Nya tider nya tag:)

Jobbar min sista dag på Teknikmagasinet imorgon, och har idag även mottagit mitt schema på mediamarkt. Ska bli kul o se vad som händer på mitt nya jobb:) Min första dag blir den 22 April.



Bilden ovan är där ja jobbar i Mariberg :P  Får återkomma med bilder på media markt från örebro, blir svårt att visa då dom inte öppnat ens en gång:P


Övriga planer nu när ja planerat in så ja är ledig i hela 20 dagar:

* Bilar upp till åre med jonas nu på fredag , med mellanstopp med carl och gänget i en provisoriskt bostad. Sedan rullar vi vidare mot åre på lördag morgon. Njuter av sällskapet med skidor/snowboard/snowblades (har inte bestämt mig än) Blir hur som helst att hyra nått som ja känner för då:) Där stannar vi till på måndag.






* Måndag nån gång drar vi vidare över gränsen och beger oss utomlands, närmarebestämt Norge med inriktning Trondihem. Så ja får se hur mina underbara syskon har det. Och även träffa mina söta carolina och johan och gänget.



Är detta Trondhiem:P? Har inte så stor koll eftersom ja inte vart där , snodde den från google:P



Lovley ja längtar:)


2010-03-30 @ 21:55:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



UNDERBART!



Jajjemen!! Så jälva skönt! In your face äkliga färjestad ni får inte vinna i år HIHIHI:)


2010-03-30 @ 21:39:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Utgång satin förfest cattis




Cattis fixar sminkning på hajen och emelie



done!





Nu tänker ja på den där sången igen...





Haha thiii sad face:P





dont like the color:P









Fanny testar lyckan i min jacka, rocki!



Im happy i always am:)

Ja och sen dog mitt batteri sorligt nog, men vi tog en välda massa kort med cattis istället , inväntar bilder!


Igår blev det som sagt relaxen med tjejarna supermysigt. Efter det drog vi till cattis så gjorde alla sig i ordning där och vinet började vi väl dricka vid 5 tiden. Jätte jätte skönt att vara sär så tidigt och göra sig ordning tillsammans är hel festligt:) Vid 21.30 började vi bege oss ringde på en taxi och anlände till satin just innan 22 nån gång, detta för att komma in gratis men så var inte fallet. Kostade visst 50 kr.

Väl inne var det dött och framförallt tyst..men en liten längre bit i lokalen var det full rulle, det var tydligen nått avskedsparty så vi joina dem istället, högg i på buffen och minglade runt.

Just att det var ett avskedsparty var lite kul , för ja hörde fel tyckte dom sa "reinonparty" eller va fan man nu säger ja då man inte setts på länge och sen ses haha ja ni fattar. Och redan där tog det fart det blev en hel kul kväll med en jälva massa driv.

Ja var på hel rätt humör och bara gled runt, jag går fram kramar en kille och säger:

Driv 1

- Heeeej!! Men gu va längesen!
- hej?
- Men du är väl nej men va pinsamt ehh..( Han fyller i min mening så ja slipper gissa )
- Anders
- Ja just det Anders!! minns du mig?
- Ehh njaa eller...hmm
- Ja vi gick i parallelklass
- Jaha på virgisnka?
- Jaa just det precis! Du vet cissi blont hår, lugg, ganska kort, vi hängde ju jämt!
- Jaaha ja just det.
- Det ser inte ut som att du känner igen mig? Ja hade längre hår då
- Joo men ja börjar som känna igen dig nu.

Sen fortsatte det så ett tag tills ja inte kunde hålla mig längre för ja tyckte så synd om stackarn, det gick så långt att han sa att han visste vem ja var haha hel festligt! Snacka om att vara dålig på att ljuga. Ni skulle sett hans min under hela samtalet "hjälp varför minns ja inte henne , vem fan är hon?, pissamt att ja inte kommer ihåg osv" Han fick dra en lättnad suck då ja tillslut berättade att ja skämtade. Han var väldigt glad då.

Driv 2

Var faktisgt mot hon som "vi" hade avskedsfesten för tillsammans med hennes lillasyster som ja fick lite insider info från. Hennes storasyster hade varit rätt så dragen dagen innan. Ja fick vet att hon varit ute med erik och passade även på att ta reda på någon kille hon inte hade velat gjort nånting med.

- Men hej ida!
- Hej?
- Minns du mig från igår?
- Ehh nej?
- ja eller ja minns knappt själv men ja känner igen dig, du var ute med din kompis hmm erik eller hur?
- Jaa precis, förlåt minns inte så mkt var rätt ful
- Jaa men det får man vara föresten såg dig ihop med den där killen , tomas
- Vaaa??? vilken tomas! nu måste du berätta!
- Ja men han blonda ni hånglade ju på dansgolvet o grejer!

Av att döma från hennes min var hon helt förstörd, såg ut som att hon ville dö eller nått.

- Va nej inte tomas urch!!
- Det är lungt det är ett skämt ja driver med dig.
- tack gode gud , men vem är du är du inhyrd skådespelaraska eller? va fan! Ja höll på att dö

Då kommer precis hennes syster och vi berättar vårat lilla spratt. Blir nog en sak hon sent glömmer för det var jätte kul hihi:) Även hon blev väldigt lättat då ja sa att det var på skämt och att tillägga blev ingen av dom arga heller.

Driv 3

Det var först inte menat som ett driv men som det flöt på blev det ett, jag gick och satte mig breve en kille i en soffa som visade sig vara tysk så vi började snacka engelska. Efter ett tag kommer en av hans kompisar. Jag hälsar på spanska bara för att ja kände för det.

- Hola que tal?
-ndnflsnfvdmvdklvmd
- Bien tambien
-nfdjknldkmö

osv.

Vad ja inte visste då var att hon talade visst flytade spanska men ja höll ut tills ja inte kunde fler ord, sen hade ja ju ingen aning om va hon sa heller.

Sen blev det akword på min bekostnad men det var ändå kul

- heeehää ja skoja bara ja är svensk
- Men vaaa
- Ja eller alltså nu kan ja inga mer ord så..jaaa jaaa
- Jaha för spanska är mitt absulota favortit ämne och jag älskar att prata spanska det var jätte kul
- Jaa okej hej dÅ

Men samtidigt vad är oddsen!

Ja gick för det mesta runt själv och bara hade kul tappade bort mina vänner till och från, men det är sånt som det blir ibland, hade ifall kul:)

Då det började stänga så träffa ja victor i lagom timeing till att följas en bit på vägen, kul att träffa honom det var ett tag sen nu!, Sen då deras buss kom så blev det timeing att träffa linus som följde mig hem och vi satt uppe med jonas o snackade skit:)

Slutet gott allting gott!


2010-03-28 @ 22:00:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



ZZZZzzzz

Jag är ledig idag och ändå är ja vaken så här tidigt det är inte varje dag det händer...blir nämligen bjuden till gusavsvik och relaxavdelningen av tjejerna idag. Ska blir härligt men just nu är ja för trött för att vara peppad men det kommer väl. ZzZzZz...


2010-03-27 @ 08:29:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Good bye my friend:(

Sista träningen för säsongen idag..känns sorligt. Är långt kvar nu tills vi går på is igen. Nu väntar barmarks...yey?






2010-03-25 @ 23:40:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Monki öppnar i örebro


Udda butik med glada färger, provhyttarna var skit coola:P




Det gillar vi:) dom öppnade nu idag var förbi en sväng på lunchen men kände att det var för stressigt med allt folk, dom hade dessutom byggt om hela gallerian med bland annat ett nytt gina blir dit att kolla mer sen:)


2010-03-25 @ 18:48:21 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Pass och en surpuppa

Såg för ett tag sen att mitt nuvarande pass går ut i april, kände lite stress över detta då man inte vill missa en utomlandsresa bara för passets skull så det fick bli ett nytt igår.

Ja vet att några har sagt det förut men nu var det verkligen upp till bevis..och mycket rikigt man FÅR INTE LE PÅ SITT PASSFOTO...fy fan va dåligt! Jag är fortfarande upprörd. Det var en hemsk upplevelse och hon som satt i luckan var deprimerad och dryg och allmänt obrydd. Fick säga till om min längd att det nog inte stämde sen när väl kortet skulle tas var jag inte alls beredd så det vart förjävligt..

Pass går numera bara att ta hos polisen och man får det ca 5 dagar efter att man tagit det, kostar 400 kr.


2010-03-24 @ 11:09:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Jag 22 år:) Grattis:) besök av beautiful people.

känner att ja ligger lite efter med uppdateringen..blir så då man inte tar tag i det på en gång känns som oaktuellt de man tänkte skriva då men skriver det nu. Men hur som helst.

Fredag
I fredags fick ja besök av Nina&Peter som kom inrullandes med tåg klockan 08.00..ja var dock på jobbet redan klockan 07.00 pga av invenering, så Jonas fick ta hand om dom mendan ja jobbade mitt jätte långa pass fram till 12:P De tog bussen ut till Mb så efter att ja slutat tog vi en fika och lite mat och inhandlade lite drickbart för helgen:)

På kvällen ca 22.00 var det nästa tur för besök, då var det kp och frida som kom med buss från sthlm. Ja tycktde att vi kunde gå med jonas och peter och möta upp dom men nina ville bestämt stanna kvar. Efter en lång övertalning kände hon sig tvungen att ge med sig. Vi gick till kiosken där ja ville köpa godis, nina gick med in och sa att de andra kunde gå iväg o möta de andra så länge. Nina betede sig mkt underligt men ALDRIG ALDRIG hade ja kunnat gissa varför eller vem som gick genom dörren insvep i halsduk så ja knappt han med att se vem det var. LILLA SARY!=)=) Bästa överaskingen ever!!:) Hade inte kunnat bli bättre!!!=)

Kramade om frida och Oskar mina sötaste och sen drog dom i 100km/h in till närmsta närliggade bar. Inte mkt att säga till om där inte, jätte äkliga alkisgubbar överallt. Men vi tog alla varsin öl och pratade skit, men efter den ölen började vi traska hemåt igen:P

Väl hemma drack vi lite bubblig champanj i baren och mös:) Ja bara njöt av hur bra ja mådde:)

Lördag
Rise and shine:) Frukost och ganska snabbt efter det blev det till att ta sitt första glas vin där vid ett tiden nån gång men det räckte hela vägen fram till kl 18:P. Satt och gjorde mig klar med smink ( Sara ), hår och kläder allt mest hela dagen och myste med mina kära vänner:) Till mat lyxade vi till det med pizza, eller ja gjorde faktisgt palt men det är lyx för mig får aldrig äta det här ju!! MUMS:)

Folket kom vid ca 20 tiden och där var festen igång:) Jag delade ut uppdrag till alla festdeltagare, som man skulle utföra under kvällens gång utan att nån förstog att det var ens uppdrag. Blev rikigt lyckat ja tror alla nästan alla ifall försökte;)

tex: Gör en fläta på en festdeltagare du inte känner så bra.  OSV.

Vid 11 tiden började det bli snack om utgång och tillslut var vi överens om strömpis, som ja ändrade påvägen till Frismis hehe:) Men det var kanonbra ändå:) Vi lyckades som hålla ihop hela kvällen ja är riktigt impad!! Och dansa blev det en hel del av med:) Jag hade jätte jätte kul på min födelsdagsfest:) Tack alla ni som kom och gjorde det till fest:) och tack för alla fina prester=)=)




   

   PARTY PEAOLPLE;)





Sara ville posea med muggen haha..men i cant blame her den är ju så fin hihi=)

 

Sen spåra det..:P



Jag sitter och försöker komma på uppdrag för kvällen..





Så här mysigt var det egenligen..:P







En kväll utan goch är ingen kväll..and more to come.

  



Haha sofistikerad:D



  



Jonas uppdrag : Lär ut goch till 2 personer bildbevis måste tas







Nästan sara det kunde gått:P



Haha finner inga ord:)























  Utgång strömpis med bojan o fanny.

Detta kort kändes så ruggit bekant...och titta va ja hitta.







Haha thiii handikap! skit rolig satt och dansa i sin rullstol helt själv så vi joina:)





Kvällens sista kort på kameran om man ändå hann med att ta mer kort;)
(Sen har vi ju Ninas bilder ochså:P hon har tagit minst lika många ;P)


Söndag
Själsvaste dagen då ja fyllde, jonas vart först med att gratta mig. Han sa det nästan direkt efter att ja vaknat jag hade som helt glömt bort att ja fyllde för det kändes som att det var på lördagen:P Men det var kul att fylla år igen och denna gång på rikigt:) Oskar och frida gjorde ett kanon jobb i köket hela dagen och var så söta så!! Till frukost American pancakes,bacon,äggröra,toast osv sen inte långt efter det högg vi in på förät med blåmusslor, kul att testa men inte rikigt min grej:P varmrätt blev det stoppadkyckling ( haha vet inte vad allt heter:P) och klyftpotatis och till efterätt jordgubb och vanilj pannacotta:) MUMS TACK OSKAR FÖR ATT DU ORKAR:P

Och mitt i allt ihopa så hade ja paketjakt ochså:) Mamma hade lämnat efter en lapp med vart mina paket låg:) precis som vi lekte ibland då vi var små:) Jätte kul hihi=) hittade alla paketen ochså!:P

Sen helt plötsligt hade tiden bara sprungit iväg och nu var det dags för alla att fara igen. Som alltid då man har besök gör det så himla himla fort=(...Ville inte att det skulle vara över. Hade jätte kul i helgen och det har varit jätte kul att ha er här! hoppas vi ses snart igen!!

Nu är ja lycklig ett tag till detta behövde ja :) Sara är så glad att du kom hit och hälsade på du anar inte!:)















  



haha behöver ja säga att jag och sara är världes störta kameranördar;)

Love you all!!:D


2010-03-23 @ 16:56:58 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Fest hedersgäster Carl&Amanda

Ja som nämt i det tidigare inlägget så vart det fest förra lördagen efter att mami och david lämnat oss:( Hemma hos oss, så här kommer ett bildregn:) Detta var de ändå bilderna ja tog medan mamma,david,amanda,carl var här. Men ja vet att mamma och amanda med tog kort inväntar dom för fler bilder:)








































2010-03-23 @ 15:02:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Its lovely!

En lugn stund. I onsdags kväll kom Amanda & Carl, då blev det film och pizza. Efter det blev det sängen, för på torsdag kom Mami & david med tåget klockan 8. Det blev en heldag på stan med massa shopping och på kvällen lirade vi hockey med mitt lag. Våran femma Jag,Fanny,Fia,Carl,David,Hajen VS Emelie,Cattis,Sara,pETER&Jonas Det var skit kul! Jag fick göra 3 mål Ett gröt mål, ett frisläge med slagskott rakt in vid vänstra stolpen,och ett direktskott från ett rikigt fint pass från Carl. Carl fick göra 2 st mål. Matchen slutade 5-2 tro ja? Hur som helst vann vi:) Jätte jätte kul att få spela med carl och david dom var jätte dukigta:) 

idag blev det ochså shopping fast då på marieberg. Alla har hittat nått själv så har ja införskaffat mig 2 nya tröjor ett par nya byxor en skjorta skor och thirt:D Typ en grej av varje så det känns perfekt. Just nu är det som sagt en lugn stund, mamma står med maten och barnen spelar xbox. Och ja sitter här i mina nya kläder:)

Lägger upp bilden vid ett senare tillfälle orkar inte det nu:)

Imorn Lördag far david och mamma hem:( tiden går alltid så fort då man har besök men det är alltid lika kul att träffa dom!:)

Efter det fest IM PEPPT:D


2010-03-12 @ 17:14:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Grattis Nina!:D


Grattis Gumman!:D hoppas din dag varit greeeeeit som tony tiger skulle sagt!;)







Hultsfred 08 , LÄNGTAR EFTER ÅRET FESTIVAL ska bli grymt!!



Förfest ute på nordanå utgång lantärnan 08?



Jag fyllde 20 fest pro lokalen.


PUSS!


2010-03-09 @ 18:56:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fest

Idag var det sista söndagen ja jobbar på TM så jälva skönt, för ja har nog aldrig haft så tråkigt som ja hade idag, fy fan va tiden gick sakta sen att man står helt ensam från 11.30 till 16.00 gör inte saken mkt bättre.

Men till nått helt annat! , Ladda ordentligt till på Lördag kära vänner för då kör vi!

Det blir party at my place på Lördag 13/3, så bra nu har ni nått att se fram emot:D

Hedersgäster: Amanda & Carl


Nästa event blir Lördagen därpå då firar vi att ja fyller år YEEY:D


2010-03-07 @ 18:02:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Match mot motala

Idag var det match, jag är vanligt vis assterade men idag så som på cupen fick ja stiga upp som kapten för laget. Höll i uppvärmingen osv vi var ute och sprang riktigt FINT väder med strålade sol mkt bra start på dagen!

Ja fick spela i första femman tillsammans med bella och ewe, samma som de två sista matcherna på cupen. Har funkat skit bra! Men just idag ville det sig inte för min del hade ca 7-8 skott på mål men pucken ville inte sitta där den skulle! fick riktigt fina pass av både bella och ewe men det var helt enkelt en sån dag då man inte får göra mål.

 Men mina medspelare fick och det är ju kanon! Våran kedja pangade in 5 skott på mål varav jag gjorde 2 assist ifall:P, med riktigt fint passnings spel snack och samarbete:) Matchen slutade 7-0 till oss DET GILLAR VI:)

Ikväll lutar det åt utgång med gänget, blir det hos dig innan fanny:)?


2010-03-06 @ 16:57:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Taggad!

Ho ho. Idag jobb sedan har vi varit hos jonas family och firat johanna som har fyllt år :) Imorgon är det Match mot Motala hemma. Start 13.30 är grymt peppad ska bli jätte kul älskar att spela match! Vi har ju spelat klart serien så detta är bara en träningsmatch men match som match alltid kul:)

Sen kan ja meddela att om 5 dagar (Carl&Amanda) 6 dagar (David&mami) så kommer delar av my family på besök LÄNGTAR SÅ!!, ska bli så himla kul att träffa er!!!







Glöm inte bort att ja uppdaterar inlägget med önskelista så fort ja kommer på saker så ni vet:)


2010-03-05 @ 22:13:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Önskelista

Ja som ni alla vet fyller ja år snart:) Har fått i uppdrag att skriva önskelista..känns lättare sagt än gjort..HMMM


* Väska på Lindex : http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=7642026&styleid=7642022&path=3403475;3215210;3232566;9272;9663 Gick inte att kopiera bilden så här är en länk:)

* Nike bauer träningsväska (eller svart & vit)



* Ringar ( Silver eller svarta )

* Lotter

* Smycken & Assecoarer ( inte guld )

* Fina Underkläder

* Pyamasbyxor, typ som på bilden fast gärna svart rutiga eller nått? De ska vara mjuka och stora. INTE SIDEN, INTE ROSA.



* Kylskåpsmagneter FINA.

* Cykel ( Biltema )

Visa stor bild

* "bälte" med nitar (Wear it)

Bildeller Bild

* Pengar

* Kläder ( Tröjor behöver ja mest..) INTE ROSA.


Det blev jätte svårt att komma på saker att önska sig bara för att ja skulle skriva ned det så klart...hade ju jätte mkt grejer kändes det som men sen försvann allt som vanligt. Men ja håller detta inlägg uppdaterat så fort ja kommer på nått mer!

Ni får prata ihop er så ni inte köper samma:P Ring jonas om det är nått hehe:)

Och vad det gäller tavlor och saker man hänger på väggen så kan ja säga att det är rätt så fullt finns som ingen plats kvar för det. Är det nått mer ja önskar mig nått ja sagt men glömt bort?:)


2010-03-02 @ 20:46:49 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Cup i Falun!

I helgen har ja haft cup, igår närmare bestämt. Vi spelade fyra matcher totalt. Samling 05.45 på trängen inte uppskattat vill ja lova...men ja har världes finsate pojkvän som stiger upp innan mig och gör frukost. TACK!

Iron - Örebro Första matchen spelade vi 09.10 kan väl säga att ja var inte helt vaken den här matchen, kände mig trött och näst intill illamående.
Matchen slutade 3-0 Då vi gjorde ett desperatförsök med att göra mål i sista tog vi ut målvakten så sista målet gjorde dom i öppen kasse. Sedan fick vi veta att deras målvakter turades om att stå och vi fick såklart den som var bra medans sveg fick den dåliga! Så dom spelade 10-0 mot Iron. Fusk:(

Sveg - Örebro Detta lag tillsammans med de 2 nedersta har vi haft i serieien och just sveg har vi spelat lika mot båda gångerna. Just den här matchen blev dock våran sämsta.Men ja fick göra ett mål ifall, med ett pass från eve, riktigt skönt att spräcka nollan!:) Vet inte vad som gick snett men ja känner mig ändå nöjd med min insatts. Matchen slutade 5-1


Nora - Örebro I den här matchen gick det betydligt bättre,vi öppnar upp matchen genom att göra 4 snabba mål, i andra så gjorde dom ett mål. Vi åkte på en hel del utvisningar i andra så vi spelade lite mer defensivt! Men ja fick göra 2 assist:) Jätte kul match och jätte kul att få vinna! Matchen slutade med 4 - 1

Hälsingegården - Örebro
Vinarna av våran serie, men vi gav dom ett tuff motstånd men det ville sig inte hela vägen.Vi hade många anfall och var mycket i deras zon men skotten ville inte sitta i mål!! Men ja fick assist till det ändå målet och det är ju alltid nått:) Detta lag vann förövrigt cupen (!) Matchen slutade 3-1


2010-03-01 @ 22:15:31 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()