyttade in:P



Happy!







Familjefoto:P



















Haha, Anton lekte hund !



Sen fick han crazy eyes

























Sista bilden, är dålig på ta bilder ute men man glömmer som bort kameran:s

Bakisdag AB.



Tomas kände för att bära smycken..





Och sedan löshår haha:P

sedan blev det äventyr och filmkväll:)

På måndagen blev det lunch med oskar och Anton och lite shopping sedan tog ja pendeln till frida, pizza och häng på resturangen i ca 2 timmar då frida glömt sina nycklar men det var chill:) En lugn kväll för att idag stiga upp tidigt och gå på stan och shoppa:) Hittade massa fint till sommarn!

Som vanligt jätte jätte kul att träffas :)!


2010-04-20 @ 23:05:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kan ni gissa monstret?

Igår efter att vi kommit hem så tänkte vi lägga oss tidigt eftersom både ja och jonas skulle upp vid 7 tiden idag och ja skulle dessutom skjusa ut jonas o gänget till deras buss. Men allt gick inte enligt planerna.

Vi hoppade in i durchen, ja blev klar före så ja tar en handuk som hänger på dörren, då från ingenstans kommer det äkligaste kryp ja någonsin sätt mot mig och brummar som ett jälva monster.

Och ja reagerar som ja alltid gör skriker som om ja håller på bli slaktad av skream och springer tillbaka och nästan river ner hela durchraperiet och gömmer mig bakom jonas.

Han ser livrädd ut och ja är livrädd inte så konstigt med tanke på hur ja beter mig, ja skakar av rädsla. Den är borta, vi kollar mot lampan och där uppe på badrummsskåpet sitter den.

För att ni ska få en bild av hur den ser ut tänkte ja lägga upp en bild av den som jonas tog med ja har då inte ens vågat titta. Så ni får den i skrift. En kropp som två humlor men ser ut som en geting, men om man ser till vingarna så påminer det om en jättestor mal. Kan ni gissa?

Hur som helst så när vi (jonas efter lång lång övertalan) väl samlade mod att döda den så hade den krypit under badrumsskåpet som sitter fastskruvat mot väggen. Jonas försökte spraya ut den med diverse hårprudukter. Ingen större lycka, men vi hörde han, brrrr brrrr brrr ekade det. Ja får rysningar av det ljudet. Efter 2 timmar får jonas äntligen ut den med en kniv och i all förtvivlan lyckas han snitta den på mitten och avslutar med en elchock av "elracket".

En sak ja inte tror så många vet är att jonas är minst lika rädd som mig, så ja tycker han gjorde det jälvligt bra haha.

Fy fan vilken jälva kväll, hatar kryp.


2010-04-17 @ 08:38:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



sunshine

Igår var ja som sagt på stan med sandri inhandlade lite nödvändigheter som deo,torrschamo & sminkbortagning. En liten headsup ang deo ochså, köp inte rexonas "girl" den luktar kille!



Efter det så gick ja o jonas över till Dennis och såg Djurgården vs Hv71. Ja hejar för övrigt på Djurgården nu när Aik åkt ut, inga konstigheter.

På kvällen träffade vi våra grannar och deras söta hund, så vi stog och snackade ett tag innan vi gick in. Det är så kul tycker ja att vi har sånna suveräna grannar:)

Idag har ja inte gjort mkt alls, bara slöat i solen och läst lite Kalle till det för att få tiden att gå. Vi ska tydligen ut och springa snart sen efter det blir det middag hos Nilsson.

Sen var det ju det här med att packa ännu en gång CRAP. Bussen mot Stockholm avgår nämligen 9.15 från resecentrum och som alla vet är ja ingen morgonmänniska så det blir till att packa klart ikväll..

Ja vill ha hembakade bullar...med iskall mjölk.


2010-04-16 @ 16:11:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Cykelköpar dag:)

Idag är dagen då ja äntligen får köpa min cykel:) Nu står den och glänser på gården. Allt som allt blev det nått på 1600 kr , men då köpte ja till försäkring och sen så blev ja lat och köpte till montering, vet vilket jälva bök det var sist och ja vill andvända den idag!:P Ska köra med 2 godkända lås, så ja tror inte nån orkar sno den men om nån gör det så har ja betalat 195 kr försäkring och det innebär att ja får en ny cykel om nån snor den :D

Så tack mina kära vänner för min nya cykel!!!

Senare idag blir det stan och en fika med Sandra :)



Haha söto:)


2010-04-15 @ 11:02:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Deklaration




Satt i telefonkö till skatteverket för att reda ut den där jälvla kyrkoavgiften...Ja gick ju ur svenska kyrkan förra året i oktober nån gång, visste inte ens om att ja var medlem. Fattade det inte fören ja fick massa reklamskit om olika kyrkor och predikantjosan. Ja vill inte ha nått med kyrkan att göra och ännu mindre betala massa pengar till dom!! På min deklaration står det att ja betalar 1,05 % av min inkomst till svenska kyrkan ( Varav 0,18% obligatorisgt begravsningsavgift) detta är ifall 1970 kr Helt bortkastade pengar enligt min mening, totalt värdelöst!

Hur som helst så gick ja ju ur förra året , men ja måste ändå betala för kyrkoavgiften i år. För dom beräknar från 2009 även om ja gick ut innan november. Så nästa år ska ja vara fri, men det känns ändå förjävligt. Urch ja blir så arg.

Så en en liten heads up:

Om det står att ni betalar 1,05% i kyrkoavgift, så betyder det att ni är medlem i svenska kyrkan och betalar pengar helt i onödan som ni inte behöver betala om ni går ur.

Och så ni vet så ska alla ha fått sin deklaration den 16 April, om ni inte fått den efter det måste ni själva kontakta skatteverket och fixa med detta.

För övrigt så blir det Stockholm i helgen, åker dit på lördag. För än är inte min ledighetslut och ja ska ta vara på den med att besöka Frida och Oskar och sen blir det inflyttningsfest Awsome hihi:)


2010-04-14 @ 15:23:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



lovely day isnt it!

Idag har det varit tvätt och disk på morgonen, inte mer än rätt att ja gör nått vettig då det faktisgt är ja som är ledig numera.

Så fort tvätten är klar ska ja traska ned till stan och möta upp fia mys med en dag på stan i detta väder:)





2010-04-13 @ 12:32:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Det vore ju helt fantastiskt

Som sagt är ledig nu ett tag fram över tom 22 april. Kom hem i fredags från Trondihem, och idag känner ja verkligen hur tråkigt det är att vara ledig SJÄLV. Och att det finns ju ingen mening med att vara ledig om man inte tar vara på ledigheten. Idag har ja hängt med Fanny tills hon skulle jobba kl 13, sen efter det har ja suttit och kollat weekend resor till alla möjliga ställen, är besviken på utbudet är det sista minunet borde ja kunna boka imonr inte om 3 dagar dåligt!. hur som är grymt taggad på att göra nånting ( som vanligt ). Hittade en underbar resa...

Hej!

Då flyger ni så här tycker jag:

 

16APR ARN - FRA   1030  -1235  

16APR FRA - DTW   1340  -1640  
 

21APR DTW - ORD   1358  -1415  

21APR ORD - ARN   1625  -0745

 

5 nätter på Omni Hotel River Place Detroit ****

 

Matchbiljetter till båda matcherna

 

Priset är 11495 kr per person.

 

I priset ingår:

 

-        Flyg till Detroit t/r från Arlanda.

-        Skatter

-        5 nätter  på 4 stjärniga Omni Hotel River Place

-        Matchbiljetter till två Detroit matcher i slutspelet.

 Hur underbart vore inte detta...! Känns ändå som att om man ska göra denna resa vill man stanna längre och ha hunnit sprara mer pengar. Men man kan ju alltid drömma:)

Ikväll blire träning med laget och lika så imonr och på onsdag men där i mellan då..ja vill göra nåttttt kul.


2010-04-12 @ 15:34:04 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Äventyr i Åre och Trondhiem

Kom hem igår, efter ca 9 timmars bilresa från Trondiem. Kan säga att denna resa var typ den värdaste resa ja varit med om, 1300 kr i bensin tur och retur och det delade vi på så 650 kr var. Och då har vi åkt från Örebro-Östersund-Åre-Trondhiem-Örebro. Helt sjukt.

Åre var helt underbart, ja åkte snowblades o det rockar fan va ball det var! riktigt fina backar med en åkstil för alla sittliftar och äklighamburgare. Vi lyckades åka båda dagarna och så var det utgång på kvällarna ja är imponerad på samtliga!! Vi bodde i Felix stuga så boendet blev ju superbilligt och i födelsedagspresent av carl fick ja liftkort:) Första dagen var det jag jonas carl matilda erik och felix som åkte sen på kvällen kom sara och sune och joinade.

Sen rullade vi vidare mot Trondihem. Utforskade staden lite gran, myste med folket. Spelade rummie, såg hockey. Hälsade på sara och carl på jobben deras. Trondihem var en jätte mysig stad men nu när ja är hemma i sverige och fått sova i min egna säng finns det inget som kännts så bra.

Jätte kul att fått träffa alla som vanligt!! Saknar er redan!


































Erik sitter och tittar då carl glufsar i sig mat haha.















Thii not safety



Thi safety



















Sista bilden för kvällen efter det bar det ut på bryggan:)

dag 2...vissa mådde bättre än andra.











Hatade denna lift ja ville dööö....













kill me kill me now



det här var det värsta ja gjort...sara, matilda och jonas är de ändå som kan förstå. Fanns ingen lift, vi fick GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.





























Ingen aning?





Haha erik ville typ ha ölen på golvet?





thiii eye.









Och med den bilden lämnar vi åre och rullar vidare mot Trondihem...









Saras jobb egon





Carls jobb eurosko





Det var mina bilder nu inväntar ja sara och matildas!


2010-04-10 @ 19:50:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



packa vare ju

Nu har ja dragit ut på det hela dagen, fan varför gör man alltid så. Har lagt upp halva garderoben på sängen så ja är på god väg ifall haha.

Åre imorn är grymt laddad, ska se till så att gps hänger med så man hittar, en 9 timmars bilresa väntar imonr med min sötaste det blir Mys:P




gammal!!


2010-04-01 @ 22:51:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()