Skellefte aik

Detta inlägg vill jag tillägna vårat underbara aik! Enormt härlig vinst!! Första sm finalen på 33 år helt galet, får ju bara hålla tummarna nu på att det går hela vägen!

Sen ni som följde matchen kanske såg detta??!, men det hände ju ett jätte rolig grej bara från ingestans haha,var tvungen att föreviga ögonblicket:)



Det är alltså lindströms handske och han sitter i båset haha underbart=)



Happy feeling!


2011-03-31 @ 22:40:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



stanich

Idag vart det stan med Emma, mysigt väder synd bara att det ska blåsa så förbannat så mina stackars öron fryser till is. Hittade mig en svart lång kofta äntligen:) sen hittade jag även en fin plus och hör o höpna på åhlens! aldrig köpt kläder där förut så jag blev possitivt överaskad.

Sen måste jag få skryta lite och säga att jag åt en köttfärspaj med what for it... sallad,lök,morötter och tomat och jag åt det verkligen:) whooho jag lär mig :)

fick presentkort på träsmak av jonas familj så jag var förbi där en sväng och hittade en fin "skylt" som ja tyckte passade in här hemma så den måste jag hitta plats för.



Helgen som varit har jag jobbat med hunnit med rätt mkt ändå. I fredags var jag och såg jonas match och på lördagen for jag o jonaas till ymme och emma som flyttat till hus och hälsade på, vart grillat för första gången i år:D

ikväll ska jag till Emma o krille och mysa jag skulle få äta mat där så himla lyxigt!:D

Sen blir det självklart till att spela in project runway, har säsongpremiär kl 20.00 ikväll så ni vet.



2011-03-28 @ 18:35:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



help me

Sitter lite och funderar på livet, redan där känns det deprimerande. Men inte på det sättet, undrar vad ja ska hitta på härnest. Känns som att de flesta har ganska klart för sig medan jag inte har en aning, det är ju en stressfaktor i sig. Det här med o plugga vidare känns långt bort, jag önskar att jag visste vad jag vill bli då jag blir stor. Problemet är ju bara att man är ju typ stor nu, har sjutit upp det här problemet en tid nu..har alltid tänkt att det kommer man ju på sen..men gör man verkligen det??

Jag trivs ju på mitt jobb nu det är inte det bara att jag känner men sen då? Ska ja stå där om 5 år nej jag tror inte det. Och det är just det gnager en vart ska jag stå då? Vad vill man jobba med? Eller ska man stanna kvar och hoppas att man kan bli nått mer.

Jag har varit inne på en mängder olika alternativ men jag tar mig ingen vart, bara tankar och ider som aldrig blir av..bara ångesten som smyger sig på. Panik i kropp och själ vad ska man göra med livet, alltså vart ska jag få min inkomst ifrån, det är ju den stora frågan, Jobbfrågan.

Sen finns det ju en mängder utbildningar och jobb som jag säkert inte har nån aning om, men än en gång det här med plugg ger mig rysningar. Jag är mer inne på betald praktik finns det inga sånna jobb att söka som leder till anställnig måste allt ske via plugg!?

Ge mig lite ideer och tips !


2011-03-27 @ 17:45:43 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



23 år


Lite bilder från min födelsedag,man känner mig väl då man kommer in med en chockladmunk istället för tårta haha:D







Fick 2 nya spel till xbox rå taggad:) David kom hit och spela med mig=)

En annan dag i helgen..kl var väl typ 23 eller nått och jag går in i köket. och ser detta..



Men jonas ska du fika igen ? vi åt ju typ nyss..?
- Nä men det här är till imonr

Haha han är bra speciell ibland:D

För övrigt ledig dag, har för mig jag skulle vara med emma?:) Siiter och myser i min onepiece och avaktar.


2011-03-24 @ 12:04:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



mys i sinne!

Jag fick mitt andra paket av jonas idag, då vi hade lite kalas med hans familj. Och gissa va ja fick ...

 En onepiece LOVE IT!!=)=)

Sen har jag fått spotify premium av mamma och david och sara eller hur det nu var:P så nu slipper jag reklam jättttte skönt plus att ja kan streama musiken till min squeezebox nu äntligen! underbart!=)


2011-03-23 @ 20:49:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Födelsedagsfest och finbesök.

I torsdags kväll kom brudarna hit, oj vilken helg vi haft så jälva kul! Önskar att ni kunde stanna för alltid. Födelsedagsfest i fredags ( fyller dock nu på måndag ) men det är ju inte så ball att fira det då:P Hade en underbar kväll med nära och kära, tack för allas glada partyhumör som förgyllde kvällen och mina fina presenter!=)

BILDREGN!:)


























































2011-03-20 @ 17:55:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Önskelista

Jaa nu har tillräckligt många frågat mig om vad jag önskar mig för att ja ska känna mig lite stressad över att göra mig en önskelista. Då man var liten var det typ det roligaste som fanns, det var så enkelt. Jag önskade mig för det mesta sudd,klistermärken,färgpennor,lejonkungensaker. Det var ju en baggis.

Men nu när man har egna pengar så köper man ju oftast det man vill ha då man vill ha det. Men sen finns det alltid saker som är tråkigt att lägga pengar på men det är ju ännu tråkigare att önska sig sådant.

Sen är det alltid saker man kan önska sig, bara det att då man väl ska skriva ned det så är det blankt. Varför blir det alltid så?

Jag ska ge det ett försök, ja skriver upp det ja kan komma på nu, sen fyller ja i samma lista samma inlägg om ja kommer på nått mer.

Annas Önskelista 2011:

* Spotify premium
* Onepice
* Pengar ( funderar på att köpa ny säng får ont i ryggen av våran )
* ipad


Även fast ja tycker det är svintråkigt då andra önskar sig pengar så känner jag att det är det jag önskar mig mest, men som sagt ja kankse kommer på nått mer, det blir lite blankt.

Det ja känner att jag inte behöver just nu är: Porslin,glas osv. Helt proppfullt.


2011-03-11 @ 16:03:46 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Ullared

Igår så hade ja Apple utbildning med jobbet 08.00-10.00 var väl lika bra så jag tog mig upp på min lediga dag.

Sen vart det lite imppuls så Ja o Jonas tog bilen mot ullared. Tog 4,5 h enkel väg. Det var inget för oss vi hittade lite smågrejer och fick oss en roadtrip men inga fulla kundvagnar som på tv inte:P Det ultimata är nog för småbarnsfamiljer som bor i hus, sen tror ja de e många som handlar bara för att handla. Men sån är inte jag jag handlar det jag behöver eller känner att ja vill ha på rikigt. Men ja hittade fina glas och en börs och köpte underkläder det var rikigt billigt!



Vädret kunde ju vart bättre, det spö regnade och snöade till och med på vissa ställen, men 4,5h tar det nog oavsett;P

Men det var som ändå kul att göra nått, då vi för en gång skull är lediga samtidigt:)



Har fortfarnadse inte fått hela April schemat ska kolla om det kommit upp imonr så meddlear ja dig mamma=)


2011-03-11 @ 12:33:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



flickan med guldjackorna

rensade min jackfickor idag hittade 300 spänn sammanlagt:D sen har vi storstädat skit fint härhemma ska försöka hålla det fint tills ja får finbesök nästa helg:) längtar ihäl mig:)!

Idag fyller nina år ochså GRATTIS:)!


2011-03-09 @ 18:13:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Film

Just  ja ska ju komma ihåg att varna er för en fruktastvärt dålig film! eat love pray med julia roberst SJUKT DÅLIG.



 och samtidigt tipsa om en bra the next trhee days !




2011-03-08 @ 23:24:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Tandborstebyte

Jonas - neeeeej , ja borstar med din tandborste ( forsätter borsta )
jag - men va nej varför då?
Jonas - ja men ja har en lika dan i min väska en blå..
Jonas - ska ja koka han?
paus
Jonas- ska ja sluta borsta (forsätter..)
paus
Jonas- skadan är ju redan skedd ...(forsätter)
paus
Jonas- ja tyckde väl att den kändes hård

Haha score.


2011-03-03 @ 23:24:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



allt eller vaniljbullar

Jo men nu var det ett tag sen...!

Varit ledig mån,tis passat på att hänga med malin nu då vi äntligen var ledig samtidigt så det fick bli en heldag dels på marieberg sen hemma hos mig med film & big brother! har som fastnat i det i brist på annat! mys=)

Sen så har jag jobbat ons,tors rätt härligt schema just nu måste ja ändå tillägga. Igår var ja så sjukt trött, jobbade till 20.15 va hemma 20.30 somna 21.30 jo men satt! Haha gaaaalet.

Hann med å träffa Emma & krille i hlegen ochså för lite filmmys och så fick ja mig en proffsmassage så himla sköööönt=) Tack emma=)

Nu sitter ja i min stora mysiga soffa själv, urch va tråkigt det är att vara ensam! Men jonas kommer hem idag vid 12 nån gång LÄNGTAR=)=)

Btw giese nått kul som har hänt på sistonde hihi??<3



Va kul att du köpt en webbkamera det gillar jag=)! snodde denna bild i brist på annat alltid roligare med en bild i inlägget eller hur=)


2011-03-03 @ 21:55:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()