match

KAN DU INTE BARA GÖRA ALLA EN TJÄNST OCH SLUTA, SNÄLLA SLUTA BARA.

vi förlorade...det sög.


2010-01-31 @ 18:31:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Grattis igen cattiz


Igår firade vi cattiz som fyllt år blev lungt för min del då ja jobbade idag, festen varande inte så länge eftersom cattiz gick och gömde sig hehe;P men du är söt:)










Imonr är det borta match mot Nor håll tummarna nu !!:)


2010-01-30 @ 19:19:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Det tar sig!












Som lovat lite bilder på våra senaste inköp , fick upp gardiner i vardagsrumet nu äntligen 3 år senare hehe, men gardiner har aldrig varit våran grej riktigt. lite före och efter bilder men det blev mysigt :) Sen köpte vi även en lampa till sovrummet ÄNTLIGEN så ser ja nått då ja leter i gareroben! Sen avslutningsvis en tavla som vi satt upp i köket.


2010-01-30 @ 19:07:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Inhandlat squeezebox äntligen:)!

Mitt senaste inköp blev en squeezebox Radio en liten webbradio som skickar musik via trådlöst nätverk direkt från datorn in till squeezeboxen som har inbyggda högtalare, inga dåliga sånna heller riktigt fint ljud! Denna ska stå placerad i baren ifall på fest så kan man ha datorn typ i köket,  men det kommer nog flyttas runt en hel del, smidigt som fan:)!



Idag har ja och jonas varit på stan & mariberg hela dagen, det är min favorit syssla bara hitta massa fint till lägenheten och mysa på stan med min älskling=) Fyndade lite på marknaden 10 par sockar för 100 kr VÄLDIGT VÄLBEHÖVLIGT!, hel svarta äntligen. Sen hittade vi svarta hiss gardiner på hemtex halva rea priset VÄRT:) , Hittade en fin tavla på chilli och en as fin lampa på Entre och massa mera men ja lägger upp bilder då vi fixat klart med allt:) så ni får ha lite tålamod för ja hinner inge mer nu har träning snart och fram tills dess blir det till att fixa o dona med ljuvlig musik från min squeezebox;)


2010-01-28 @ 17:48:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



En dag på staaaan ( ska sjungas )

Ledig! , det är en obeskrivlig känsla. Min morgon startade dock med att nina försökte väcka mig, ja sov vidare men det blev inte som det var innan. Lika bra ville ändå inte sova bort hela dagen. Så nyfiken som ja är ringde ja upp kort därpå och fick veta att nu har Nina och peter bokat resa ner till mig i mars då ja fyller år WIEEE=)=) Det gillar vi! Efter det blev det frukost...har inte så mkt kvar att välja på så det fick bli macka med päronsaft. ( Som för övrigt alltid får mig att tänka på sommarstugan och dom färgglada muggarna min favvo var olivgrön, hatmuggen var orange med sand i )

Nu snart ska vi bege oss ut på stan och det blir nog även en sväng på marieberg,så mysigt att bara vara ledig vilket som.




Längtar:)


2010-01-28 @ 12:01:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mina bästa;)

Idag jobb som vanligt och efter det har ja varit hos fanny med emelie och fia helmysig kväll tjejer!:D Nu blir det  att varva ner och försöka bli trött så ja orkar med imonr jobb + träning :)





I like you a lot:)


2010-01-26 @ 23:25:09 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Paus

Idag har det var jobb sen träning direkt på det. Har bara hunnit hem äta och durcha. så nu sitter ja här och glor på outsiders. sen blir det spårlöst följt av tuff love:) hehe kvällen spikad öppnar imonr så ja orkar inte anstränga mig mer än träningen idag känner ja.

Imonr blir det troligtvis mini utgång med tjejerna, får se hur ja känner mig vågar inte lova nått:P Men just nu känns det som en kul grej som ja ska med på hehe:)

Igår hjälpte ja carl att boka biljett hit så det är klart nu ochså så det blir lite av ett storfrämade i mars:) Längtar jätte mkt tills ni alla kommer!!=)


För övrigt nån mer en ja som HAAAAAAAATAR..

" mamma mamma snälla "
- nej gumman inte nu
- men snälla mamma den innehåller kalcium och...

om ni inte fattat får ni en till ledtråd:



Och om ni fortfarande inte vet så hatar ni den inte. Ja tål den inte satt precis tv (boxen) på paus så ja sedan kan spola över denna förbannade reklam!


2010-01-25 @ 20:29:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Modellbilderna

Ja igår var jag och fanny som sagt och skulle bli modeller för en dag. Vi fick hämting i limosin vid 16.30 och klara vid 20 nån gång, hela dagen bestod mest av väntan vilket kändes sådär. Dagen blev inte riktigt som ja tänkt mig då fanny fick för sig att inte ta några kort alls (kan ha berott på att alla som väntade på sin tur stor och tittade på då man tog korten:P lite scenskräck kanske:P och att fanny höll på att dö av hunger) tråkigt tyckte ja men ja tog alla kort ja fick. Sen fick man möjlighet att köpa bilderna ja valde ut 4 st som numera är mina egna:) En jätte kul grej och man kände sig verkligen som en modell haha, fick tips om hur man skulle posea sen hittade ja även på lite eget hihi=) Ett minne för livet skulle ja vilja säga synd bara att det inte blev några "gruppbilder" som ja sett fram så mkt emot! men du vet att du lovat mig dom nån gång:*P hehe









Haha ja men ja gillar dom:)


Sen på kvällen blev det filmkväll hos martin o co vi såg paranomia activity, ja hade inge val ja visste inte ens vad dom skulle se. så ja satt bakom en kudde typ halva filmen haha. Hade jätte jätte svårt för att somna inatt ändå för de lilla ja råkat se. Urch vilken hemsk film!!


2010-01-24 @ 16:31:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Modell för en dag!

Ikväll blev vi bjudna på middag hos nillssons sen spelade vi mitt nya spel galli mattias ( som rappa kalja fast med bilder ) kom nyss hem så nu blir det nog att sova!

För nån dag sen blev ja uppringd av modellfotograferana att ja blivit utvald till att få åka limosin och få sminkning och hårfixeri av proffs och sedan ta 100 pix på det i studio, ja tackade ja och bjöd med fanny som vän så imonr smäller det:) Modell för en dag och kameran ska med för att dokumentera;)

Nu väntar sängen för mina ögonen vill blunda!


2010-01-23 @ 00:17:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



so long suckers!

Så där ja! Idag har ja hunnit jobba, träna ,durcha se dubbelavsnitt av ghost whisperer och sen tog dan slut:( Nu måste man ju sova, det går inte ihop för mig ja vill ha mer "fritid" :)




* My wich came true today thanks gad!

Här skulle ja vilja klistra in våran juletradtion men ja har den inte:( sara skickar du;P?


2010-01-22 @ 00:14:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tempo tempo!

Jaaaha då kom man ganska nyss hem, grillkorv väntar på tallriken, tack jonas Cutie:) Sen bär det av till träningen. Ja va kan ja säga det är ett hektiskt liv ja lever!


Ska bli kul att träna då ja missa träingen i måndags pga jobb!

Det funkade!?:)


2010-01-20 @ 18:42:35 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Spelkväll gone wild


Ja igårkväll så hade vi spelkväll hemma hos mig närvarande var bojan,fanny,fia. Vi spelade med "vilda gester", skit kul spel och det bästa är att det är som 2 i en då man lika gärna kan köra det som "med andra ord" med:)



Under spelets gång så skulle fanny köra och då skulle hon gå förbi mig men råka gå in i stolen ja satt i, inget mer än att hon sa aj, och gick upp på "scen" och rocka. Lite senare så upptäckte dock fanny att hennes socka var blöt i blod och kaoset var ett faktum:P Haha det hela gick dock väldigt bra då fanny skrattade igenom hela proceduren;P Men det såg väldigt otäckt ut!:S

Varning! Känsliga tittare uppmanas spärra upp ögonen!







En försvånadsvärt glad fanny:)











Så kan det gå när man har fannys oturs tå!;)


2010-01-20 @ 11:26:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Ta mig till ett varmare land?:)

Jag vill fara utomlands! NU.

Eller kanske är de nån som är sugen på ta en liten resa eller roadtrip ned till örebro?=) Kom och hälsa på mina kära!



Long time no se!! Miss you.


SKÄRPNING:
FANNY
FIA
CARRO
MAMMA
EMELIE

Ni är SÄMST på att uppdatera!!:P


2010-01-18 @ 20:58:01 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Så nära!

Ja nu kom ja precis hem från en tuff match mot sveg. Det var en jämn match och vi hade ändå många chanser! , ja känner mig nöjd med min insats, dock inga mål gjorda idag ( Då inte uppvärmingen gills:P) men vi lyckades ändå knycka en poäng!=) De gjorde mål i första perioden ganska fort in på första perioden. Men vi är inte sämre än att vi svarar med ett skott från blå ( Emelie ) som går rätt in mellan benen på målvakten! Så plus i statistiken för mig ändå då ja inte var inne på deras med var inne på vårat=)

Sen tycker ja att vi gjorde det jävligt bra då vi har två st utvisade och jag, emelie och bojan står i försvarzon och har teckning, och lyckas vända det till ett anfall som lika gärna kunde vart mål!

Sen hade vi en riktigt fin målchans som tydligen var innan för mållinjen men domarn dömmer bort det?!

Ja det är många saker vi gjorde bra idag synd bara att det inte räckte hela vägen!


Matchen slutade 1-1

Nästa match är: 31/1 borta mot Nor Ik matchstart 13.00


2010-01-17 @ 16:15:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Matchdag

Match idag!:) Samling nu matchstart 13,30! Håll tummarna;)


2010-01-17 @ 10:44:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Grattis Johanna!



Kör hårt!;)


2010-01-16 @ 12:07:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Lagfoto

Sen glömde ja att lägga upp vårat lag foto som kom med posten igår:D och "mitt enskilda" haha:P





skit söt, im so keeping this=)=)


2010-01-15 @ 18:16:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ledig

jobbade 08.00-19.00 igår sen var det träning 19.30 , riktigt kul träning=)! Och idag är ja ledig det är sååååå skönt!=) Idag ska vi göra plättar och se heroes med godis till. MYS=)



Har förövrigt hemma match på söndag mot sveg om det är nån som har vägarna förbi;) 


2010-01-15 @ 14:35:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hockey <3

Jobb idag sen nu efter att ja hävt i mig lite mat bär det av till träningen ingen lugn stund här inte!




2010-01-13 @ 19:14:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Filmtips!

Idag har ja jobbat och efter det blev det bio med kattis,fia och jonas. Vi såg Avatar oj så bra film! Helt klart en biofilm inget man sitter hemma i soffan och ser på då tappar man som halva känslan i filmen. Fantasy/äventyr skulle ja väl vilja kalla den. Som man hela tiden ville se mer av samtidigt som den är spännade så facineras man hela tiden av deras värd som var så frymt vacker! Perfekt längd vill ja ochså tillägga då ja hört att många tycker att den är för lång? SKITSNACK.

Jag rekomenderar att ni ser den på bio innan det är försent!




Andra filmer ni bör se är Johan Falk filmerna. Riktigt bra!





Och som sista värdefulla tips för era ögon Män som hatar kvinnor. Inget ja rekomender för känsliga tittare!

 

Filmer ja har på att se lista är:

Snabba cach ( Med thii frank )



Flickan som lekte med elden






Fortsätta maranton se Heros på all tid ja får över




2010-01-12 @ 21:16:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Carl och David! se hittåt.

Ja så här va jag och jonas var och handlade och strosade runt på ikea osv i lördags , ja ni hörde rätt ja var och handlade dagen efter utgång, Ja drack väldigt mkt vatten och det verkar för en gång skull ha fungerat och för att inte tala om max maten efteråt=) så 1 - 105 till mig vs bakis=) Hittade massa fint till lägenheten bla låtsas blommor , annars dör dom bara! och lite fina ljustjosan=)

Väl hemma och när vi fått i ordning alla grejer så började vi packa upp tvätten, och som alltid då ja gör det får ja lust att städa min garderob (ALLTID) så det slutade men att ja och jonas rensade ur en hel byrå på gammalt och smått. DET NI=) 


NYTräkruka med blommor med apelsiner i:P


NYÖdla julklapp av nina(den längst ned) passade skit bra med den övriga familjen med ensamstående mamma så hon blev jätte glad;P Blommor nya och min smyckesminikista är nya=)


NYJulklapp av jonas family:)


Nyinköpta igår:)



Jonas skulle slänga massa t-shirtar men ja tyckte det kändes önödigt då dom ändå är fina, så carl och david nått utav intresse? Annars går det till barnen i afrika.



Carl & David


Carl kanske david



Carl kanske david




David


LET ME KNOW:)


2010-01-10 @ 17:29:41 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()



Utgång strömpis

I fredags blev det utgång strömpis med Fanny och Bojan som sällskap, vi var utbytesstudeter och fanny var våran vän, vi var från lettland och spanien ? joo så var det haha. Orka vara så lättlurade ;) ja gillar det ja hade jätte jätte kul så tack för en fantastisk kväll girls;) lite bevis på att vi faktisgt var där kommer nedan.





Fördricka at my place , lite vin och läppbalsam:)



Så söt:)



Bojan smyg tar kort!



Oj så cool ja är heelt sjukt.





Bara för att ja vet hur glad du blir om ja lägger upp den:P



Bojan låtsas vara nån sort mode fotograf och vi posear mer än gärna:D



Sen kom the song of the night wiie=)



Vad var det här om nu då?:P







Ja som ni ser på denna och bilden ovan mina lockar lever sitt egna liv ;)



Haha vart fan tog väggen vägen? SERIÖST?



Haha vi dansade och bojan visar vad hon går för:)



Bojan njuter och fanny ja va fan gör du gumman=)?



Haha vad kan ja säga ...TRÖJAN, va fan skulle du med den till haha ja garvar fortfaraande!:D
och som ni ser gör bojan det med!



Sen lyckades vi bli tagna på bild av paparazzi ochså:P ---> http://www.orebroguiden.com/villa-strompis-2010-01-08-fredag/


Thanks ladies!:D


2010-01-10 @ 17:06:41 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Koll på läget!



- Hej, jag har ett presentkort kan man andvända det här också?
- Ja eller vad menar du nu?
- Ja har ett presentkort på claes ohlssons kan ja andvända det här?


Haha alltså ibland undrar man ..


2010-01-10 @ 16:21:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nyårs 2009


Förfest hos Danne mfl :)




Fest och efterfest hos fia:)

















'




Tack för en underbar kväll:) hade skitkul=)!


2010-01-07 @ 20:35:39 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Utgång juldagen.

Förfest liv.utgång balzac.



Nåsta år david då står du där med;P









<3

Ja det var de lilla ja hade i bildväg! , nån mer som tog bilder som vill skicka?=)


2010-01-07 @ 20:09:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Julen hos mamma <3

















HAIRMAKEOVER DAVID VS CARL:


FÖRE.
 

EFTER.
 



FÖRE.

 

EFTER.

 

DU ÄR SJUK SETH!





2010-01-07 @ 19:55:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Julen hos pappa <3

Ja som kanske ingen missat så var ja hem till mitt kära Norrland över julen, blev bara en vecka vilket kändes som typ en dag. Men ja kunde inte vara ledig mer än så..skit tråkigt. för min del hade ja kunnat stanna mkt mkt längre! På den veckan tycker ja ändå att ja hann med rätt mkt, men som alltid så hann ja inte träffa alla som ja velat träffa!=( Men ni är välkommna att besöka mig när ni vill!;P










Världens sötaste pappa:)











Älskar den här bilden så himla söta:D



Varför känns det som att det bara är vi som tar sånna här bilder?





Mums:D



KÄRLEK<3



Eller sånna här bilder? , nån seriöst nån som har?



Min favvo:P


Anna & Saras fotosession:






<3


Ja hann med det viktigaste ifall och det är ju familjen! saknar er redan, alltid. Älskar er mina kära!


2010-01-07 @ 19:26:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hej och äntligen hej igen!

och det är verkligen på tiden! , har varit utan internet i typ 4 veckor så you cant blame me! Men just för tillfället orkar ja inte uppdatera mycket mer än detta:P Men det är på gång. Jul och nyårsbilder m.m väntar;) och som alltid lite mupphistorier och lite hockey:D


2010-01-06 @ 23:35:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()