Teambulding

Go morgon. Vaknade av mig själv men är ändå trött som alltid.

De senaste 2 dagarna har det varit fullt upp, i torsdags så var det en av de 2 första "teambulding" dagarna med nya jobbet. Först var det typ mingel i en halvtimma med grupperna man skulle jobba inom finns ju som 3 olika avdelningar. Sen var det föreläsningar och lite sånt om media markt och vad målen är osv.

De sa bland annat att det var visst 6000 personer som sökt jobbet och om det är 100% så fick 2,2% jobbet!! 

Vi fick vi måla sköldar som skulle symbolisera våran bakund,familj,intresses osv som vi sedan fick visa upp och presenteria i små grupper.

Sen var det dags för Target 10, vi blev indelade i grupper ca 6 stycken i varje, de var 21 lag som skulle tävla mot varann. Sedan fick man en mobiltelfon och en karta med bilder på 10 platser. Man fick 2 timmar på sig att besöka alla platser och ta kort med mobilen med alla lagmedlemmar och undertiden fick vi ca 100 frågor på sms som var värt olika mkt poäng om man svarade rätt.

Kl 17.30 var det samling där vi började där ett sista uppdrag delades ut man skulle sjunga i miken en hel låt, Sagt och gjort så stog ja där och sjöng haha allt för mitt kära lag!:P Men ja är ju sämst på att sjunga sen efter mig så sjöng en annan tjej och då KUNDE hon sjunga så hon vann, FUSk:P

Sedan gick vi till Olerys där käk och valfri dryck x3 väntade, där presenterade de även de vinnade laget , vi vann inte men vi kom 2:a av 21 lag:)


Dag 2.

Även då var det föreläsingar med blandat innehåll, sen fick vi de lite filmer från andra nyöppningar man blev skit peppad!!

utan för väntade bussar som tog oss ut mot marieberg vi fick ta en rundtur i butiken. Man fattar som inte hur stort det är för en man går in i butiken. Grunden har som börjat komma upp och man kunde se vart dom olika avdelningarna skulle vara. CA 5000 KVM och största butiken i sverige det är grymt:D

Efter att dagen var slut gick ja på stan med Sofie och Sofia två nya från jobbet, jag inhandlade 2 svarta kostymbyxor så ja har nått att jobba i:)

Jag tycker ändå att dom gjort det bra, man har verkligen kommit varandra närmre även om vi bara träffats i 2 dagar  man inte lärt känna alla men man har många som man som "känner" som man aldrig träffat förut:)

på kvällen var ja helt slut så ja o jonas hade filmkväll o bara slappa:)




Sofia:)  & ja minns inte



Sofie:)























Victor:)



Philip:)


Idag är ja ledig och samma sak imonr. Ikväll är vi bjudna på födelsedagsfest hos Kevin&Fia för kevin, det blir mysigt har knappt hunnit träffa dom och alla andra för ja har haft så fullt upp i veckan!


2010-04-24 @ 12:21:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Kommentarer

Postat av: mami

va bra skrivet jag blir riktigt sugen på att byta jobb, bara in tanken vill säja men ändå. kram på dig,


2010-04-26 @ 09:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback