Media markt öppnar i Örebro 27/5

Nu är vi snart klara med uppbyggnationen av varuhuset, ja har under tiden haft en heltidstjänst så det är lite mer jobb än vad är van vid men det är jätte kul så man tänker inte på de långa dagarna. Dessutom så har vi blivit bjudna på käk och fika det är helt underbart att slippa göra matlåda ja har sparat en hel del pengar på bara maten.

Igår hade vi blivit lovade grillat med öl om vi jobbade på bra, och det gjorde vi. Så det blev 4 långbord och god mat dessvärre körde ja bil till jobbet så ja fick nöja mig med en loka..Men det var jätte trevligt ändå:) Vi blev kvar i 3 timmar tiden går fort då man har roligt:)

Idag har ja varit ledig så det blev en heldag på stan med fanny i det superfina vädret. Nu är sommaren äntligen här. Inhandlade ett par putsbara finskor att jobba i äntligen är det löst fick punga ut 799 kr men då är det förhoppningsvis skor som är sköna att gå i. Finbyxorna är redan inhandlade så nu är ja redo för min första arbetsdag med kunder i butiken. Köpte även lackspray eller va de nu hette som frida tipsat om till mina silvriga ting, så de behåller färgen. En fin handväska och alkohol blev det ochså, så nu har ja bränt tillräkligt med pengar för nu.

Det har ju varit hemligt då vi öppnar men för er som inte vet kan ja meddela att vi öppnar den 27/5 det kommer bli niiice:)

Välkommna!


2010-05-20 @ 14:09:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Kommentarer

Postat av: Frida

Älskling den finns på spotify. Hoffmaestro & Chraa - Highwayman. Love!


2010-05-21 @ 09:04:28
URL: http://fridagiese.blogg.se/

Postat av: mami

kan bara säja att just nu skulle jag vilja bo i örebro och gå med dig på VIP middag och vara med första dagen med de äckligt billiga produkterna....


2010-05-21 @ 10:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback