Brölloppsfotografen

Just ja såg en film igår, Brölloppsfotografen. Inte alls bra! Urch ja var bara arg då den tog slut, stundvis kunde den blivit bra och ja kände ändå hopp om den ibland. Men sen gick det bara ut för fy fan inte alls se värd. Visst den kunde vara lite rolig ibland men det var som helheten och känslan ja hade efteråt som får mig att inte alls gilla den. Det ja störde mig mest på var att gick från att vara " skön värmlänning " säga precis det man tycker och tänker och det som faller en in till att vara "överklass" som bara sitter där och håller med fast man inte gör det egentligen.





Ni måste se den för att fatta, men det är det inte värt. Om ni sett den förtår ni vad ja menar och håller ni med?


2010-02-27 @ 18:59:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Äntligen



Mys bland karusellerna på festivalen år 08. har saknat dig ska du veta!, Vi lämnar det som var bakom och blickar framåt för nu är ja superpeppad på att få träffa dig o Nina & Peter då ja fyller!:) Och förhoppningsvis Kp ochså;)


2010-02-27 @ 18:05:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



God mat är det näst bästa ja vet och efterätt är det allra bästa ja vet!

Nu har ja gjort fruktsallad, med vindruvor,äpple,päron,kiwi,banan,apelsin. fanns inte vattenmelon eller jordgubbar man annars fick ja väl me allt:P? Så efter kött & potatis med sås och vitlöksbröd, fruksallad med glass MMMMMMMMM! längtar!!:)


2010-02-27 @ 17:55:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Trängen sönderslagen...

Igår så var ja me bojan vi gick en sväng mot trängen och kollade in hallen..FYYYY FANN..förstår varför den är stängd helt sönderslagen så därav de inställda träningarna. Men vi tröstade oss med lite hockey på tv:en istället.



Taket förstördes helt i nattens ras.



Som ni ser hade taget rasat in...BUUUUHU...:( Hallen ska rivas...sen tar det väl 100 år innan det byggs en ny.

Idag har ja o jonas varit på stan ja köpte bland annat en hylla på träsmak, Efter det hämtade vi upp Jesper (Jonas bror) och kikade lite på marieberg tanken var att vi skulle handla en tavla på chili men det var stängt pga rasrisk (!) Ja man börjar ju undra är inget i södra sverige byggt ordenligt?! Ja är nöjd med dagen, Imonr blir det jobba till 20 sen träning direkt efter det!


2010-02-26 @ 00:00:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sverige sloviakien

Fy fan va tråkigt! Såg nyss klart matchen, blir så arg.


2010-02-25 @ 12:09:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Grattis Morfar:)

Idag fyllde Morfar Bosse år, Tack david för påminelsen:) tur att nån fortfarande bor hemma och har koll ( Via mamma ) . Ja visste att det var nu i februari men sen ändå inte, hade totalt glömt bort det.

Idag var det tänkt att ja skulle följt med Fia,Emelie och Fanny och ta en öl , men ja känner att ja orkar verkligen inte är bara lat,hungrig och trött. Sen pallar ja inte kylan även om det bara är för en stund ..

Får ta det en annan gång tjejer , annars syns vi imorn på träningen alla som ska dit:D

Och sen var det ju Skype med carl hehe:) , i call you sooon:)


2010-02-23 @ 21:35:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Filmtips!

En riktigt rolig komedi helt i min smak, en film ja skrattar högt av. Med bland andra "Marchall" från How i meet your mother.



Kortfattat handlar den om en kille som ska gifta sig, men som snart inser att han inte har några vänner.


2010-02-22 @ 23:23:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



OS 2010 osv

Så glad ja blir då ja möts av hela 4 nya kommentarer sen sist ja kolla in bloggen, det hjälper en verkligen att inte sluta skriva helt :) Ja det stämmer sara det tar sig faktisgt:P går inte fort men det växer ju ifall inte innåt:P Va kul att du ska börja skriva igen Liv det gillar jag så man inte försvinner helt från dit liv då du myser i barca:) Blir det på den gamla adressen eller ska du göra en ny?



Känns som att det var ett tag sen ja skrev har väl inte kännt att ja haft så mkt att berätta! I fredags så såg vi hockeyn Sverige-Vitryssland hos oss med martin & Bohman alltid nice med vinst! Matchen slutade 4-2 till sverige. Sen har ja även följt dam kronerna och deras matcher. Sen såg vi då Sverige tog lite guld i skidor. Så det har varit mycket OS nu. Mycket för att vi har våran inspelnigsbara box.. det är guld. Bara att spela in programmen och se då det passar:) och i morse blev det tidigt för mina ögon då vi såg sverige vinna över finland med 3-0. Skönt att ha tv:en i sovrummet:)

Annars så har vi hunnit discobowla lite med Fanny och Peter och sen lite spel på det:) Och i lördags hade vi match mot hälsingården, Riktigt kul match kände att det gick bra, fick in en jävligt fin pass till fanny som sedan gör mål så ja fick en till poäng till min staistik:) Matchen slutade 6-2 Ja var inne på ett framåt och ett bakåt så ja gick som jämt ut.

Och mera hockey blir det då vi har cup i Falun i helgen ska bli skit kul!

Sen kan ja säga att min sista dag på Teknikmagasinet blir den 31 Mars. Sen är ja ledig fram till den 22 April, så fram med förslag!:) Annars lutar det åt en utomlandsresa :) Sara hur ska du göra då du fyller? Blir du i trondihem?


2010-02-22 @ 22:10:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Tråkigt...

Gu va lite besökare ja fått sen ja satt på lösenord...verkligen opeppade:(

Fullt upp hela veckan med jobb och träning. Match nu på lördag hemma mot hälsingården.

Later!


2010-02-18 @ 18:45:51 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



i like!

Lunch hemma med fia idag sedan blev det ut på äventyr vid aspholmen (?) vi besökte Lager157 och fyndade lite granna:) Det var mysiiigt:)

Nån som kan gissa vad detta är;)??  ( Fia du får inte gissa! )



snart hockeyträääning:)


2010-02-11 @ 18:52:17 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



new things






2010-02-11 @ 18:45:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



läskigt





Jonny cash med walk the line spelas i våra högtalare på jobbet..

In kommer en pappa med sin dotter..hon ställer sig gömd bakom honom

- Pappa , ja är jätte rädd för den här musiken


haha söt!


2010-02-11 @ 15:50:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ge mig bra musik!

Tips på några bra låtar någon? , Sara du brukar lyssna på skön musik:) men inga superlugna som man somnar tills. TÄNK fest & chilllåtar.

BRING IT ON:D


2010-02-08 @ 20:55:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



im alive !

Ja klarade det:P Tycker det känns skönt med lösen nu kan ja skriva vad ja vill utan att behöva oroa mig för att fel person skulle läsa. Syftar då på mina mongo muppar , det skulle inte vara så bra om fel person läste om det.

Sen kan det vara rätt skönt att veta på ett ungefär vilka som läser , för ibland då man har 30 st läsare så känner ja att ja inte har nån aning vilka det är. Det gör ju inget att folk läser det är ju bara roligt men som sagt man vill ändå ha nån koll.

Men ochså för att ja sökt ett nytt jobb, och om dom skulle logga in på min blogg och se det ja skrivit skulle det inte vara till min fördel ifall!

Det hela började i November då man kunde söka tjänsten, detta gjorde jag genom internet genom att bifofa Cv,personligt brev samt fylla i massa frågor . Någon månad därefter skickade dom ut en frågenkät med massa konstiga frågor som man skulle fylla i ja svarade så bra ja kunde och försökte ge dom en rättvis bild av mig själv. Men det var inte det lättaste då frågorna kunde så ut tex så här:

Om du sitter på en resturang med sällskap och personen vid bordet brevid börjar gråta så tröstar du

1 Definitift
2 möjligtvis
3 Troligtvis
4 Troligtvis inte
5 Aldrig

Denna person.

Ja på ett ungefär i fall men ni fattar, inte direkt solklart sen var det typ 20 frågor!. Men hur som helst så gick detta test tydligen bra för min del eftersom att dom några veckor efter detta skickade ett nytt mail denna gång om en Intervju/informationsmöte. Då dom berättade lite kort om deras koncept hur dom jobbar osv, sedan fick man 15 min intervju var. Jag hade som ingen uppfattning om hur det gott men fick veta att ja skulle få svar inom 6-8 veckor. 2dagar senare så ringer dom och bokar upp nu intervju denna gång på 45min. Sen efter det var det bara att vänta. Och nu så iförrgår ringde dom och berättade att ja fick jobbet:)!

Av 5000 sökande fick jag och 99st andra jobbet ODDS!

En liten ledtråd:



Dom ska öppna nu till våren i Örebro ska bli skitkul att få vara med på en nyöppning!, plus att all personal kommer att vara supper taggade och ingen har ju hunnit bli less heller så det ser ja fram emot! Detta innebär ju ochså att ja kommer att säga upp mig från teknikmagasinet det är med blandade känslor, men ja är nöjd med mitt beslut kände att ja inte kommer nån vart och att ja inte lär mig nått nått inget att sträva efter inget nytt att lära sig jag behöver utmaningar och mål.

Nu är ja taggad på nytt jobb och nya tag!:D


2010-02-08 @ 20:04:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



vinst!

Spelade match mot Nora idag vi vann med 3-2 :)


2010-02-07 @ 21:24:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fest emelie hos fia utgång strömpis!


















2010-02-06 @ 17:18:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Lösenordskydda bloggen

JA FATTAR INTE HUR GÖR MAN!!!!!!!!!! DET FUNKAR JU INTE ÅHHH


2010-02-06 @ 16:43:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Grattis Emelie:)

Idag jobbar ja 12-18, känns ändå skönt att man vaknat till och stigit upp innan det så man hinner slappa lite, och eftersom att jonas är ledig så är det bara mysigt att stiga upp, allt blir som enklare då han är hemma. Som skönt med en morgonpigg önskar själv att ja var det men det är bara att inse att ja aldrig kommer att bli det..

Sen ikväll är ja bjuden på födelsedagsfest hos fia för Emelie haha lite udda men det blir bra! Blir att knalla dit efter jobbet. På lördag har ja tagit på mig jobb så ja kan vara med på matchen på söndag det blir nice!



Nu blir du ett år äldre vare sig du vill eller inte;P


2010-02-05 @ 11:11:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Im fat and knuby am to fat and knuby!!

jaha då blev det kvällen..jobbat idag och bara hunnit äta och durcha och nu är klockan alltså 20.22 när ska ja hinna leva då?



Nu ska ja se outsiders haha det handlar om människor som har fobi för tjockisar tyckte ja lät jätte kul så det måste ja se=)


2010-02-01 @ 20:26:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()