norris

I tisdags fick ja för mig att fara hem dels för att det dykt upp en lucka i schemat om ja bytte bort en dag och dels för att johanna fyllde år, då kände ja att det blev extra kul att överaska annars hade ja inte behövt va hemlig. Men ändå så hade ja inte sagt till nån som vanligt då haha. Tycker om att överaska:)

Flög ned på tordageftermiddag och kom fram på kvällen, hängde bara hemma första kvällen var rätt slut.

Fredagen sen blev det utgång med David o co alltid kul o hänga med david=) Vi gick ut på mollys, sen blev det mitt efterlängtade frasses:P

Lördagen sen då var det dags för födelsedagsfesten hos johanna, men först hann ja med en fika med Elin som inte kunde närvara, dök in dä hos jojor vid 5 snåret tror hon fick sig en ganska står chock hihi=) och så fortsatte det hela kvällen då ja träffa nina, frida osv Blev bjuden på middag det var så jälva gott ja vill ha mer typ NU. Sen kom övriga gänget och joinade, sen blev det även denna kväll utgång men på allstars. Kul och hann träffa lite fler folk ja inte sett på länge! Sen for ja o carl o åt pizza och sen hem tills hans kompis vi skulle egentligen skrämma han det gick sådär. Tog en öl där med några andra sen vart det kvällen för oss med.

Sönagen Var ja nina,frida på Frasses. Sen for vi på ica o handla massa frukt och for hem till frida o gjorde fruktsallad så jälva gott:) Johanna kom lite senare men alla 3 hade fått feber och blivit sjuka. Så det var en tidigt kväll avrundade där vi 8-9 men då for ja till jäder istället och chillade med han och johoony och snackade ikapp=)

Måndagen Fika med elin igen=), sen fika hos farmor med carl, sen middag med mormor,morfar,carl,david, mamma sen for ja o carl till pappa o anneli sen vart det sent.

Och tisdagen ja då var det hemresa till örebro...

Tiden går alltid så himla fort men ja försöker att ligga i så ja hinner så mkt som möjligt:P Jätte kul att träffa alla som vanligt!!

Fortfarande inga bilder=( Johanna o frida är ju seeegast i världen:( Puss gillar er ändå men skicka=)=)


2011-01-19 @ 20:59:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Kommentarer

Postat av: mami

jo, nog är du en hejare på att överraska. Men Anna låt mig få veta när du kommer nästa gång, tänk på att jag börjar bli gammal:)och jag vill ju inte vara borta eller jobba hela helgen när du kommer...Tusen kramar från mamma


2011-01-26 @ 11:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback