pang pang!

Idag for jonas till norge, de gör nått jobb åt dressmann som håller på att bygga om sina butiker. och nu var det tydligen 3 st i norge som skulle göras om. Han ska bland annat till hammerfest nån liten håla misstänker ja ligger i norge men ovanför findland då förtår ni hur långt bort åt helvete det är!



Han kommer hem igen på torsdag trodde han så nu blir ja ensam igen, det är så TRÅKIGT.

idag blev det lite mazarin o te hos Emma och efter det så spelade vi lite modern war fare 2 så himla kul=)!




For se vad det blir ikväll tänkte styra lite matlåda jobbar alla dagar nu i veckan kan va bra o ha nått o äta då känner jag.


2011-01-31 @ 18:17:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Shopping

Idag så sov ja länge som ojobbigt på ett sätt vet inte om ja gillar att sova FÖR länge. David och Carl är experter på att sova för länge dom ligger o dåsar i timmar. Nä ja gillar att sova och länge men inte för länge!

Hade skype träff med sara idag det var mysigt skype är som du säger mamma en mycket bra uppfinning!!

Efter det så hämtade ja upp Emma och vi tog en sväng på Mariberg jätte skönt att kunna ha skinnjackan och inte frysa eller svettas älskar inomhus shopping på vintern=) Som lagom och så i en galleria är allt samlat under ett och samma tak. Som ni alla vet hatar jag att frysa så det är helt klart i min smak.

Ja hittade lite av varje, Emma gick lös. Det brukar ja med kunna göra men hittade inte så mkt som var jag. Därimot föll ja stenhårt för ett par skor som numera är i min ägo=)





LOVE <3

Ikväll så är ja o jonas bortbjuda på middag hos martin o becka hört rycktas om hemmagjord pizza! Det ska bli mumsigt  älskar att äta god mat men va fan vem gör inte det!:P

btw mamma ( står för buy the way ) dom kortar ju klockan så den passar din handled, dom tar ju bort länkar direkt i butiken=)


2011-01-28 @ 18:50:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



SKYPE :D



Saknar dig söta!


2011-01-27 @ 16:32:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



oh happy day


Ännu en ledig dag är så jälva skönt att vara ledig! Och ännu bättre är det ju då andra med är lediga samtidigt:) Fanny ringde o väckte mig kl 9..somnade om och sen där vid 11 då normala stiger upp så gick vi in till stan det är hindermässa nu igen. Det är typ en markanad med massa saker. Ja köpte 14 st sockar för 100 kr värt det är sånt som går åt, får rensa lite nu skönt! 

Ja o fanny gick bland allt folk och sen är det nån surgubbe som dyker upp från ingenstans o skriker på mig

- du förtår väl att du inte kan gå framför fötterna på folk!

Ja spelar döv och visar med teckenspårk att han är sär.

- JAHA! men ja hörde ju att du prata förut

han var helt mongo, men det var roligt o vi börja garva istället=)



Haha hittade en skön gammal bild på fanny:P

Sen hittade ja även en klocka har tänkt köpa en ny jätte länge men det blir aldrig av men nu så hitta ja en=) Tycker om min gamla jätte mkt med men ja behöver köpa nytt läderband till den glömmer ju jämt att ta med den bara! så nu har ja 2 typ=)



Igår var det ju tänkte att ja o Emma skulle se bio men det vart inte så vi stryde käk (så jälva gott) sen blev det film istället:P happythankyoumoreplease hette den sjukt långt namn haha, den var sådär skön och lätt sedd men det kändes som att det var 2 filmer i en halvskum men som ändå mysig.


2011-01-27 @ 15:02:01 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



im so proud of you!

Var o kollade på jonas match med Emelie, det var en viktigt match om dom ska kunna ta sig upp i div 3. Ja brukar alltid försöka att komma att titta då ja inte jobbar, det var jätte spännade blev rå inne i matchen =)



Det stog 5-5 och då gör jonas 5-6 woho!



Sen bara 2 sekunder kvar av matchen fälls jonas och det blir straff, gissa vem som skulle lägga den, jo Jonas. Urch va nervös ja blev han med:P Har straffen på film men vet inte hur ja lägger upp den haha, nån som vet=P? Ifall så satt han den gu va stolt ja blev:) Han skryter aldrig om sig själv så då gör ja det åt han haha:)

Nu kl 14 har ja skype tid med Sara vi ska planera våran utomlandsresa bland annat:)

Sen senare i eftermiddag ska ja o Emma styra lite käk hemma hos mig sen blir det bio, vi har inte bestämt än vilken det blir återstår att se=)



2011-01-26 @ 14:14:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



norris

I tisdags fick ja för mig att fara hem dels för att det dykt upp en lucka i schemat om ja bytte bort en dag och dels för att johanna fyllde år, då kände ja att det blev extra kul att överaska annars hade ja inte behövt va hemlig. Men ändå så hade ja inte sagt till nån som vanligt då haha. Tycker om att överaska:)

Flög ned på tordageftermiddag och kom fram på kvällen, hängde bara hemma första kvällen var rätt slut.

Fredagen sen blev det utgång med David o co alltid kul o hänga med david=) Vi gick ut på mollys, sen blev det mitt efterlängtade frasses:P

Lördagen sen då var det dags för födelsedagsfesten hos johanna, men först hann ja med en fika med Elin som inte kunde närvara, dök in dä hos jojor vid 5 snåret tror hon fick sig en ganska står chock hihi=) och så fortsatte det hela kvällen då ja träffa nina, frida osv Blev bjuden på middag det var så jälva gott ja vill ha mer typ NU. Sen kom övriga gänget och joinade, sen blev det även denna kväll utgång men på allstars. Kul och hann träffa lite fler folk ja inte sett på länge! Sen for ja o carl o åt pizza och sen hem tills hans kompis vi skulle egentligen skrämma han det gick sådär. Tog en öl där med några andra sen vart det kvällen för oss med.

Sönagen Var ja nina,frida på Frasses. Sen for vi på ica o handla massa frukt och for hem till frida o gjorde fruktsallad så jälva gott:) Johanna kom lite senare men alla 3 hade fått feber och blivit sjuka. Så det var en tidigt kväll avrundade där vi 8-9 men då for ja till jäder istället och chillade med han och johoony och snackade ikapp=)

Måndagen Fika med elin igen=), sen fika hos farmor med carl, sen middag med mormor,morfar,carl,david, mamma sen for ja o carl till pappa o anneli sen vart det sent.

Och tisdagen ja då var det hemresa till örebro...

Tiden går alltid så himla fort men ja försöker att ligga i så ja hinner så mkt som möjligt:P Jätte kul att träffa alla som vanligt!!

Fortfarande inga bilder=( Johanna o frida är ju seeegast i världen:( Puss gillar er ändå men skicka=)=)


2011-01-19 @ 20:59:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



sleepihead

Igår var jag,johanna,Anna hos malin mys=)
idag är ja trötter, ledig idag ställde klockan på 9 så ja inte skulle sova bort hela dan. Men det är alltid så himla jobbigt att stiga upp. Önskar ja fick vara morgonpigg.
Nu snart ska ja alltså in till stan för att luncha med jonas, men ja är så seg och så trött varför tar det typ 2 timmar för mig att vakna, grymt orättvist.



ja tror ja va en koala i mitt förra liv.


2011-01-13 @ 10:49:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Säfsen

Idag ha ja vari ledig, så ja jonas,becka,martin,joel,boman mfl drog till säfsen. Fan va kul det är att åka snowblades! Hittade svin roliga skogstigar med massa hopp.

blev en heldag vi var där från 9-15,30 så nu är ja helt slut. Det är ungefär en 2 timmars resa enkel väg.

Fick några bilder ifall är faktiskt lite impad av min mobilkamera:P












Det har varit cirka 2 minus idag, tyvär dök aldrig solen upp därimot massa snö så ja införskaffade mig ett par googels väldigt behövligt en dag som denna!

Längtar redan tills nästa gång det blir av att åka lite=)


2011-01-08 @ 19:47:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



nyår 2010/2011

Nyårs firade ja o jonas hos emelie och danne, blev bjudna på käk innan alltid nice me go mat o goa vänner=) hade en toppen kväll med underbart sällskap! bildregn.













Ville inte le för snusen så istället ser ja svin sur ut haha:P

































btw helt sjukt blek påå bilderna vette fan varför? alltså visst ja är ju inte solbränd men ja är ju vit som lakan på bilderna sjuukt. ingen bild som gav mig rättvisa kände jag.

Tack alla deltagade för en jätte kul nyårs! :)









2011-01-04 @ 22:00:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()