Peace and love biljett någon!?

Nu var det några dagar sen, mycket som händer. 1 års jubeleium på jobbet och det firar vi med cp priser, det ska bli kul, det är första dagen imorgon det ska bli jävligt skoj! jag är som taggad.

Sen det bästa av allt så kommer min underbara familj på besök så för första gången på länge så är vi syskon + mamma samlade!=) Jag längtar ihälj mig. ska försöka att komma ihåg att ta mycket kort är som dåligt med bilder på oss tillsammans!

Har precis tryckt 4 bullar i brist på annat, blir alltid småhungrig på kvällen, jag har som en dålig matrythm känner jag.

Lägenheten är städad så gott som, och imonr blir det fullt hus. Ska bli så himla skönt är så tyst då man är ensam hemma, jonas är ju i luleå tills på fredag så han får jag träffa då. Känns lite som julafton imonrn och tomten kommer inte fören på kvällen..i vanlig ordning.

Sen håller jag på att kolla upp om jag kan få ledigt på jobbet då det är peace and love, ser rätt så lovade ut.biljett är det därimot värre med, behöver en helveckas med camping..omgående. Känner inte att jag är beredd att betala 4000 kr som dom ligger ute för det är ju helt sjuukt. Aldrig i livet, så ska försöka komma över en  till ett rimligt pris så håll ögon och öron öppna och hojta till om ni hittar nån ingen skulle bli gladare än jag!!

Kram på er mina bästa saknar er!


2011-05-25 @ 23:49:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



glass glass glass i stora hinkar

Ledig i helgen, fy fan vad sköönt det varit. Och idag har Örebro bjudit på kanon väder, suttit ute hela dan från kl 12. Innan det hann vi med att storstäda HELA lägenheten. Sen nu  nyss typ va vi o handla mat till mig i veckan. Ska va helt ensam jonas far till lule o e borta tills på fredag...väääääääääärt.

TOP 4 GLASSAR







Vilken är din favorit?=)



Mammas Hemläxa :

*(be david fixa lite musik till din dator,om du inte redan har)
* Ta 10 st sommarbiler,lägg in på datorn.
* Gå in till iphoto
* Gå in på din bildmapp ( som du gjorde i förra uppgiften )
* Skapa nu ett bild spel med dessa bilder ( du har en knapp längst ned i mitten av programet som heter bildspel.
*  Nu kommer du att få välja på flera olika teman, välj valfritt tema.
* Välj sedan en egen låt.
* Lägg till passade text till bilderna
* Så nu har du gjort ditt alldelens egna bildspel.

Skicka detta till min mail.


2011-05-22 @ 18:08:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hipp hipp hurray!

GRATTIS DAVID!!=)=)



Ja som sagt det är dåligt med bilder på dig alltså!! Hoppas din dag blir toppen bra önskar jag kunde vara med dig och fira!! jag bjuder på öl ifall!=) fortfarande vill jag veta vad du önskar dig eller behöver!=) snart kommer ni!=)=)

och tillbaka till min vardag..

..Just nu har jag ångest över ganska många saker..

* Tandläkaren, vad händ?e jag har dragit ut på min döda tand i 8 år sen nu när jag väl skulle ringa och kolla upp va fan som händer och vad jag ska göra så hittar jag inte nr? gav upp efter en röstbrevlåda. Vad ska ske med min tand,vem betalar och när ? blir den som dom andra tänderna eller blir den brunare eller kommer den göra mina levande tänder till äkel..? Detta tänker jag på varje kväll innan jag sommarn...its killing me..

* Peace and love, är så jälva taggad med det ska vara så jväla svårt att få ledigt helt otroligt jag blir så arg!! Det handlar om 2 dagar...känns ju sådär att ställa upp på extra tider framöver. Ställer man upp vill man ju få nånting tillbaka..btw så är biljetterna slut...dom förstör mitt sociala liv, jag kämpar på.

* Det är skinade sol ute men när man går ut så blåser det typ kallt.

* Jonas ska till Luleå på Söndag, och är borta hela veckan..

Nu snart drar det ihop sig till vollyboll jag får köra med sockar i sanden då jag i morse lyckades trampa på en glasbit i köket score!

Annars då hur är det med er?=)

Homework for mami 2:

Bra jobbat med uppgifterna! 

1. Ta fram din digitalkamera, om du inte har några kort tagna ta lite nya kort en närbild på ett ansikte ska finnas med, lägg sedan in dom på datorn.
2. efter att du lagt in korten går du in i iphoto och döper mappen med dina bilder till hämläxa.



3. gå nu in till bilden med närbilden på ansiktet, nere till höger har du ett verktyg som heter redigera välj det.
4. Inne i redigera finns det lite högre upp till höger ett verktyg som heter retuchera välj det och markera "bollen" på en fräken. Ställ in "bollen" så den är lika stor. Klicka sedan på en fräken och vips så har du trollat igen!







2011-05-21 @ 12:06:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hitta min iphone


jag tappade bort min telefon idag, fick panik. Sen kommer jag på att jag har på ljudlös grattis. Springer runt som en galning hittar den ingenstans försöker komma på vart den är..

Sen säger jonas men hade inte du laddat hem nån app så du kan hitta åt den?

JOO MEN VA FAN DET HAR JAG JU! Går in på mobileme och skriver in mitt appleid och vips så kommer en kart bild upp och visar vart den är, den låg i bilen..hehe

Så lätt bästa appen den får en guldsjärna i kanten av mig:)

 SÄMST BILD men ni fatta!


2011-05-19 @ 22:45:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



thiii homework (for mum)

Mami:

så coolt det låter med alla dessa finesser...man kanske ska ta och köpa något liknande så man hänger med och inte hamnar så långt efter....fast jag har ju så svårt att lära mig ny teknik....har knappt lärt mig något om min mac det blir oftast att jag inte går vidare i vad jag tänkt göra för jag vet inte hur jag ska göra.. Det är så irriterande att jag tänker va fan nu skiter jag i det här...orkar inte....Behöver fler kurser!! Kram på dig

Ja det är lätt värt tror facktiskt du skulle gilla den! Men det blir svårt då du inte har nån att fråga,du kan ju alltid ringa med det är svårt över telefon jag har inte så bra tålamod med telefonsupport haha, men ta med den hit så kan vi ha en kurs=) det är inte så svårt då man väl lärt sig! men så är det ju med allt! Andvänd dig av "spotlighten" en sökfunktion i högra hörnet, ser ut som ett förstoringsglas och efter det är den en blank rad du kan fylla i.

hemmläxa Kurs ett:

*Hitta åt finder i spotlighten (du skriver helt enkelt vad du letar efter)
uppdraget är att  kolla va du har för något i din bild mapp.

Obs! du måste gå via spotlighten.








*skriv in i spotlighten vad 456+980 är (skriv in talen så får du se trolleri)
*köpt en ny router!! orka köra sladd då du har 7 timmars batteritid och inbyggt trådlöst nätverk i datorn,du tappar ju halva grejen med en bärbar dator:P

Detta ska vara inlämmnat i kommentarer  senast  20/5.


2011-05-18 @ 11:35:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Appar

Nu känner jag att jag börjar komma in i andvändadet av min iphone, nedladdade appar är (dessa är gratis):

 viber - Då ringer du gratis till alla andra med iphone och har den appen.
 Spindelharpan - Ett måste till att döda tid då jag inte kan sova eller inte har nått bättre för mig, jag är GRYM.
tv.nu - det som är på tv just nu

 skype - precis som på datorn fast i telen!

 Facebook - "-

Prisjakt - ger mig möjligthet att blippa in en varas streckod och se vilket som är det billigaste priset

hitta min iphone - om nån skulle sno den eller att jag skulle tappa bort den så kan jag via en webbsajt se vart den befinner sig SÅ HIMLA SMART.

Squeezebox - kan streama musiken trådlöst från min telefon till squezzeboxen samt ha telefoen som fjärr.

Aftonbladet supernytt- alla de senaste nyheterna

De va de, finns ju miljoner att välja bland! nån som har nån mer man "måste" ha?=)

Det är helt sjukt hur begränsad man har varit innan, bara det att man inte tänker på det fören nu:P Jag är nöjd med mitt inköp och tochen har funkat jätte bra. Har dock kvar min gamla vet inte vad jag ska göra med den...:S sälja på blocket? eller ha den som reserv? eller låta nån ärva den?..hmm






2011-05-16 @ 20:12:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Utekväll metalsvenskan örebro + satin

En helkväll med gänget i vanlig ordning:D




Hittade jonas pappa i öltältet:)



Bohman är lite lätt utveckligs



Joel



Martin



Ja o beckys







about that white donat!

Direkt efter skålen så åker jonas vitchoklad donat ner i backen, Becka tar upp den och ger den till Joel det utan att joel vet att den legat på backen.

Jag har ju som sagt nytt nr, så jag skickade iväg ett sms till joel " den har legat på marken/ maffian"

Hans min var oslagsbar, JAG DÖR! haha.



Beckys



LOVE LIFE


2011-05-15 @ 23:26:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



kommentarer

DU ÄR SÖT ELINA, KRAM NORRIS FRÅN HÄR NEDANFÖR


Elina om matvrak
haha Bra att du äter något annat än kakor haha haha haha haha hahahahahahahahahahahahhahahahahahaha jag kanske över drev lite med skrttandet ok

Elina om Grr
Jätte fina bilder. vad bra att du skrev om kakan att kakan inte var så god för jag kände att jag ville smaka den där kakan men sen visste jag inte om jag ville eller inte så nu känner jag inte lika stort behov av att smaka på den där kakan efter att du sa att jag kan lika gärna köpa ett annat bajskaka märke. så de känns bra
Elina om lyckorus
min favorit reklam är den hära upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget tv med ett utbud som slår det mesta, och 100 megabit bredband, till dom flesta! lägre avgifter, när jag ringer jens och jag surfar mobilt helt utan gräns nöjda kunder nöjda kunder nöjda kunder är vår taktik

Det sjuka är att hon kan HELA låten utantill haha:)

Elina

dET VART ett jätte fint kort din syster sara med sina klarblåa ögon o du med dina vackra bruna ögonisar. jätte fin bild på er barn. kram elinis ovanför

Elina direkt efter det HÄR inlägget:

Norris<3 vilket fint inlägg jag blir så rörd att jag får en tår i ögat. jag är en av dina största fan! sen vill jag passa på att ge en hälsning till alla som läser annas blog hejhej! jag är annas granne hiihihhi kramar till er alla puss puss

Nu är du en kändis Elina!;P

Carl om iphone
haha när händet det här med klippningen? det kan ju inte ha blivit nån mode frilla direkt?;P

Nä det vart inte så jätte vackert:P men och jag har aldrig varit speciellt brydd om mitt hår, men det var sommarlovet efter 3:an strax innan min resa till turkiet då jag klippte kort.

Underbart med massa kommetarer Elina helt rätt!


2011-05-15 @ 22:55:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



iphone

Idag kom jag till bristningsgränsen, jonas frågade om han fick låna min mobil jag hade 7 kr kvar..så jag sa kan du inte ringa med din? Han hade inte en krona kvar. Jag är spyless kontant kort är så less att fylla på hela tiden. Så det fick bli en ny mobil med ett abonnenomang istället för att fylla på.




Iphone 4 med Tele2 smart fick det bli, försöker fatta nåntinhg av den går SÅDÄR. jag återkommer.

detta Känns dock likt en annan händelse i mitt liv

Jag hade varit sjuk i flera dagar och varit sängliggande under några dygn. Mitt hår var en boll, när jag väl började bli frisk skulle jag reda ut tovan som blivit, var så svag i mina armar hade ingen kraft. kände på håret och upptäckte att mitt hår bestod av 3 feta dreds. inte ok, jag ropade på carl och bad han klippa av mitt hår för att jag inte orkade klippa ut det. Först vägrade han, men efter han känt på håret så kom saxen fram.

Eller när

Jag var utomlands och fick skavsår av mina skor, så köpte jag ett par nya detta har hänt 3  ggr.

Man kan väl sammanfatta det till att jag är bekvämimpulsiv.


2011-05-13 @ 22:33:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



lyckorus



Blir alltid så glad av denna reklam,vilken reklam blir du glad av?

Hatreklam:

Skulle googla för att söka upp reklamen sökte på "lätta reklam vi går hitåt" hittade då ett flachback forum med en som helt klart delar min uppfattning!

Citat:

Hatar en reklam som inte längre går på tv. Den är jävligt random...det är två personer på ett berg. Den ena personen säger: ska vi gå hitåt. Då säger den andre: Nej vi går hitåt...och så hoppar de ut för ett vattenfall. WTF!?

haha sjukt kul.


2011-05-12 @ 22:25:39 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



grr!

Hej kära vänner och familj!

Fan vilket kanon väder örebro bjudit på, fått färg och kan till och med erkänna att jag blivit lite brun!
Beror dock på vem man jämför med...suck.

Sara: du kan inte se din kommetar för jag måste godkänna den först, det är först då den bli synlig!



SAKNAR ER! can i get i goch!?

Jag har utnyttjat detta till max med massa gårds/grannhäng Fotboll,vollyboll älskar fan utomhusaktiviteter med vänner!:) Hoppas vädret håller i sig tills mamma och david kommer och hälsar på, så ni får se Örebro på sommarn med!

Igår vart det som sagt vollyboll, har glömt bort hur kul det är, så det blir absolut fler ggr! och efter det grillning och käk med grannarna på gården.



Jag kunde inte låta bli:P Jag gillar chockladen och dom lyckades verkligen med förpackning med den ser ju jätte god ut. För att ge betyg så skulle jag säga att den med mjölk choklad var godare. Jag gillar schweizernöt chockladen jätte mkt med kakan var ingen vidare hit för min del. Men mjölk chocklad är helt klart köpvärd. Men måste ändå tillägga att ni kan lika gärna köpa nått billigt crap för de var ingen jätte stor skillnad.



Kalle våran granne,



Mina två vänner lapin & kulta



Saften var isssssskall. och ja det är potatisgrantäng med köttet på grillen.



Det här kan vara den bästa frukten som skapats! MUMS!

LOVE LIFE.


2011-05-11 @ 23:28:21 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



21

Skrev detta i söndags men jag glömde lägga ut:P

Idag har varit en bra dag=) Steg upp där vid 10 käka frukost, sen gick vi ut i solen, spelade kina schack. Vid 2 tiden drog vi till en fotbollsplan och körde 21 fast fotboll då. Typ som "arslet" skulle jag tro:P

Nu har vi precis gjort i odrning en potatisgrantäng och ska gå ut på gården och grilla lite kött till det.

Carl vad glad jag blir! längar=) tycker du varit i norge tillräkligt nu:P
David jag ska kolla upp mer jobb åt dig jag är rå taggad!:) , fick massa tips av en kompis.
Mamma det ska vi nog kunna ordna, jag skulle vilja att du scannade in lite bilder på då vi var små=)

love life! Nu mera sol!=)



Haha i brist på annat:P


2011-05-08 @ 16:34:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



do you have facebook

Jag sitter ute på balkongen i solen, dock i min onepicie för det blåser lite grann här uppe. Det är väldigt tråkigt att sitta ensam så jag tog med mig datorn..hehe. Jonas sitter inne och ser detriot vs sharks, jag såg först det är ju kul, lidström gjorde 2 mål och jonas satt precis upp en affich med han. Men jag kunde inte låta bli jag vill ju inte gå miste om det fina vädret..

Jag loggade in på facebook och kollade läget, ett vänförslag dyker upp. Jonas Nilsson..hmm jag känner igen det.
- Jonas har du skaffat facebook?!
-Ja, jag gjorde det igår
-Varför har du inte sagt nått?
- Jag vet inte vad jag ska ha det till , men nu om nån frågar har du facebook kan jag säga ja.

haha Jonas i ett nötskal.



Sara har äntligen flyttat hem till sverige, det var på tiden och nära är det ochså!<3 SAKNAR DIG SARA. Nu är det bara carl kvar!


2011-05-07 @ 11:47:45 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



i valet och kvalet

Jag går i funderingarna att köpa mig en Iphone och det då med ett SMART abb, från TELE2.
Jätte tråkig läsning för er som inte bryr er haha, men för er som går i samma tankar kan jag rekomedera detta, verkar helt klart prisvärt ifall för mina behov.



Skulle kännas helt underbart att lämna halebop, är så jävla less skiten. Gick ju på deras lurendrejeri till det "nya" då man skulle fylla på 200 kr och få gratis sms istället för 300 kr. Men det visade sig att efter 30 dagar kostar ALLA samtal 2 kr i minuten..och jag fyller inte på så ofta, men det måste jag ju efter som jag ringer ju upp allt på en nån miunt annars..



Men detta abb så kommer jag kunna ringa gratis till ALLA operatörer ,och alltid ha gratis sms,surf.

Fördelar&Nackdelar Iphone:

+ apparna

+ facetime, Jag kan ringa till sara och mamma med videosamtal direkt från mobilen:)

- inga fyskiska tangeter

- pengar, måste dela upp det på ett abb...(inte värt att köpa den kontant)


Fördelar&nackdelar min nuvarande:

+ mitt tangetbord med fysika tangeter, älskar det.

- ringer inte då den är avstängd försover mig då den dör på natten

- sämt på/av knappt får det aldrig att funka

+ gratis har ju redan betalt den

kommer inte på nå mer just nu eller orkar inte tänka mer har sånn beslutsångest!! Kan inte bestämma mig jag har ju en telefon som fungerar jätte bra inga fel,jag gillar den egentligen vill som bara ha en ny hehe. HELP...
är lite rädd att jag ska ångra mig då jag gillar mitt tangetbord på telefonen idag..är lite skeptisk mot allt i touch.

Smart Prislista

Inträdesavgift 99:–

Månadsavgift (ord pris efter 6 mån) 99:– (169:–)

Faktureringsavgift (Betalning via autogiro eller e-faktura 0:–) 24:–

Dygnet runt till Tele2- och Comviq-mobil 0:–/min

Dygnet runt till fasta nätet 0:–/min

Dygnet runt till övriga operatörer 0:–/min

Öppningsavgift 0:99/samtal

Ringa Telefonsvararen 0:99/minSurf

Mobilsurf 1 GB*

Hastighet (upp till) 6 Mbit/sÖvriga avgifter

SMS 0:–/st

MMS 0:99/st

*All typ av surf i mobilen inom Sverige ingår utom trafiktypen ip-telefoni som ej tillåts i detta erbjudande.

*Efter förbrukad datavolym sänks hastigheten till 64 Kbit/s.

• Priserna gäller inom Sverige.

• 18/24 mån bindningstid.

• I månadsavgiften ingår 1000 minuter och

1000 SMS. Därefter kostar det 69 öre/minut

och SMS.


Några invändingar,tankar, kom med dom nu jag är ganska impulsiv:P


2011-05-06 @ 20:53:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



TickTack

Igår var jag ledig och jonas med mycket skönt,behövdes! Vi var o storhandlade på icamaxi vi var där i 1 timma och 45 min det är ju helt sjuuuukt! haha kändes inte som så länge men tydligen så. Sen lagade vi massa mat, "johannas specail" supergott blev 5 matlådor hehe:P

Man märker verkligen att johanna inte följer recept, sidestory vi blev bjudna på middag hos henne och jag åt det godaste jag nånsin ätit blev som en smakexplotion i munnen,bad om att få receptet för jag ville göra det igen. " ehh men alltså va jag minns typ inte vad jag gjorde jag gjorde ju som bara nått" hehe söt, ifall så fick jag ett tillsut..

JOHANNAS SPECIAL: (DÖPT AV MIG)

Detta behövs:
Pasta (Helst Penne)
Kött (välj Kycklingfilé, oxfilé eller fläskfilé)
Grädde
Sweet chili sås
Champinjoner
Rödlök
Ost om man vill (Jag använde riven mozzarella nu i Örebro)
Ev. Vitlök

Så här gör du:

*Sätt på en kastrull med vatten (för att sedan koka pastan)

*Stek champinjonerna i en stekpanna med mycket smör, ej fulll värme
- tillsätt efter ett tag rödlök
- Salta och peppra
- Häll över grädde
- Smaksätt med sweet chilisåsen och soya (Inte så mycket soya)

*Stek  de valfria köttet i en annan stekpanna
-krydda med cayenne peppar, sal, svartpeppar, chilipeppar
Obs! Om de är oxfile så se till att inte översteka!!!

*Blanda sedan i köttet med grädden och de.

-Häll bort vattnet från den kokade pastan, häll sedan över blandningen på pastan. Strö över lite ost.

Tips! Om man gillar vilök så kan man absolut pressa i 1-2 vitlöksklyftor.
Tips 2! Servera gärna med något gott bröd och WINE!

Jag och jonas kliade oss i huvet några gånger, men mått då? tänkte vi,hur mycket?,hur då? men vi lyckades tillslut! tack johanna du är grym:) rekomederas starkt!

sidestory:
 Såg på lyxfällan för nån dag sen och blev lite inspererad av ett tips dom gav de skuldsatta. veckosedel, alltså att man skriver upp en meny för vad man ska äta i veckan som i skolan typ:) Fast den en lite lyxigare variant en deras:P Så vi gick in på recpet.nu och skrev ut några som lät spännade och sen köpte vi alla saker till det. Extra bra är det att ha det planerat för det är det tråkigaste som finns att välja ut då man inte har nått hemma och det inte är tinat. så lägger jag bara fram det kvällen innan och allt finns hemma dagen till ära. Kör en testvecka fungerar asbra än så länge!

Idag blev det tacopaj, jonas hämtade upp mig efter jobbet och hade bråttom han hade planerat allt i minsta detalj (hans ord) jag sätter mig i bilen och hör ett välbekant ljud.,..



...han hade med sig äggklockan in i bilen för pajen var i ugnen medans han hämtade mig och klockan ringde precis då vi kom hem och pajen vart super god, så det var fan planerat in i minsta detalj! Haha han är sötast!



Så någon som har nått gott ni ätit som ja kan äta, btw jag är inte lika kräsen längre:P!


Thanks famaliy! känns bra att ni läser för det är till er jag skiver för det mesta!=),jag fick som nytändning av era kommentarer så jag fortsätter väl lite till;) Saknar er jätte mycket! längtar tills ni kommer hit!


2011-05-05 @ 22:26:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



into the light


2011-05-04 @ 14:13:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



free fallin



Detriot redwings vs san jose Sharks

Kom ihåg då vi var små och jag och carl samlade på hockeybilder, jag samlade på sharks och carl på sharks och detriot om jag inte minns helt fel. Jag hejade på samma som carl för det mesta. Så här i efterhand tror jag carl lurade av mig alla dom "bra" spelarna. För jag ville ha dom som var glittriga och "coola". Men det gjorde mig ingeting jag fattade ändå inte. Men det måste varit sjukt värt för carl som alltid fick dubbel uppsättning att välja på=)

min favorit bild var ett sharks kort, inte framsidan på själva spelaren utan en baksida på ett hajgap där spelarna åkte in på isen igenom. Gav säkert bort många bra kort för att få den bilden!


Joe Pavelski Joe Pavelski #8 of the San Jose Sharks enters the game against the Phoenix Coyotes during an NHL game on March 28, 2009 at HP Pavilion at San Jose in San Jose, California.  (Photo by Jed Jacobsohn/Getty Images) *** Local Caption *** Joe Pavelski

typ så här fast jag minns min bild som mycket snyggare!:P

Jag blev tvärless min blogg känns inte som att man skriver nått vettigt, både carls och davids är jätte roliga, kanske ska sluta skriva om det inte är nått vettigt haha. keep the intreset going!


its mine all mine! mohaha






2011-05-04 @ 12:47:51 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



give up or shot

Funderar på att ge upp bloggen..

Deklarerat idag, så påminelse till er andra : sista dagen imonr!

slut på snus (!)


2011-05-01 @ 22:47:00 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()