Sommar häng

Haft fullt upp hela veckan, bara njutit av det fina vädret och hängt en hel del!



favvon



nyinköpta grillar till gården



första grillen



pinnbröd



massor med grannhäng



besök och jordgubbar













grabbarna grus


2011-04-25 @ 19:02:43 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



häng

Jonas har varit bortrest i helgen, så jag har varit ensam det gick sådär. Vaknade av mardrömmar 2 mitt i natten kunde knappt somna om.. Jag hatar att sova ensam. nog om det.

I lördags vart det filmmys hos becka, dock så sög båda filmerna men det var trevligt med sällskap=) Vi såg cyrius och skyline som sagt inget jag kan rekomendera.

Igår efter jobbet så satt mina grannar ute, älskar grannhäng, andera bjöd på fika underbart! sen målade vi lite med kritor, jag har ju barnasinnet kvar:P



Idag har jag varit ledig så det blev en heldag med Anna, vi gick på stan, luncha,fika,shoppa har haft ca 20 grader med sol hela dagen så jälva skööööönt! efter stan blev det att göra slingor i håret. Kände dock så här i efterhand att jag borde de suttit i lite längre hade i det 15 min.



Ja va lika snygg, fast utan klet i luggen haha.


2011-04-18 @ 20:21:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Matvrak

Middag igår med jessica på olearys sjukt gott!, dom hade öppet dörrarna, tror jag fått mitt första myggbett för en mygga flög omkring och gick till attack! Kul att de börjat öppna uteserveringarna ifall!



har ätit så himla mkt god mat på senaste så idag blev det till att göra lasange för att fortsätta i samma spår. Med paprika,tomat och röd lök hoppas det blir gott tog en chansning med löken:P Jag har blivit jätte duktig med "sallad" till maten, blir typ smakexplosion varje gång jag äter. För det är väldigt mkt jag aldrig ätit hehe:P

Ikväll ska jag och Jonas till Emma och Krille och se hockeyn, inviga soffa och högtalare nice!

Nästa vecka öppnar NewYorker i Örebro jag längtar ihälj mig:)! Typiskt att jag jobbar hela jälva dan då dom öppnar hoppas att det finns kvar nått till mig på fredagen.
 Tack frida.




2011-04-12 @ 16:18:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Stockholm

Vilket härligt väder, slutade jobbet tidigt idag fick gå hem redan 19.00, 17 grader ute helt underbart, ingen snö gräset har börja bli grönt. Kan inte annat än att börja känna vårkänsla och snart är det sommar=)

Helgen har jag och jonas spenderat i stockholm hos underbara oskar, tog tåget på fredagen så vi var i stockholm vid 12 tiden, strosa lite på stan sen for vi till olerys och såg hockeyn, sen på kvällen gick vi ut till orangeriet sjuuukt mysigt ställe=) sen satt jag och kp uppe till 5 o pratade kände att ja kunde behövt dom timmarna på lördgen haha.













Då vi kom hem till kp bytte jag om till min onepiece och sen var det kört, kp blev förälskad och jonas har velat ha en med. Så på lördagen inhandlades det onepiece, sen gick vi alla 3 i dom hela dan sjukt kul=) Vi tog oss vidare till kista galleria och mitt new yorker ( som förövrigt ska öppna i örebro snart!!=)

Sen tog vi oss en bit mat på food corner, 20 ställen att välja på typ as värt!

Efter det var jag och jonas så slut att vi somnade på bussen båda 2, men det var en mkt trevlig resa!=)

Ikväll blir det  käk på Olerys med Jessica =)


2011-04-11 @ 19:43:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Buss eller roadtrip?

JA! Jag fick tillbaka pengar på skatteåterbäringen hela 6000 lax inte helt fel!

Jag fick ju spotify premium i födelsdagspresnt så nu kan jag äntligen streama spotify till squeezeboxen:)



Signalen skickas alltså via det trådlösa nätverket så inga sladdar behövs, bara ström till squeezeboxen. Registrerat spotify på den och sen bara välja bland mina spellistor. Sen kan man även streama annan musik via datorn eller lyssna på allvärldens radio. Man behöver ett premium konto för att det ska fungera.

I helgen blir det Stockholm Jag och Jonas pyser iväg där på lördag morgon nån gång och tänkte se oss omkring i staden och sedan leta reda på kp och nått mysigt ställe och njuta av en iskall öl och Hockey och hoppas på en vinst som kan förgylla kvällen=) Återstår att se hur vi tar oss dit!

Har även följt matchen ikväll som precis avgjordes MEN SÅ JÄLVA BRA DET BLEV!=)


2011-04-07 @ 22:59:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()