Ipad

Igår natt kl 00.01 började vi sälja Ipad, apple är typ arga på oss tydligen. Det är lite roligt för det är ju en av de störta realeserna nånsin och så är det media markt som realesar den och inte apple själva haha i like. Så vi hade nattöppet vilken blev att ja jobbade från 09.30-01.00 och sen idag då 09.30-20.15 kändes som att dan aldri skulle ta slut.

Är lite sugen på att köpa en ipad, isåfall blire nog 16 Gb med tele2 medium abb. 99:-/mån vääärt.

För er som inte vet så är Ipad en dator fast det är som en surfplatta istället, och allt är i touch.



Carl & Sara : ja men ska vi skita i det då?..bara ge varann en kram då vi ses o typ säga go jul då eller? när kommer ni hem efter jul alltså (sverige) ..hatar norge.


2010-11-30 @ 21:07:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



thi light one

Sara: lätta?
svar: ja kan inte smöra mackan annars. ja va ju typ andledningen till lätta...hihi


2010-11-28 @ 23:10:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



love life

igår vart det inte alls filmmys utan spelkväll hos martin och becka + lovisa och joel en helkväll med andra ord, sjukt kul spel!



ikväll har ja varit med fanny super mysigt och träffa henne var as länge sen!

Sen tänkte ja fråga hur vi ska göra med julklappar, är så dyrt o skicka så ja funderar på att ta det i jan/feb men ja vet inte känns ju tråkigt ..sen är det ju så begränsat vad man kan köpa ochså. eller ska ja bara önska mig pengar ja vet inte...hur gör vi??

carl och sara en en gång hur ska vi göra vad tycker ni o i så fall va ska vi köpa för..`?


2010-11-28 @ 20:49:44 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



chai latte

idag har ja varit ledig så ja o jonas har varti på mariberg hela dan o letat julklappar, gick sådär. Hittade massa till mamma synd att det är så dyrt att skicka grejer..:(

carl & sara hur tycker ni att vi ska göra med julklappar i år? vad ska vi köpa för ? eller hur ska vi göra??...

Sen får ni samtliga gärna skriva vad ni önskar er om ni har nått!

David klar och ja har hittat en liten sak till mamma men annars nada.

efter att vi gått lite för länge tog vi en fika på expresso house, tog varsin chai latte shit vad gott det är, va en kompis på jobbet som tipsade mig sjukt att man aldrig drukit det förr nått du borde testa om du inte redan gjort!



nu har vi precis tryckt en pizza sen blir nog bara filmmys, jobb imonr.


2010-11-27 @ 18:10:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



mat på olika sätt



2010-11-25 @ 17:02:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



back in pennybrige!

Tillbaka till Örebro idag. Känns som konstigt, var hemma i skell 6 dagar det går så fort. Jag har haft det så himla bra, fått träffa David & Mamma, Pappa & Anneli, Mormor & Morfar, Farmor , och alla mina underbara vänner. Jag saknar er redan, känns så jälva trist att inte bo där ni bor.

Men nu är jag med jonas andledningen till att jag inte bor "hemma" längre och det är det värt alla gånger, även om ja saknar er hela tiden så kan man stå ut med den saknaden men saknaden till jonas den vet ja att ja inte står ut med.

Blev inga bilder då min kamera havererat...får undersöka den saken närmre då ja ids.


2010-11-23 @ 22:36:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



skell

befinner mig i mitt älskade norrland <3


2010-11-19 @ 18:56:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



nothing

Ledig idag igen. Igår blev det filmmys med jonas, hade tänkt gå till jessikas fest hade kankse tänkt dyka upp på bowlingen med jobbet men jag hade inget ork vi åt inte fören 20.00 och innan det hade vi bara ätit frukost. Inga fasta rutiner där direkt känner jag.

Snart kommer jonas pappa och hämtar upp mig vi ska kolla på lite fler bilar, skönt att äntligen ta tag i detta!

Hade ingen direkt aptit i morse heller men äpplebitar har passerat. Måste inhandla frukostfika.


2010-11-14 @ 12:15:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



ny bil ja tack

Idag har jag och jonas varit och kollat på ny bil. Vi var på 2 st ställen dels där dom säljer kia och lexus och en där där dom säljer opel,chevrolet och saab.

På första stället fick vi ingen  hjälp och det var inte ens nån som hälsa, så vi åkter vidare och där var det inte heller nån som verkade bry sig fören efter 30 min. Så tillsut fick vi prata med en säljare men att det ska behöva vara så svårt visste ja inte.

vi hittade ifall en vi gillade det var ju en helt ny bil så det är mkt som man ska tänka på:

disel/ bensin
räntefritt/ skattefritt
funktioner/kvalite
design/komfort osv.

Men vi är överens, vi tycker lika det är skönt. Får se hur vi gör men en ny bil måste inhandlas väldigt snart känner jag orkar inte med krångel mer.



ja tror det va den här vi titta på ( fast svart ) vad tror ni?


2010-11-13 @ 16:22:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



miss home

Mamma det finns openoffice för mac med så du vet det är ett gratis program för skrivgrejs.


looki looki:

‎1. Gå till google maps
2. Klicka på "Vägbeskrivningar".
3. Skriv USA som startplats.
4. Skriv Kina som slutplats.
5. Gå till nummer 42 i vägbeskrivningen


2010-11-12 @ 21:10:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



väääääärt

det blir ingen Anna till jul....


2010-11-12 @ 21:08:06 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



ja blir så glad då männsikor är snälla

Idag så skulle ja ta bilen till jobbet, det har snöat en hel del och vi har sommardäck. Ja borstar bort snön så gott det går ( slarvar jämt har fått nått men sen ja va liten då pappa alltid skulle ta bort ALLT, och vad det gäller isen räcker det med en liten fläck så ja ser.

Där satt ja ifall och däcken bara slira i snön o ja rörde mig inte en centimeter framåt. Ja hade säkert hållt på ta mig därifrån i 10 min, folk passerade men ingen erbjöd sig att hjälpa till. Sen kom det en tjej med en barnvagn. Hon frågade om ja ville ha hjälp , ja försökte en gång ja gjorde som hon sa men det gick inge vidare, så hon sa att hon kunde göra det åt mig då klarade hon det på första vilket proffs shit! Ifall så vart ja så glad och mitt hopp om att människan är god lever kvar.

Varför kan inte fler vara som hon, ja försöker vara sån ja mår bra av det. Men varför är människan så ond?

Nu är allt spikat o klart för stockholm nästa vecka. Ja sofiex2, lina bilar ned/upp till stockholm för att gå lite på stan,ta nån öl och hälsa på vår jobbarkompis madde mfl som har varit i sthlm och hjälpt till i butiken i barkaby. Ska bli  kul, sen våldgästar vi kp ska bli mysigt att träffa han:)



haha klockrent!


2010-11-11 @ 22:19:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



stress eller ?

Ledig idag, har varit skönt. Inte gjort ett piss sov till 10 sen till 11 sen till 13 bara för att. Sen har ja gjort lite nytta ochså fått rätt fint i lägenheten.

Imorgon skulle ja vart ledig med ja har säljutbildning med jobbet, ska bli kul ! Lite nervöst ochså måste ja erkänna vet inte alls vad vi ska göra.

har mått lite dåligt över allt det här med julen,ledighet,jobb. Får se om ja kankse kan komma loss o få lite ledigt, det är då min förhoppning ifall. Mitt schema var inte det ja hoppats på rikigt. Börjar känna mig stressad över detta, dels över biljetterna och dels över pengarna som de kostar. Ja får helt enkelt hålla tummarna och hoppas att det löser sig till det bästa, men det ja vet säkert är att ja måste jobba den 25 dec. Så det blir nog att ja kommer hem dagarna innan..men ja tror inte att ja kommer att kunna vara hemma den 24..:(

carl & sara :När far ni hem och hur länge stannar ni?


2010-11-08 @ 18:06:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



halloween 2010

Fest igår, maskeradtema med valfri utklädnad. kung kväll, ja älskar bilderna o ja älskar jonas mest haha inlevelse.


























































































skit skoj kväll! tack alla som kom o gjorde kvällen underbart rolig!


2010-11-06 @ 15:56:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



festich

igår hade jag och jonas halloween fest, svin kul o alla hade klätt ut sig. just nu ligger ja i sängen bakis. Ja vill ha mat

jonas är på innebandy dm och är borta fram till 16 typ

jag är ensam och hjälplös hungrig och klumpig

blää vilket sämst inlägg haha

ingen ork att lägga in alla bilder heller fan va bilder vi tog  smile

ja återkommer


2010-11-06 @ 13:59:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



idag har varit en bra dag och imorn blir bäst!

Idag har vi haft brandutbildning med jobbet massa teori sen fick vi släcka eld på brinnade typ dockor. Och sen fick vi släcka eld med brandsläckare. Typ ändå halv ball!

Gått lite med sofie x 2 på marieberg inhandlat det sista till min och jonas utklädnad, dock en sak kvar vita fingervantar....

Sen blev ja hårfrisör o fixade lite mörk brun färg i sofies hår:P

Imorgon är det halloween fest...peppad!:)

nu ska vi äta lasange som vi faktiskt aldrig lagat sen vi flyttade hemifrån haha , men nu jävlar, hoppas ja gjort den god.



random


2010-11-04 @ 18:09:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



En jävel på bilar

Bilen krånglar, den hackar och rycker och låter som ett flygplan blev felbeskrivningen på möllers bil idag.Och då hon frågade efter reg nr fick det bli ett samtal till jonas. En mekaniker tog sig en titt och konstaterade att det var nått fel på servopumpen, och att den misständer det är det ja minns resten fick ja nedskrivet på en lapp så ja skulle kunna återberätta detta utan att hitta på eget.

Konstnaden skulle landa på minst 5000 kr och en undersökningsavgift på högst 1500 :- och hon kunde inte lova att det blev mindre än 10 000 totalt. Så det känns ju bara helt underbart.

Gick vidare då ja ändå var där för att få bilen grovt värderad, alltså ett TYP pris. Han frågade vad det var för bil det vart svart, ett samtal till jonas o vi var igång igen. Efter att ha berättat årsmodell, antal mil, modell osv så sa han på ett ungefär 10 000. Och det sjuka var att han visste inte ens att det var fel på bilen, fattar ingeting. Bilen är ju köpt för typ 60 000 är det så jälva illa alltså? Eller hade ingen lust att hjälpa mig.


2010-11-03 @ 15:15:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()