MAMMAS DAG

Man kan ju lugnt säga att ja har haft fullt upp med jobbet denna vecka,fy faaan vilket tryck det varit i varuhuset! Vi slog upp portarna på torsdag kl 06.00 och en ström av kunder forsade in i butiken och vi i personalen stog längs sidorna och apploderande in dem. Det var helt sjukt mkt kunder precis hela dagen, men det är ju det vi alla längtat efter att äntligen fått öppna. Har varit 3 skit roliga dagar, nu när man väl är ledig är man helt slut och dessutom så tror ja att ja blivit sjuk har jätte ont i halsen men det hör väl till.

Vi slog sverigerekord i försäljning under torsdagen det är fan coolt!:D vi var inte heller långt ifrån europarekordet!Vi var grymma helt enkelt!

Jag älskar mitt nya jobb, trivs kanon bra med alla nya kollegor. Längtar som tillbaka redan:P Igår satt ja vid datorn och försökte plugga in lite produktinformation om de vi säljer speciellt processorerna det är hel djungel fattar inte hälften men det tar sig. new media<3

Vi är otroligt nöjda med öppningsdagen. Vi hade över 35 000 besökare och 6 000 betalande kunder som bland annat köpte 2 500 tv-apparater och 14 000 små vitvaror. Nu har vi fyllt på i varuhusets hyllor och även hunnit ladda om inför helgen”, säger Lars Lundqvist, varuhuschef på Media Markt i Örebro.


Idag är det morsdag men som allt annat så tycker ja det är svårt att avgöra! Finns ju som inget bra sätt att säga det på "glad morsdag" grattis på morsdag" osv. Allt låter ju så ruttet haha. Men mami du är söt!:)


2010-05-30 @ 12:38:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Later

ingen tid över.Men snart så!




Liitle david


2010-05-28 @ 21:44:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Robin Hood

Igår vi 17.30 tiden började ja visa livstecken igen, så jag och jonas traskade in till stan för att möta upp cissi och tommy i stan för att se bio. Vi såg Robin Hood, den var skit bra så den kan ja rekomendera:) Sen råkar det ju vara samma regissör som gjorde min favoritfilm och även samma skådespelare i huverollen så det gör inte saken sämre.



Idag är ja ledig, ska ut i solen men min granne fia, sen blir det nog till att möta upp fanny o fia och se vad dom hittar på =)


2010-05-24 @ 09:52:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Fest hos mig utgång frimis


Jo men som sagt igår vart det lite fest hemma hos mig me några från jobbet, jätte trevligt:) Sen lyckades ja tappa bort folket på krogen så det sög ju men ja överlevde! Hittade jessika tillslut så vi chilla hemma hos mig med jonas till 03.30 nån gång! Bakis som en klubbad säl idag, ångest! Men annars så!






Haha den här bilden är grym!



















Nu blir det sängen hela dan sen förhoppningsvis max:)


2010-05-23 @ 10:21:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



sommar äntligen

Ännu en dag med strålande sol, hur just vaknat och sitter och njuter av ett saftigt päron. SÅ GOTT!
Sen blir det att bege sig ut i det fina vädret med nån filt och lite tilltugg.



Ikväll har ja bjudit in några kollegor från jobbet på fest, det ska bli supertrevligt!


2010-05-22 @ 10:25:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Media markt öppnar i Örebro 27/5

Nu är vi snart klara med uppbyggnationen av varuhuset, ja har under tiden haft en heltidstjänst så det är lite mer jobb än vad är van vid men det är jätte kul så man tänker inte på de långa dagarna. Dessutom så har vi blivit bjudna på käk och fika det är helt underbart att slippa göra matlåda ja har sparat en hel del pengar på bara maten.

Igår hade vi blivit lovade grillat med öl om vi jobbade på bra, och det gjorde vi. Så det blev 4 långbord och god mat dessvärre körde ja bil till jobbet så ja fick nöja mig med en loka..Men det var jätte trevligt ändå:) Vi blev kvar i 3 timmar tiden går fort då man har roligt:)

Idag har ja varit ledig så det blev en heldag på stan med fanny i det superfina vädret. Nu är sommaren äntligen här. Inhandlade ett par putsbara finskor att jobba i äntligen är det löst fick punga ut 799 kr men då är det förhoppningsvis skor som är sköna att gå i. Finbyxorna är redan inhandlade så nu är ja redo för min första arbetsdag med kunder i butiken. Köpte även lackspray eller va de nu hette som frida tipsat om till mina silvriga ting, så de behåller färgen. En fin handväska och alkohol blev det ochså, så nu har ja bränt tillräkligt med pengar för nu.

Det har ju varit hemligt då vi öppnar men för er som inte vet kan ja meddela att vi öppnar den 27/5 det kommer bli niiice:)

Välkommna!


2010-05-20 @ 14:09:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Grillning!

Igår sov ja som sagt till halv 2 men tycker ändå att ja hann med väldigt mkt.

Först så cyklade ja in till stan för en fika med Andreas,chris & Max sen hann ja inte annat än att komma hem så stryde ja glass med Julia.

Vi satt i solen på en bänk på järntorget och jag märkte ganska fort att ja är inte ensam om att vara rädd om flygande ting haha. Men det var riktigt trevligt ändå:)

Cyklade hem igen tog bilen till ica med Jonas inhandlade käk för kvällen möte upp Martin o co och begav oss mot parken styrde upp grill och god mat:) Tog lite bilder med mobilen då min digtalkamera inte ville vara med, därav den kassa kvaliten. Men ifall bättre än inget!

 















Sen blev det kallt och vi begav oss hem, men hann inte riktigt så lång. För utanför lägenheten sitter grannarna och dicker öl och självklart så joinade vi. Sen blev det för kallt igen ja var trots allt nykter så ja kände inte samma värme som de övriga. Vi gick upp till oss och dom "beställde" lite i baren, efter det gick vi husesyn hos varandra och slutade kvällen hos Peter och lite xbox.

Lovely!


2010-05-16 @ 14:45:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hockey samlarbild någon?



Jo men satt!

ju mer ja tittar på den ju mer ser det ut som en rikitgt fin omedveten pose från min sida haha:P eller?


2010-05-16 @ 13:46:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Fan nu sov ja bort hela dan igen...

Vakna nyss, varför har ingen väckt mig och sagt att det är sommar ute!:s


2010-05-15 @ 13:23:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Deklaration

Det blev dom det lätt blir med tvätt, man skjuter upp det. Sen går det ett tag sen glömmer man som bort den. Tills det är försent och det är jätte viktigt att du åtgärdar det på en gång.

Så därför blev det deklartion idag, inga pengar till mig innan midsommar ifall. Om man skulle haft pegarna då skulle det varit innan 3 maj. Så det sög ju men då har ja lite pengar efter sommarn vad man nu ska med pengar till då vet ja inte. Det blir till att styra nått då.

Skönt att dom har gjort det så fruktastvärt enkelt ifall , ett sms så är man klar. Great!

Nu : Äventyr


2010-05-13 @ 13:51:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



i brist på annat

Ni som känner mig vet ju att ja inte är specielt nyttig av mig, detta beror ju på att ja tycker att det är äkligt med sallad och onödigt att äta det man inte tycker om såklart.

Men!

Härom dan gjorde jonas mat och hade paprika i och det var ju fantastiskt gott jag till och med åt den bara som den var. Så efter 22år har ja lärt mig att äta röd paprika ifall:D



Jobbat 08.00-20.00 så ja hade inte så mkt mer att tillägga;)


2010-05-11 @ 21:18:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Strumplesten

Idag fick ja lära mig ett nytt ord som ja aldrig hört förut : Strumplästen

Det betyder att man är utan strumor eller att man gick runt i strumpor minns inte exakt och då ja skulle kolla på wikipedia så fanns det inte ens med. Det roliga var att alla visste fan vad det betydde och själv har man levt 22 år utan att ha hört det.

Nån mer än mig som inte har hört det förut? Min tanke var att det ordet kankse inte andvänts i norrland hehe


2010-05-10 @ 18:15:52 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



Idag är ja dööd.

Ännu en kväll hos sofia :)































Avslutar med en bild på sofia igen du gjorde så bra sist:)



2010-05-09 @ 18:03:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Ahlgrens i all ära



Igår var ja och handlade godis på ica maxi, hittade en ny sort. Ahlgrens limosiner typ dubbelt så stora helt fluffiga och mjuka de var skit gott:D



I helgen är ja ledig får se vad ja hittar på har inte bestämt mig än, har ont i halsen har typ blivit sjuk av bandmaskinen på jobbet haha. Jag låter dagen bestämma åt mig för ja är inte redo att fatta några beslut så här tidigt på morgonen!


2010-05-08 @ 12:17:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



zombie

Ang den andra bloggen så är den inte öppen för läsning än, men snart så. Det är där ja samlat allt de bästa, samtidigt som ja ska hålla den uppdaterad med det ännu bättre. Kommer endast att vara tillgänglig för speciellt utvalda.

Idag tog vi helg jag och alla andra som kämpat under veckan. Ja är helt jälva slut i hela kroppen, så fram tills nu har jag och jonas haft "how i met your mother" maraton. SKÖNT.


2010-05-07 @ 21:40:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Party people:)

Ledig och aldrig känt mig segare. Det blir lätt så då man har mycket att göra under en lång period sen tar det plötsligt slut och det är dags för en vilodag. Då stannar man verkligen upp man går åt det andra hålet och bara längtar tills tempot går upp igen. Nästan så att man mår dåligt av att vara ledig bara för att man inte tar vara på själva ledigheten. Istället sover man bort halva dan och man känner som aldrig att man vaknar till, och allt man vill göra efter det känns jätte jobbigt, typ som att städa,tvätta laga mat kankse. Nej allt sånt går bort idag är ja ju ledig.


Som sagt hade ja ju lovat att lägga upp lite bilder ja börjar med valborgs, som ja "firade" vid universitet med Sandra och elisabeth m.fl.





                             





Haha sandra och tomas visade oss deras egna lilla musikal:P


Lördag

Fest hos Sofia









Media markt <3  haha:)




















Svar till Johanna : Ja det fick bli så. Därimot så har ja fortfarade en blogg som är lösenordskyddad där ja tänkte skriva om lite annat smått och gott:D

Svar till David: Bilden är från då du,pappa och annili var här från resturangen vi åt på. Planen är att komma hem i sommar väntar fortfarnade på svar om då ja får va ledig! Så det ska nog inte vara några problem, men annars då säg nått !!:P


Nu ska ja försöka ta vara på dagen än är det inte försent;)


2010-05-06 @ 16:59:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Media markt 24/7

Ja har inte glömt bort, har bara inte haft tid. Jobbar väldigt mycket just nu sen är det träning och sen umgås med vänner och allt annat som är viktigare.

då ja tar mig tid tänkte ja lägga upp bilder från valborgs och bilder från jobbfest, så det är på gång. Blir nog på torsdag för då är ja ledig:)



sötast är du:) som vanligt har ja inga normala bilder på dig så ja kan inte rå för det:P Vad önskar du dig då du fyller år lille vän=)?


2010-05-04 @ 20:50:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()