björnligedräkt

Mamma:
är det du som har björnligedräkten nu? david hade tänkt ha den på Hallowen. Är den i Örebro så kan jag ju sluta leta:)

Svar:

Björnligedräkt?

Alltså det ja klädde ut mig till förra året har ja ju gjort själv. Ja köpte tröjan på myrorna i Örebro jag är ytterst tveksam på att david ens kan ha den. köpte tyg och limma o klippte, byxorna fick ja av jonas pappa och tofflorna har ja haft sen ganska länge,kepsen har ja haft sen för alltid och skägget är målat med kajal penna.
Så ja är inte helt med på vad du menar:P

Men om det är den du menar så ja den är i örebro:P



2010-10-28 @ 17:07:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



det nalkas fest

Ja då var det dags igen, datum för halloween fest är spikad. Riktit taggad, har inte alls hunnit fundera på vad ja ska hitta på den här gången..nån som har några bra förslag ???

Jag hade tänkt mig nått i series värld eller nån hjälte. Men sen ska det vara möjligt ochså.




Eftersom att vårat hockeylag i örebro lagt ned har ja länge funderat vad ja ska hitta på istället.Tränings tiderna i nora har inte passat allas och hockeyn som ni kanske vet tar upp väldigt mkt tid.

Det kommer nog aldrig finnas nått som ersätter hockeyn men det kanske kan finnas nått som kommer lite nära. Så idag ringde ja upp en tränare för ett innebandy lag, damer i div 3.

Eftersom att ja aldrig spelat innebandy innan så kände ja att div 3 kankse kan va nått. Har ingen aning om hur bra dom är eller vad det är för regler som gäller i innebandy.

Tränaren föreslog att ja skulle komma på träningen redan imorgon, börjar bli nervös. Men det känns kul är taggad att börja träna igen. Får se om det kan vara nått..

!

random bild


2010-10-27 @ 21:02:30 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



you go girl

Haft mamma och lillebror på besök i 3 dagar kändes som en timme. Urch va trist att de redan farit hem:(
Hann med shopping på marieberg och i stan, mario party,cod,mario, middag med nilssons.

Inatt vid 3 tiden kom sara hit hon skulle skriva högskoleprovet idag, vi vaknar halv 10 sara är fortfarande i sängen. jag hoppas verkligen det går bra för henne men hon har oddsen emot sig, ingen sömn,ingen frukost,ingen linjal och pricken över i:et så försover hon sig. Men om det är nån som kan få det att funka ändå så är det väl ändå sara!

jobb om 10


2010-10-23 @ 11:21:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



helg

I fredags var ja med sandra vi styrde lite tacos och filmkväll kul att träffa henne igen det var lite väl länge sen sist!

I helgen har ja varit ledig lördag och söndag vi skulle egentligen till västerås och hälsa på per och hans tjej men hon vart typ sjuk. Så istället blev det bara en mysig hemmakväll sköönt kan behöva stressa ned lite.

nu är det bara 3 dagar tills mamma och david kommer hit:):)!


2010-10-17 @ 11:11:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



long time ago

jävlar vilken flachback ja fick precis nyss, jonas står o lagar mat nått currytjosan. Sen känner ja den där lukten den som sätter dig i kläderna och på händerna den där lukten som bara påminner om en ändå sak, Frasses.

Inget illa menat om maten, bara lukten som väcker gamla minnen. curry osv.

'

nu ikväll blire tv kväll för hela slanten har många bra program att se, serienörd som ja är;)


2010-10-12 @ 21:19:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



kom då!

Det var 3 st överfall igår , idag har dom tydligen gripit en man för 2 st av överfallen. Tänkte bara säga så ni vet, och jag lovar att aldrig gå själv, så ni behöver inte vara oroliga jag går aldrig ensam.

Saknar alla er där hemma i lilla skellhell jätte mkt, carl o sara ni hör med dit. Längar tills vi ses, David o mamma dyker snart upp! Cant wait.

Så ni som känner er träffade se till att planera in ett besök nu snart då! dörren står öppen=)


2010-10-11 @ 21:37:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



hemlig



Frida giese vad har du för lösen ?=) GE MIG.



lånar:P


2010-10-07 @ 15:27:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



whoop whoop

Idag skulle ja varit ledig, men på min lediga dag passade dom på att klämma in ett personal möte 08.00-10.00 inte oväntat sen blev det jobb en timme efter det, så det var väl bra på så sätt att:

1. Ja tog mig upp istället för att sova bort hela dan som ja annars alltid gör
2. Jag blir ju faktiskt piggare av att stiga upp tidigare annars dosar man bara runt hela dan ( carl & david syndrom )
3. jag har fått umgås  med Madde o malin som med var lediga.

Så sammanfattningsvis är det inte så farligt som det ofta känns, ifall innan man tagit sig upp. Det är värt att bli plågad för att sedan inte vara det.

Jonas kommer hem snart vid 16.00 tiden då ska vi ha baka dag , wiiie:)

Igår var ja med ledig då fick ja tid över till att umgås med Elina, hon hade varit o plockat svamp så vi satt som små slavarbetare i kina och renasde alla 5 ica kassar, sen fick ja två påsar som tack för hjälpen :)

Och imorgon tro det eller ej är jag med ledig! Som ja nämnt förut har vi lågsäsongsschema nu så det är nice. Då på kvällen blir det att besöka fia som har födelsedagsfest whhop whoop:)



2010-10-07 @ 15:24:38 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



klippt



till mitt försvar var det andra färger på orginalet. En teckning ja ritade åt jonas , han snaggade håret..


2010-10-05 @ 23:09:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



victory

Igår var ja och såg Örebro-Bofors i bofors med Jonas och Tommy. Träffade även lite blandat folk där:) Örebro vann med 3-2 sköönt. Får se om det kan hålla i sin ledning hela vägen, får trösta mig med denna match då ja inte kan se aik hemma.

Idag jobbar jag 12.45-18.15 en fin dag ute såklart!


2010-10-03 @ 11:29:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



kra kra!

Idag har ja jobbat sen har ja jobbat över efter det. Sedan har jag umgåtts med min söta granne Elina:) Imorgon är jag ledig jag och jonas funderar på att fara o titta på en ny bil, skulle va nått.

Igår när ja kom till jobbet stog den här bilen bakom mig tillhörande en kollega, Han har alltså en död skata som han kör runt med, en hel fågel ursch det var äkligt, undrade just hur länge den hade hängt med.



2010-10-01 @ 23:31:55 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()